Sari la conținut

andreibandit

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andreibandit

  1. Salut! Un bord de bandit are cineva de la 2001...chiar daca nu este complet bun ma intereseaza pt afisaju de la benzina, poate fi spart in rest... Il cumpar daca are un pret rezonabil.
  2. E foarte bun si hiflo dar daca vrei ceva calumea pune un kn si nu te mai doare capu si bujii gasesti la orice magazin un set de ngk iridium
  3. Salut banditilor! Care cum stati cu km la banditi si care aveti mai multi, cam ce probleme majore ati avut la ele?
  4. Salut eu am trei givi e45 si nu am nici o problema, topcase-ul il am si cu portbagaj pe el si nu l-am dat jos decat cand o spal..nu vad cu ce ar putea sa te incurce..
  5. Aha e bun si asta le-am avut inainte la PR3 am facut ceva km si cu setu ala nu mai stiu exact cat dar am fost foarte multumit si tocmai daia am continuat cu 3 si urmeaza PR4 in primavara sau vara
  6. Michelin pilot road 3 cu aproximativ 22000 km.. Eu zic ca mai merg cativa km, va recomand micheli pr3... Asta asa ca sa mai vorbim cate ceva pe aici. » Post actualizat in 15 Oct 2015 06:34 Ceva de genu asta? Pentru mine este foarte comfortabil
  7. In 2009 au facut un facelift si probabil pe anu respectiv exista doua modele... E foarte putin deiferit..
  8. Salut eu am pilot road 3 si am facut 20000km cu ele sunt foarte bune si un prieten are pe un bandit 2008 1200 pilot road4 e al doilea an cu ele si este foarte multumit de ele.. Eu iti recomand si 3 si 4
  9. Absolut... Cum sa nu mearga, eu am avut mai intai ghidonul fara inaltatoare deci au acelasi diametru la gaura
  10. Eu am lsl putin mai jos decat stock dar am pus niste inaltatoare de la louis.de care le si plaseaza un pic mai in spate. Este mult mai lat ghidonul acum dar si mult mai manevrabil decat cu cel original mai ingust..
  11. Da cam asa e cand e cald nu mai e nevoie de șoc ...in rest eu o pornesc mereu cu el tras...dar sa nu mai bagam toate prostiile in seama si sa ne plimbam cat mai mult...
  12. Salut!! Acelasi lucru il patesc si eu cu banditu meu probabil ne trebuie un reglaj la carb si un set nou de jigloare... Pana atunci porneste cu soclu si cand ai rel prea mic mai umbli si tu acolo la reglaj..
  13. Pilot Road intradevar foarte potrivit pt aceasta motocicleta eu am avut 2 am acum 3 si urmeaza 4 sunt foarte multumit de ele..
  14. Ati luat banditii la plimbare?? Nu mai zice nimeni nimic interesant aici?
  15. Salut undeva in dreapta farului in spate ai un surub cu inbus care ridica si coboara dar este pt tot faru adica si scurta si lunga...daca este diferenta prea mare intre ele probabil ai un bec pus aiurea stramb sau cv de gen.. Spor la treaba.
  16. La mine nu prea are treaba cu cat de destinsa e furca pt ca e furtunul de la pompa la repartitorul de sub jug care nu isi modifica niciodata lungimea, doar de la repartitor la etriere e mobil..
  17. Salut! In legatura cu ghidonul, eu l-am schimbat am pus un lsl mai lat si un set de inaltatoare care le si aduce cam un cm spre mine si va spun sincer ca nu as mai pune ghidonul original niciodata..si intradevar sunt la limita cu furtunu de frana..
  18. Salut! Cam despre asta vorbiti zic eu.. se doarme destul de bine pe bandit.
×
×
  • Creează nouă...