Sari la conținut

JusTryMe

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JusTryMe

  1. A zis clar, daca esti (cuvant urat) nu te uita. :/ P.S limp, ca tot ziceai ca motovloagarii si pre'tenii lor au inceput s-o dea de pamant... Nu vrei sa fim prieteni? Adu gasca guraliva si hai sa ne imprietenim. Bine, o sa cazi oricum si tu si aia si dupa imi fac cont aici sa comentez cu "ti-am zis eu" ca sa-ti arat eu ca am avut dreptate.
  2. JusTryMe

    Accident Brasov

    Aceeasi oameni si aceleasi argumente. :v :v N-o lungesc ca nu-si are rostul. Se pare ca oamenii de pe motociclism.ro s-au prins de ceea ce voiam sa fac..Abia am reparat motocicleta si am vrut sa vad daca rezista. Da, normal ca puteam sa evit, dar de ce sa fac asta? Imi place ca sunt persoane care chiar cred ca am facut accidentul ala intentionat, dar ce sa faci, unii doar atata pot gandi. In rest, da. Puteam sa evit dar mi-a fost prea lene. Da, aveam 90 la ora, dar am rupt kilometrajul intetionat inainte sa nu se prinda fraeri. Da, am 20j de ani si am cersit pe YouTube. Da, sunt un racer cu un GS500 care se chinuie sa traga, dar scot ce are el mai bun. Daca pentru voi faptu' ca am 20j de ani e atat de important, m-am decis ce va poate capu'. Singurul comentariu interesant de pe aici a fost al lui @the insider, pe ale celorlalti le stiu deja. Sper doar sa nu ajungeti in aceeasi situatie si sa fie nevoie sa reactionati la fel. Da' bine, puteti sa ajungeti ca voi oricum le aveti cu teoria si sunteti maestri si n-o sa cadeti ca fraeru' de io. :> Spor la pus in practica ce stiti voi, eu atata am stiut si atata am facut. Sunt fericit ca am scapat doar cu atat, restul e cancan. Sa pasteti fericiti ba. :*
  3. Nu m-aprind deloc. Chiar sunt foarte calm. N-am venit sa fac gura sau sa caut cearta. Am venit sa postez o campanie anti-accidente si am continuat sa imi sustin punctul de vedere.
  4. Din cate am inteles de la nenea cu gura mare, motocicleta mea nu e o motocicleta adevarata. Vezi in comentariile de mai sus.
  5. Pentru ca are toate caracteristicile unuia care face asta. Atata timp cat tu consideri o motocicleta adevarata doar una cu extrem de multi cai putere pe care o turezi la semafor sa vada lumea cat de smecher esti tu nu cred ca nivelul tau de inteligenta nu depaseste un nivel foarte ridicat. Atata timp cat tu te bucuri de viteza, nu de drum, atata timp cat tu esti fericit ca mergi mai rapid decat ceilalti, nu de ceea ce iti ofera natura n-am ce zice decat sa ai grija ca ar fi pacat sa ploua cu rip-uri pe aici.
  6. Pai si care e problema daca sunt pustan? La varsta mea se pare ca reusesc sa constientizez pericolul mult mai bine decat altii cu o varsta. Nu sunt deloc frustrat. De ce as fi? Ca nu am o motocicleta "adevarata"? Ca nu am primit totul pe tava? E ceea ce-mi permit momentan si sunt foarte multumit de motocicleta mea. :v 48, de ce? Eu ma dau un blugi cu protectii pe dedesupt la viteze de 0-70 km/h, nu in slapi cu peste 150. Cred ca asta e diferenta si nu ai nevoie de multi neuroni sa-ti dai seama. Ai citit ce am scris? Aia a fost reactia mea de moment. Am crezut ca-l duce capul si o sa se asigure, mai ales ca era sens unic. Eu va las sa va agitati cat puteti pentru ca nu ma deranjeaza. Am realizat ca desi sunt un pustan si nu am o motocicleta adevarata reusesc sa fac distinctia intre un motociclist si un posesor de motocicleta, aka cocalar care tureaza motoru' la semafor sa impresioneze. Amen
  7. Eu nu atac pe nimeni, sa fie clar. N-am venit aici sa ma iau de tine sau sa fac cucu' mare, intelegi? Am venit sa postez un videoclip in rubrica "Campanii anti-accidente", ceea ce am si facut. Daca pe tine atat te duce capul, sa iti versi frustrarile si sa te lauzi ca tu esti motociclist adevarat cu motociclete adevarate care se tureaza la semafor, n-ai decat, nu te opresc. Cat despre intamplari, nu mi le fac singur deloc. Imi aduc aminte perfect situatia din video.. Am vrut sa il ocolesc, sperand ca o sa-l duca capul sa se asigure si in directia din care veneam eu.. L-as mai fi ocolit o banda daca acolo nu ar fi fost o duba...
