Sari la conținut

bullet14

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bullet14

  1. Pot trece RAR-ul cu ea? Intreb pentru ca doar ce am achizitionat un hornet si toba ei a fost taiata de fostul proprietar si as vrea sa iau alta.

     

    Poti sa treci RAR-ul cu ea atata timp cat nu e zgomotoasa. Mie nu m-a trecut prima oara ca nu aveam silencer pe toba. Odata ce am facut rost, a mers totul ok. Nu voiam sa le dau nici bani.

  2. Salutare baieti..am si eu o problema ...am facut pana prostului dar na...din cauza bordului ca nu indica cat combustibil mai am ...norocul meu era ca ma duceam sa alimentez si eram f aproape...in fine am alimentat a pornit a functionat normal motorul dupa 5 km s.a oprit motorul in mers. Am.tras p dreapta am incercat sa il pornesc..nimik. am tras socu maxim am pornit.o dar murea treptat....simptomele sunt exact ca si cand raman fara benzina si trec pe rezerva...stie cineva ce poate sa aibe?

    In momentul de fata nu mai porneste :( pls heeelp

     

    Si eu am avut problema asta. Probabil s-a infundat robinetul. La mine s-a rezolvat de la sine la primul plin de rezervor. Eventual agita un pic rezervorul dupa ce umpli pe jumatate. Nu garantez ca o sa mearga.

  3. attachicon.gif1619344_10203086549976952_3515058642019410074_n.jpgpregatiri pregatiri pregatiri

     

    -Jantele la vopsit plus cateva elemente

    -am schimbat chitul de lant

    -filtru aer sport K&N

    -ulei filtru ulei

    -mansoane (sunt niste fakeuri dar mai bun decat ce aveam inainte) :D

    -mi-am facut aripa spate si un bug spoiler

     

    Urmeaza sa mai fac vopsit rezervor , codita, aripa fata

    kit xenon

    Momentan cam la asta m.am gandit...

     

    Bafta

     

    A ta e pe injectie sau tot pe carburatie? As vrea sa iau si eu un filtru K&N pt urmatorul sezon si voiam sa stiu ce reglaje trebuie facute la carburatie. Si ce diferenta de sunet/cai/raspuns al acceleratiei ai.

  4. salut,

     

    am avut si eu o problema similara, mi-a murit in mers, am crezut ca nu mai are benzina, am trecut pe rezerva, a pornit, m-am gandit ca nu e de la benzina, am schimbat pe on, a mers, a murit iar in mers, pornit cu cabluri legate la masina, pana a mai murit de vreo 2 ori si nu a mai pornit deloc, rezultate in urma service-ului - robinet benzina reconditionat, baterie schimbata, releu incarcare schimbat, dupa iarna schimbat si bujii si merge bine acum.

     

    daca zici ca ai incarcare buna trebuie sa verifici si bateria sa vezi daca tine curent, la mine dupa ce am schimbat bateria (care nu se mai incarca la maxim), am vazut ca si releul incarca cam putin, si pana la urma nu mai incarca si desi o porneam cu cabluri se oprea la orice aprindere de bec (semnalizare/frana, mers fara far)

     

    Sa verifici si releul de incarcare. Eu cand am cumparat hornetul meu am avut aceeasi problema. Era topit un contact de la releu si erau stricate si diodele din releu. Sa testezi si la cel nou daca vrei sa il iei sh

     

    Uite aici un video:

  5. stie careva cum se regleaza ceasul la Hornet PC41?

    Tii apasat pe ambele butoane 2-3 sec pana incepe sa mearga ceasul intermitent. Apoi folosesti butoanele pt a modifica minutele si orele (merge doar incrementare si e pe 12 ore). Dupa ce am fixat ora l-am lasat asa si pana la urma a iesit din modul de setare. Imi spui daca a functionat

     

    Edit: la mine a mers asa pe un PC36 [2003]. Sper sa mearga si la tine.

  6. Salut, am vazut azi un hornetel astazi care cred ca era 2012, dar nu stiu sigur. Arata ca cel din prima imagine, dar pe gri.

    Poate cineva sa imi spuna ce versiuni sunt mai exact

     

    1: https://dl.dropboxusercontent.com/u/105395590/hornet1.jpg

     

     

    2: https://dl.dropboxusercontent.com/u/105395590/hornet2.jpg

     

    Si cred ca am aflat cu putin google-fu.

    Unul e de 1000 si unul e de 600. Ambele din 2012.

×
×
  • Creează nouă...