Sari la conținut

bullet14

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    CB600F

bullet14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poti sa treci RAR-ul cu ea atata timp cat nu e zgomotoasa. Mie nu m-a trecut prima oara ca nu aveam silencer pe toba. Odata ce am facut rost, a mers totul ok. Nu voiam sa le dau nici bani.
  2. bullet14

    NEC Birmingham

    BMW roadster concept :X:X:X. Cum era?
  3. Cand schimba vitezele, se aude ca elibereaza presiunea din turbo prin wastegate. Deci mai mult ca sigur o sa fie motor suporaalimentat cu o turbina [micuta] Cam asa suna la masini:
  4. Mie mi se pare ca explica foarte bine dl. profesor aici: Videoul tine putin peste 5 minute.
  5. Becul sigur se aprinde, iar contactul sigur sigur e curat.
  6. A mai patit cineva sa nu ii se aprinda becul de la low fuel? Becul de pe bord sigur nu este ars si conectorul este curat. Uneori se aprinde, alteori nu.
  7. Si eu am avut problema asta. Probabil s-a infundat robinetul. La mine s-a rezolvat de la sine la primul plin de rezervor. Eventual agita un pic rezervorul dupa ce umpli pe jumatate. Nu garantez ca o sa mearga.
  8. A ta e pe injectie sau tot pe carburatie? As vrea sa iau si eu un filtru K&N pt urmatorul sezon si voiam sa stiu ce reglaje trebuie facute la carburatie. Si ce diferenta de sunet/cai/raspuns al acceleratiei ai.
  9. Sa verifici si releul de incarcare. Eu cand am cumparat hornetul meu am avut aceeasi problema. Era topit un contact de la releu si erau stricate si diodele din releu. Sa testezi si la cel nou daca vrei sa il iei sh Uite aici un video:
  10. Tii apasat pe ambele butoane 2-3 sec pana incepe sa mearga ceasul intermitent. Apoi folosesti butoanele pt a modifica minutele si orele (merge doar incrementare si e pe 12 ore). Dupa ce am fixat ora l-am lasat asa si pana la urma a iesit din modul de setare. Imi spui daca a functionat Edit: la mine a mers asa pe un PC36 [2003]. Sper sa mearga si la tine.
  11. Salut, am vazut azi un hornetel astazi care cred ca era 2012, dar nu stiu sigur. Arata ca cel din prima imagine, dar pe gri. Poate cineva sa imi spuna ce versiuni sunt mai exact 1: https://dl.dropboxusercontent.com/u/105395590/hornet1.jpg 2: https://dl.dropboxusercontent.com/u/105395590/hornet2.jpg Si cred ca am aflat cu putin google-fu. Unul e de 1000 si unul e de 600. Ambele din 2012.
  12. Am fost astăzi la RAR voluntari si din păcate a spus ca toba de pe motoreta e prea zgomotoasa. Poate cineva sa mă ajute cu un silencer pt o toba Mivv x cone pt închiriat?
×
×
  • Creează nouă...