  8. Ahhhh, deci tu esti genu' ala de iese cu motoru' doar seara, in oras cand "iese" si fetele ca sa turezi motoru' si sa agati ceva, nu? Am auzit de genul asta de posesori de motociclete, ca doar asa ii pot numi.. Credeam ca-s doar legende bucurestene cu cocalari care s-au gandit ca bmw-urile nu-si mai fac treaba cand ies la agatat. Aahhhh, apropo... Ce marime porti la slapi cand iesi cu motorul?
  9. Ahhh, ai dreptate. Doar ce e peste 180 cai e motor adevarat. Restul sunt scutere cu viteza. Inteleg ce zici.. Cat despre argumente, eu nu vad niciunul concret la tine la tot ce ai zis. Eu nu vreau sa ma tin dupa nimeni, voi va duceti ca sagetile si va bucurati de viteza. Eu vreau sa ma bucur de viata, de peisaj si de drum. Asta e diferenta dintre noi.
  10. Ahhh da. Motocicletele adevarate sunt doar ss-urile, ai dreptate. In cazul asta nu-mi doresc o motocicleta adevarata, raman la jucarii.
  11. Ahhhh, deci turatul motoarelor la semafoare s-a transformat intr-o pasiune.. Acum totul e clar in mintea mea.
  12. Lol, "se mai intampla"? Ce pot sa zic... Sper sa nu ti se intample tie sau altora de pe aici, dar cine stie.. Se mai intampla.
  13. Daca incerci sa faci un efort si sa urmaresti 2/3 clipuri o sa iti dai seama ca si eu fac greseli. Oricine face. Nu mi-e cuda ca o sa mor din prostia mea. Daca eu gresesc, nu am nicio problema cu asta... Dar ma oftic dac-as muri din prostia altuia. Eu unul respect regulile de circulatie cat de mult posibil, dar daca ai fi urcat pe motor si ai fi iesit in trafic ai fi realizat ca asta nu e de ajuns. Trebuie mult mai mult de atat. Mori cu dreptatea in brate.
  14. Absolut deloc. :* Pe cei care in loc sa beleasca ochii in trafic stau pe Facebook si isi fac selfie-uri. Nu ma plang, eu incerc sa arat atat fata frumoasa cat si fata mai putin frumoasa a motociclismului, intelegi? Eu incurajez motociclismul si incerc sa il promovez, dar daca tu incurajezi pe cineva sa se urce pe un motor si nu ii explici ca poate muri mult mai usor decat intr-o masina si il lasi sa mearga YOLO, iar cand vine curba sa isi dea seama ca nu o poate lua, e naspa. Cat despre lama... As fi zis eu o gluma mai proasta acum, pe aia cu "daca-ti dau o lama ma.." ma abtin mai bine. Nu ma injosec atat de mult sa ma iau la cearta cu o persoana cu care cel mai probabil nu am nimic in comun si despre care nu stiu nimic .E decizia ta daca tu nu ai pretentia sa fii vazut in trafic, mult succes cu asta. » Post actualizat in 13 Jan 2017 22:33 Poate pentru ca ala sunt eu? Ahhh, cat de inconstient sunt eu ca merg c-o mana si incerc sa stau cat mai pe mijloc sa nu zbor in vreun sant... Am explicat asta mai sus, eram doar prudent. Daca tu ai curajul sa mergi cat mai aproape de sant cu o singura mana.. GL HF.
  15. Eu speram ca e destul de clar ca nu ma plang de nimic. Diferenta dintre a te plange si a sta cu mainile-n san si diferenta dintre a trage un semnal de alarma si a incerca sa ii atentionezi pe altii e foarte mare, crede-ma. Doar ca trebuie sa folosesti putin neuronu' sa iti dai seama de asta.
  16. Ca sa lamuresc ceva, eu n-am criticat pe nimeni, uite si de ce. CRITICÁ, crític, vb. I. Tranz. A dezvălui lipsurile, greșelile, defectele unor persoane, ale unei opere, ale unor stări de lucruri (arătând cauzele și indicând mijloacele de îndreptare). ♦ A aprecia valoare etica, artistică etc. a unei opere. ♦ A arăta cu răutate (sau cu exagerare) părțile slabe ale unui lucru sau ale unei persoane; a comenta în chip răutăcios, născocind lipsuri și greșeli; a bârfi. Daca am trecut pe contrasens 10cm ca sa nu ies prea larg in urmatorul viraj, eu zic ca astas e numeste prudenta, atata timp cat vedeam tot drumul, nu? N-am criticat pe nimeni, am incercat doar sa trag un semnal de alarma pentru ceialti. Intentia mea a fost sa promovez motociclismul si asta va fi intentia mea si in continuare, nu ura, lipsa de respect, lipsa de atentie sau frurstrarile unora dezvaluite pe internet.
  17. Un simplu videoclip prin care incerc sa le arat tuturor ca, la fel ca si ei, si noi suntem oameni
  18. JusTryMe

