Sari la conținut

Boogie2bad

EX+
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://boogie2bad.3x.ro
  • Yahoo
    boogie2bad

Profil

  • Locatie
    Buzau
  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    EST

Informații profil

  • Interests
    dry tarmac and powder

Boogie2bad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Boogie2bad

    De Ce Se Moare?

    Cum spune Jeremy Clarkson: nu viteza ucide, deceleratiile bruste! (cauzate de participanti la trafic cascati, oameni supusi greselii si de conditiile drumului!)
  2. stai asa.. cu parenteza asta : (nu vorbesc de cele unde colegii de trafic isi recunosc greseala).. dau eu o bere .. dar din postul de mai devreme pareai unul dintre cei mentionati de tine.
  3. Un post inceput ok(o poveste care se tot repeta si o intalnim cu totii) si care o da puternic in penibil prin oamenii care scriu si ideea pe care o sustin! Voi astia grozavi cu bataia.. niciodata nu s-a intamplat sa gresiti? fata de un pieton, sofer sau alt coleg de moto?? never ever? eu zic sigur ca da, si nu o singura data! pentru ca toti gresim. Daca tu mare ROMAN, il caftesti pe un tigan care greseste(asta nu inseamna ca ii halesc ci doar ca greseala nu are culoare!).. pai tiganul (mai prost.. statistic vorbind) daca te prinde pe tine ca ai gresit ar cam fi cazul sa te omoare prin tortura sau cum? Cu ce esti mai bun decat un tigan? Si ce incurajezi in felul asta? Ma pui pe mine in pericol cand ma dau cu motoreta si il intalnesc pe prostul care a gresit fata de tine si se hotaraste sa se razbune pe mine ca toti motociclistii "e" satanisti si "e" la fel! Pai in cazul asta sa nu vin sa iti dau si eu tie omorul dupa ce il caftesc bine si pe ala si pe mama lui ca l-a nascut si pe politistul care i-a dat carnet si dealerul care i-a vandut masina?? si eu care credeam in evolutie..
  4. bine ca nu a plecat cu scart.. cucoana .. cel mai frumos e sa povestesti despre ceva ce putea fi naspa, dar care nu a fost! Bafta si asta sa fie intamplarea cea mai aproape de accident!
  5. ai incercat sa eviti un pieton care se infige neasteptat in ghidonul tau... (nu la trecere..) si la uimitoarea viteza de 30 de km/h? multi viteji.. dar nu iti doresc razboiul cu o evitare...
  6. nu e chiar asa... acelasi lucru se intampla si cu masina... nu e normal sa generalizezi doar pentru motociclisti.. solutii nu prea exista.. la campanii sigur nu o sa plece ureche o domnisoara care isi aranjeaza parul sau se da cu ruj la volanul masinii cum nici cei cascati cu gandul la cheful la care trebuie sa ajunga sau la treburile pe care le au.. Nasol cu ghinionul de a intalni un prost.. Insanatosire grabnica si conteaza unde e fractura... Ai grija cu recuperarea face toti banii si merita "timpul" pierdut.. (daca e nevoie.. ) Bafta multa si sa nu mai intalnesti fenomene!
  7. foarte penibile posturile astea.. doar de dragu clickului... daca cineva ar avea detalii si intra pe forum.. duh!! nu e clar ca ar spune/scrie???? posturile de genul asta (precum si al meu) sunt niste off-topicuri mult prea frecvente!!!!
  8. oare cati? dupa ce facusem buba si eu mai rau ca moto... la 2 luni de zacut la service pt depozitat ca nu am avut cu ce sa o aduc acasa.. a ajuns si la mine in curte... plina de pamanat deja.. si am zis sa o spal si am pus cricul central pe niste dale panarama cu iarba intre ele si am inceput dushul.. pe masura ce am curatat bine se imbiba pamantul de sub dale cu apa si se hotaraste sa intoarca una bucata dala(fix cea pe care era sprijinit cricul).. rezultat: in urma sprijinirii de gard (am incercat sa ma opun, dar ) se crapa plasticul din spate, se juleste un pic si la bot... (((( asta in conditiile in care atunci cand am cazut cu ea nu s-a crapat nimic pe ea doar ce s-a zgariat carena(relativ usor)...
  9. Un accident stupid,dar frecvent prin neglijenta pietonilor.. Eram echipat full, si totul s-a intamplat la 30 la ora.. am picat pe partea dreapta si am alunecat un pic. Din cazatura mi-am fracturat olecranul. Am fost operat si am 3 tije momentan in mana, si dupa 3 luni ar cam fi cazul sa le scot. Am stat o luna cu atela gipsata, am tras catinel cu niste recuperare si mi-am tras o cicatrice si pe bratul drept.. Si eram cam full.. nu imi dau seama daca mi-a alunecat cotiera sau asa se intampla cand pici chiar si cu protectie...
  10. asta e buba de acum o saptamana.. acum e mai bine si mai mica.. nu mai e asa mare umflatura.. cica au fost si partile moi strivite, dar e in regula, si intr-o saptamana poate scap de gips aveti grija de voi..(eu l-am cam facut pe scarface cu a mea colectie de 3 ..)
