Sari la conținut

citiriga_mihai

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de citiriga_mihai

  1. Da, schimbarea pistonului la un monocilindru e treaba de 5-6 ore (daca e in 2 timpi chiar mai putin) si reparatia capitala e o treaba de 8-10 ore, de unde rezulta un pret de 90-100 lei/ora de manopera. Dupa cum a scris "Cavaleru" mai sus tariful de 90 de lei/ora e pentru partea de service clasic, adica "ne lasi mobra si scapi de stres", iar pentru atelierul DoItYourself e 8 lei/ora sau 40 lei/zi (mai mult de 5 ore se considera o zi). Seara faina!
  2. Buna, nu e ilegal, eu inchiriez 2 mp din atelier si uneltele de care ai nevoie pentru a repara propria ta motocicleta. Ar trebui sa fac protectia munci daca angajez o persoana, care va lucra la motocicletele clientilor mei si care s-ar putea rani in timpul orelor de lucru. Daca iti inchiriezi un ciocan rotopercutor de la Hornbach pentru o lucrare de la tine de acasa si te accidentezi cu el, Hornbach nu are nici o vina, nu trebuie sa-ti faca protectia muncii, si nu e accident de munca. Daca, in schimb, angajez pe cineva sa-mi lucreze in casa si el se accidenteaza atunci e accident de munca si e o alta poveste. Deci din punctul meu de vedere e complet legal. Serviciul se adreseaza celor care lucreaza la propria motocicleta dar nu au un spatiu adecvat (lucreaza in fata blocului sau prin garajele pritenilor), sau nu au uneltele necesare si nici nu vor sa cheltuiasca o avere pentru ele. De asemenea se adreseaza si celor care vor sa invete, vom face o serie de cursuri despre cum poti sa-ti menti motocicleta intr-o stare buna de functionare, sa faci operatiuni basic (vorba lui Flower-Power), sa-ti cunosti motocicleta, sa stii cum functioneaza, s.a.m.d., daca ne dati un like pe facebook o sa va tin la curent. ps: multumesc pentru urarile de bine, sunt foarte importante mai ales la inceput de drum, numa bine!
  3. Service moto Tipuri de operațiuni? - Mecanică, electronică, electrică, estetică, modificări, adaptări, prototipare, ș.a.m.d. Motocicleta, scooter, atv, snowmobil, jetski, motor de barca, pentru orice vehicul motorizat avem o soluție. Șef service? - Nelu Lancranjan. Pilot de karting, pilot de motocross, motociclist de când se știe, fiu de motociclist, Nelu s-a născut între motoare. De peste 50 de ani desface, repară, modifică, inventează, adaptează. Motoarele nu mai au secrete pentru el. Cât mă costă? - Prețul unei ore de manoperă este de 90 lei (75lei + tva). Pentru prototipuri, lucrări deosebite sau proiecte custom prețul e negociabil. Atelier moto DIY - Dacă îți place să lucrezi la motocicleta ta dar nu ai unde, n-ai sculele necesare sau nu ai încredere în cunoștințele tale tehnice, vino la noi, îți punem la dispoziție sculele și uneltele de care ai nevoie și un mecanic care te poate ajuta și îndruma la fiecare pas. - Ai un proiect moto pe care îl tot amâni din lipsă de spațiu, cunoștințe tehnice sau unelte? Vrei să-ți transformi motocicleta într-un cafe racer? sau poate un scrambler? Îți poti realiza proiectul la noi. Avem sculele necesare si un specialist care te poate îndruma pas cu pas. - Costul acestui serviciu este de 8 lei/ora sau 40 lei/zi (mai mult de 5 ore se considera o zi). Este nevoie de programare, care se poate face pe email sau la telefon. tel programari: 0723 979 743 - Nelu Lancranjan email: motorizat.ro@gmail.com in Brasov, str. Narciselor, langa statia de betoane Wopfinger mai multe detalii pe MOTORIZAT.RO https://www.facebook.com/motorizat
×
×
  • Creează nouă...