    Accident live

    Eu am raspuns dupa cum mi s-a parut mie ca trebuie sa raspund anumitor comentarii, intelegi? Eu umblu 95% din timp cu pasager si stiu ce ce se intampla cu motorul cand e si a doua persoana. De zis "au, au, au" ce voiai sa zic? Inger ingerasu' meu pana il vedeam jos? Aia a fost reactia mea pe moment, tu ce-ai face? Ti-ai baga-o si ti-ai scoate-o, de parca ar ajuta cu ceva...
  19. JusTryMe

    Accident live

    Ba baiatule, tu te auzi? Eu cand i-am vazut trasa mi-am dat seama ca nu o sa mai iasa din viraj bine.. Tu crezi ca el, cu toba sport a auzit ce am zis eu in casca? Tu auzi cat de incet se aude, tinand cont ca eu am microfonul la 1 cm de gura? Tu crezi ca el a mai avut timp sa se uite in oglinda dupa mine? Tu crezi ca asta i-a trecut lui prin cap in momentu' ala? Sa mor de inteleg logica ta omule...
  20. JusTryMe

    Accident live

    Cauciucurile erau noi-noute, nici macar 200 km nu avea cu ele.
  21. JusTryMe

    Accident live

    Scuza-ma, da' nu-s tac'su sa tin cont de cum merge. Nu vrei sa-l adopti si sa-l inveti?
  22. JusTryMe

    Accident live

    Prietene, eu am stat in spate, da' nu ma risc sa ma ia si pe mine cu el, intelegi? Omu' a mai facut drumu' ala de vreo 3-4 ori si stia la ce se sa se astepte, daca s-a crezut Rossi eu ce sa ii fac? Stai tu in fata mea si eu vin taras spre tine, ce zici? » Post actualizat in 21 Jul 2016 11:04 Imi cer scuze ca n-am oprit camera, greseala mea. » Post actualizat in 21 Jul 2016 11:04 Nu era bine ca l-am fortat eu sa vina repede.
  23. JusTryMe

    Accident live

    Eu din experienta mea cam asa fac...Uite-te unde eram eu cu motorul (bine, cunosteam si drumul) Dar e de preferat sa stai de la mijloc spre exterior... Nici sa nu te scoata pe contrasesns, dar sa poti sari pe interior cand vezi ca se termina. Plus de asta in serpentine, interiorul mereu e mai abrupt.. Si nu vrei sa fi pe interiorul unui ac de par... Cum era aici, pe marginea din dreapta e foarte, foarte abrupt.. Sid e multe ori cu denivelari
  24. JusTryMe

    Accident live

    N-a taiat... Sa zica mersi ca a fost asa, altfel se bronza la ala pe capota.
  25. JusTryMe

    Accident live

    Noi eram. Obisnuiesc sa opresc la treceri de obicei.
×
×
  • Creează nouă...