Sari la conținut

kosty toma

Banned
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kosty toma

  1. Sa fi motociclist nu trebuie sa te pui cu motoru sa te intreci cu el , folosestel cu cap unde trebuie
  2. Ridere esti bolnav ? Ai gripa . Cine a zis ca eu sunt motociclist , crezi ca eu umblu prin toata tara ca musca fara cap prin frig si ploi , alta treaba nam , un motor acasa nu strica la o plimbare cu prieteni da nu sa stau eu de el sau pe el toata ziua .
  3. In 1940 se ridicau mobrele pe o roata ???
  4. Taci frate ca esti planta. My frend 240 fara roata din fata .
  5. Ba omule tu cad mergi normal in trafic mergi in 12000 de turati , dute pe circuit si fugi cu 16000 de turati in fiecare treapta , 12000 numesti tu turatie normala .
  6. Corect , atunci are 140 cp , 135 cp are la turatie de curse , nu la turatie maxima , la maxim trece de 140 de cai
  7. Inca unu cu un kawasaki , frate motocicletele pentru ei sunt un ciubuc , ei fac vapoare ei nu dezvolta nici o tehnologie ei doar copiaza , si vand cel mai putin si in plus se mai si strica , in comparatie cu numaru de motoare vandute de honda yamaha suzuki si kawasaki , kawasaki sunt cel mai repede servizate , adica un motor pica mai repede fata de celelalte 135 de cai la 12000 rpm la 14000 tot puterea asta o scoate ????
  8. Pai vezi acum vin si iti spun peste 30 de ani ca sradu meu prinde 250 si tu imi spui ca nu e bun ca il fac alte modele , si ca prinde putin .
  9. Kawasaki e cea mai slaba marca din punct de vedere tehnic si cea mai slab vanduta , pentru cei de la kawasaki productia de baza sunt vapoarele pentru ei motocicletele sunt un hobi , sa faca un ban in plus Da frate pai cum chiar te jicnesc ce dreacu e 240 mai repede mergi cu bicicleta , a ta am auzit ca prinde 374 km/h intra 7-a iti dai seama cand ai da intra 8-a
  10. In carte viteza maxima este de 227 km/h dar ea trece cu mult de ce scrie acolo
  11. Da viteza maxima la un srad care este ??
  12. Iauzi si pa ala , un f2 face gsxr 750 , nici macar teoretic nu se aprope f2 de srad dar aminte practic , si nici f3 , doar de la cbr f4 in sus fac sradul da daca e so iei asa si compara cu modelele suzuki dupa 2000 , si in plus cred ca stiti ca cel mai puternic motor de strada e facut de SUZUKI ..
  13. Bine ca nu zisesi de una din timpu razboiului . F 2 e pistol cu apa , si cat dreacu vreai sa prinda un motor din 99 400 la ora , are un prieten r1 din 2009 si abea ii trece un pic de 300 si vrei sa prinda sradu 300 cand el nici nou nu trecea de 280 , si f 2 stai tu linistit ca daca mai sunt unele de prind 240 .
  14. Nu ne arata noua cu ce animale convietuiesti tu ca nu ne intereseaza .
  15. Am si eu un model de srad la fel , in afara orasului la viteze de peste 100 km/h temperatura sta in jur de 77 grade , da in oras mia ajuns si imi ajunge la maxim 106 grade si arde cadru de nu poti pune mana pe el , dar nui nici o problema asa sunt modelele astea .
  16. Stai frate tu linistit ca nam lasat eu mobra fara ulei ce dreacu cum sa mearga fara ulei ca se ducea in masa de mult , si de prins nu prinde in cateva ore ci in cateva zile . Ce e aia sapa ?
  17. Suzukiu e al meu lasand glumele si cearta la o parte am si eu nevoie de un ram-air de pe partea dreapta se vede in poze ca nu il am , care aveti ??? Daca iti pui si tu mintea la contributie nu ai cum sa mergi pe acolo asa , in plus daca teai mai plimbat si tu prin tara ca un motociclist de top care te lauzi ai vedea si tu ca in romania mai sunt si drumuri bune , si iti garantez eu testat ca sradul asta prinde aproape 260 nu zic ca prinde mai mult cam pe aici se opreste , motor cu 40000 km , rulati asa ca ne certsm degeaba
  18. Ba NIJA ceai ba ti se infundara carburatoarele ???
  19. Pai aveti grije ca profesionisti ca voi mor cei mai multi , ei zic ca stiu si gonesc la blana si pac mai da cate unu cu gatu sub el , eu nu doresc nimanui asa ceva da cand ai increderea prea mare tocmai atunci se intampla , dupa acea te uiti din cer si zici daca as mai trai odata nas mai zice niciodata ca le am , au murit ei motociclisti mai experimentati ca noi toti la un loc (marco simonceli acum vro doi ani si mult mai multi , lista e mare )
  20. In loc sa zici mersi ca tio dau de gata tu nu vreai , apropo azi ii scosei tot uleiu din ea si o turai 2 minute in blana , cartea spune ca rezista 3 min la turatie maxima fara ulei in ea , nu pati nimic , deci SUZUKI = marca tare
  21. Daca tot ne certam pe aci ca orbi ca navem ce face , zicetimi si mie de unde fac rost de un ram-air dreapta pentru tipu asta de motocicleta ca a mea numai are , Daca tot ne certam pe aci ca orbi ca navem ce face , zicetimi si mie de unde fac rost de un ram-air dreapta pentru tipu asta de motocicleta ca a mea numai are ,
×
×
  • Creează nouă...