  11. nu am facut cel ma imporant lucru, dar am vrut sa fi e complet asa ca... am sa multumesc la ceva lume.. 1. baiatului cu scuterul de la curierat care m-a ajutat sa ridic moto si sa ma dezbrac.. 2. doamna de la volanul masinii prin fata careia a traversat pietoanta kamikaze care a oprit si m-a intrebat daca sunt bine si a zis ca ramane cu mine pana vine politia in caz ca e nevoie de martori(si a stat) 3. baietilor de service um, in special cel care a venit cu remorca.. 4. tanti de la parter din blocul 110 pentru gheata pentru cotul meu.. 5. si super fetei care a avut grija de mine... biiine de tot.. Apriliana si sa nu uit de super asistenta de la spital multa bafta si poatte nu o sa mai fim asa casanti!
  12. initial eu am chemat politia, nu prea m-am gandit, dar am zis sa o las sa rezolve ei problema.. pitoanta zicea sa nu mai mergem ca ea nu vrea nici la spital si tot imi spunea ca recunoaste ca ea a fost de vina si probabil astepta sa iert.. cum mi-am dat seama ca nu am ce bani sa iau de la ea, si nici casco nu am..am zis ca las ca o fac eu..vine politia, ne ia datele si pe urma mi-au prezentat scenariu: mergem la spital, moto sa ramana acolo, apoi back la locul accidentului pentru ancheta apoi la politie pentru declaratii si hartii.. foke now! a venit ambulanta si am refuzat amandoi sa mergem si pe urma am lasat moto sa o ia cu remorca, i-am spus pietoantei sa imi lase un numar ca sa stiu daca au ceva pana la urma si evident ca azi nu a raspuns.. treaba ei de femeie zapacita.. si cam asta cu politia.. ieri cu operatia am avut bafta de o asistenta de la floreasca care se da cu moto si are prieten pe forum, dar nu stiu cine..s-a purtat f frumos si mai si ras o groaza.. .. mi-am pus sarmulite si azi de dimineatza am ajuns acasa.. 2-3 saptamani de stanga.. si gata.. back in business.. clar puteam sa conduc si mai preventiv, dar imi aduc aminte ca inaintea mea trecuse si o masina, adica nu era chiar o forma de crosetat..era banda..dar probabil daca eram mai calit cu experienta aveam 10 la ora si era mai bine.. asa cum o sa fac de la primavara pentru ca tocmai s-a inchis sezonul la mine.. mercic de urari si o sa va arat si cotul meu inainte de operatie.. bafta si enjoy restul sezonului..
  13. Yello.. si cat de tacut eram eu... uooof Azi la iesire din buc, pe colentina, inainte de semaforul de la agip..am facut buff.. 2 benzi de masini oprite la semafor, eu pe a treia din dreapta(unde mai erau si uneori masini oprite, dar nu si azi si este indicator cu oprirea interzisa) mergeam cu 30, cu a 2a(constant nu accel..) si cand ajung in dreptul la roata fata-dreapta a masinii sin stanga mea..(ce de dreatpa stanga..)sare in fata mea o pietoanta cu al ei copil...ea imi agatta ghidonul in partea stanga si ajunge in fund, fara sa ating copilul de 4 ani cu moto ). La mine se culca moto pe dreapta si dau bine cu cotu de asfalt. Geaca+Pantaloni+Ghete+Manusi+Casca si ne-am sifonat asa: +ea are pe mana dreapta mai jos de cot o mica julitura(fara sange, vanataie sau umflatura..) ala mic l-a lovit mama lui din impact si si-a muyscat buza si eeeeu: -cot busit si umflat(cred ca prea s-a lasat tot moto pe mine atat fizic, dar la spital cica e un pic de cap de os rupt, dar care se prinde cu surub sau tija si am eu un doctor valabil la floreasca deci np.. .. maine la 7"30 ma face bine si sper sa plec tot maine home pt ca e anestezie locala.. si acum restul: -geaca si-a facut treaba, dar s-a cam juilt, nu s-a rupt, estye relativ superficial si poate se repara (unde? -pantaloni stersi dar nu rupti -casca putin zgariat, dar nu a fost soc, nu e asa ca mai pot sa m,erg ? -moto a suferit la semnalizare dreapta fata si cateva zgarieturi.. oh well greu cui stanga si mai am cateva ore pana la operatie asa ca somn usor... si am de multumit la multi oameni.. in special o fata.. un inger de fata... dar dupa operatie.. bafta multa lume si fara ghinioane.... od†
  14. Slab frate.. nu esti corect! Insanatosire grabnica!
  15. Si eu am patit cam la fel... dupa 3 saptamani de lasat sa se puna praful pe ea(pe husa ) am vrut sa ride si eu un pic (kawa 250r din 2004) si nu ne-am sincronizat.. era pe rezerva si aveam scanteie, benzina in carburatoare si nu misca.. am incercat sa alerg pe langa ea dar nici asa nu a vrut.. am fost si am mai pus 2 litri de benzina in ea si iar doar scanteie si nimic.. m-am enervat dupa o ora de chinuit alergat pe langa d-soara, verificat baterie si belit coltii pe aiurea pe langa cucoana care nu voia la plimbare cu mine si am apasat ceva mai tare pe starter si a luat-o.. nu am inteles.. sa am probleme la electrica? partea e ca s-a simtit putin altfel cand am apasat mai tare pe starter si pornit la "sfert".. si e problem daca am uleiul imediat deasupra la minim? asfalt uscat si muste mici!
×
×
  • Creează nouă...