Sari la conținut

cvm46

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cvm46

  1. salut. de unde mi-as putea comanda o piesa pentru Z? este vorba de bucata de metal pe care vine prinsa scarita dreapta + pedala pt frana spate. a fost scapa de pe loc in depozitul tatalui (unde o tin). nu imi pot da seama cum s-a rupt
  2. al meu e din 2006. Si ms mult pentru sugestii!
  3. Nu stiti de unde mi-as putea cumpara o trusa de scule pt Z? (din accea de pus sub sa)
  4. Si ce mai ziceti voi despre "ieftinirea" benzinei? eu azi am ramas cu o linie si am senzatia ca maine trebuie sa merg la bijuterie sa alimentez, nu la benzinarie )
  5. Salut! manetele noastre stock de frana/ambreiaj sunt de 14 cm sau de 17 cm? k as dori sa imi comand dar nu stiu exact dimensiunea si decat sa mai merg pana in garaj, prefer sa intreb . ms anticipat!
  6. 110 merge si a mea in a I-a. Ms dark_lord86! Dupa aproape 1000 de km in 3 saptamani am reusit sa fac si eu cv poze si sa va arat mai in detaliu chestia
  7. salut! imi puteti recomanda va rog ceva siteuri de unde sa imi iau ceva oglinzi de calitate si manete frana+ambreiaj pentru Z? e modelul din 2006. ms anticipat!
  8. Ms mitzaboldan! azi am scos-o de la magazin si am adus-o aksa. eu fiind invatat cu una mult mai mica parca eram pe avion ). si in cluj e vreme aiurea. sper k in weekend sa fie soare sa ne cunoastem mai bine .
  9. In sfarsit am devenit si oficial Z-ist! cum pot adauga o poza pe forum?
  10. poi e modelul din 2006, fara nici o modificare. totul e stock pe ea. doar un parbriz micut are in plus... abia astept si eu sa o scot pe drum :X
  11. mitzaboldan, cand vin in Baia Mare cu Z-ul o sa te anunt sa le facem cunostinta
  12. deci pentru mine va fi ceva peste 300... nu-i stres mare. sanatosi sa fim!
  13. imi cere acolo sa completez obligatoriu campurile respective. asta este. o sa vad cand o sa merg la asigurari cat e
  14. am incercat si eu metodele astea, de pe siteuri. dar inca neavand actele nu stiu seria de sasiu sau numarul de inmatriculare. de aia speram k stiti voi o suma aproximativa. ms oricum!
  15. Nu stiti cam cat costa asigurarea la un Z750 pe un an, avand in vedere k am 22 de ani? cam in 2 saptamani voi avea motorul si sa stiu la cat sa ma astept )
  16. Chestii mici pentru care eram obligat sa port ghiozdan. Portofelul, actele motocicletei, un aparat foto... chestii de genul.
  17. Salut! Z 750-ul din 2006 are loc de "minidepozitare" sub sa?
  18. Salut! Nu stiti de unde as putea face rost de un manual in engleza pentru Honda Hornet din 2007? Ms anticipat!
×
×
  • Creează nouă...