Sari la conținut

kris

Super Membru
  • Număr conținut

    510
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kris

  1. Tin sa mentionez un singur lucru !!

     

    NU MA DUC PE LIVEZII DOAR CA ESTE MAI IEFTIN ITP-ul MA DUC LA EMIL PENTRU CA E DE AL NOSTRU SI PENTRU SIGURANTA MEA !!!

    MA DUC LA EMIL PENTRU CA MA SIMT MAI BINE

    CAFEAUA E MAI BUNA LA EMIL !!! :)

     

    Da..acuma pentru cei saraci , exista si varianta ieftina.

    Cum spune si Doru , noi mergem la Emil .

  2. eu zic sa va stapaniti nervii..si eu as face la fel in foarte multe cazuri. Intelegeti ca ala care fura 100 de miliarde nu face puscarie , dar voi pentru 2 dinti scosi puteti plati mai mult decat face.

    Nu sunt adeptul marsurilor de ""constienitzare" , parerea mea e ca trebuie sa te feresti singur, si sa incerci sa iti reduci riscurile.

    Pasarea aia , din cauza careia a cazut Emil , avea gura mare pana cand m-am dus la ea si i-am zis : "mai taci dracului din gura ca nu stabilesti tu cine e vinovatul si cine nu . Politia va face asta."

    Poti face 5000 de marsuri de constientizare , din ciclul "feriti-va de motociclisti" ca nu vad sa educi pe cretinul cu dacia 1300 , baut si fara asigurare , care iti va taia calea.

  3. Biciclist lovit grav la iesirea din poplaca spre rasinari de o masina. Se pare ca masina a taiat curba. Biciclistul e in coma se pare

    ..a murit biciclistul..

    Cam multe evenimente astazi.

  4. ...ai grija sa nu le dai ocazia sa te opreasca...iar daca chiar vor vrea sa te opreasca , exista planul de rezerva :)..RUN FOREST RUN !! :))..!!

    pana pornesc ei loganu esti departe :)

×
×
  • Creează nouă...