Sari la conținut

vang

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vang

  1. vang

    Honda Hornet

    salutare, din pacate trebuie sa-mi vand hornet-ul. daca e cineva interesat: Honda CB600F Hornet ABS - 2007
  2. @Phoenix_Harley cat ma bucur ca a scris cineva inaintea mea... si eu sunt in aceiasi situatie ca a ta, vreau sa fiu comod si sa port ceva subtil nu tatuat cu brandul scump pe tot pieptul sau spatele. nici nu vreau sa vorbesc despre "tehnica" de sales, daca se poate numi asa, a celor de la Ducati dar oameni mai ingamfati si mai antipatici nu am vazut. ma bate gandul la un ducati, imi plac motoarele, dar promit ca nu-mi voi cumpara NICIODATA ceva de la ducati romania. m-am hotarat si oricat m-ar costa in plus mi-l iau din italia si reviziile le voi face in ungaria sau oriunde altundeva.
  3. subliniez un cuvant: "senzatia". apoi ultima optiune era marketing agresiv, ceea ce nu e nici ilegal si nici imoral. vorbesc de faptul ca nu exista optiuni si varietate. 90% dintre magazine au aceiasi marfa din aceleasi branduri. nu stiu daca brandurile alea fac reduceri mari ptr reselleri sau care-i motivatia. nu ma astept la chestii gratis sau alte prostii din astea. am fost la expozitii moto prin afara si chiar aveai ce vedea/cumpara, sa nu mai zic de divertisment (evenimente gen prezentari, show, tutoriale, etc) exemple cerute: 1. brandurile gasite in magazine le numeri pe degete. 2. anul trecut era valva mare cu Icon, Motul de ex iar acum peste tot Bering, Forma, Bel-Ray (aici dau exemplu de branduri, nu comentez preturi, calitate, etc) 3. echipamentele sunt din colectii vechi, aproape nimic din colectia curenta. 4. majoritatea au doar cateva numere. 5. preturile la acelesi produse sunt aproape identice. ceea ce-i cel putin dubios (nu vreau sa aud povesti de genul marja, etc. fiecare magazin ifi face politica de marketing/vanzari/promotii separat, in teorie. daca se coreleaza preturile zi-mi tu cum se numeste asta) 6. foarte multe magazine (online) din romania folosesc acelasi webshop si au evident in spate aceiasi baza de date cu stocuri -> rezulta acelasi provider/dealer sau ce-o fi el. (sa nu-mi spui ca nu a observat nimeni asta) PS: opinia/senzatia mea nu este este un adevar absolut si nici nu-i include pe toti prezenti la smaeb. de exemplu in directia opusa sunt cei de la bmw (nu sunt fan bmw); s-au comportat si prezentat exemplar.
  4. am fost si eu astazi... ok, dragut, ma bucur ca se intampla. m-am bucurat de o plimbare pe vreme frumoasa si e foarte placut sa vezi multi motociclisti la un loc nu va asteptati la cine stie ce reduceri, pe net gasiti versiuni mai noi la preturi mai bune. cat despre varietate... nu stiu cum vi-se pare voua dar eu am senzatia de... nici nu stiu cum sa-i spun: monopol, manipulare, fraierirea cumparatorilor, marketing agresiv, etc. parca sunt valuri de branduri "scoase in fata" din cand in cand. acum vad bering, forma si inca cateva branduri peste tot iar alpinestars, sidi si revit sunt numai cateva modele din 2010 la preturi de 2014 (ok, sa nu fiu rau, cu reducere de smaeb au preturi de 2013) eu mi-as fi dorit sa vad chestii care se intampla, gen show-uri, prezentari, etc... vorbeste batranetea din mine dar ma astept la marketing mai bun decat randuri foarte lungi pline de aceleasi conserve de fasole si un vanzator pictisit in spatele tejghelei. in concluzie e o idee buna sa faceti o plimbare pana acolo, sa vedeti cu ochii vostri, nu din ce povestesc niste "genii" pe forum i.e. subsemnatul.
  5. vang

    Honda Hornet

    hmmm eu am 170 si ajung cu ambele talpi pe pamant. nu este necesar sa ai ambele talpi lipite de pamant sa fii in siguranta si persoane de aceiasi inaltime au lungimea piciarelor diferita, cel mai bine ar fi sa te urci pe un hornet. mentioneaza orasul in care esti sau poti sa ajungi si poate cineva de acolo te va ajuta. multa bafta.
  6. vang

    Honda Hornet

    buna, eu am hornet 2007 si daca vrei sa te asezi pe ea putem vorbi sa ne intatalnim si vezi cum iti place. PS: si eu sunt incepator si deja iubesc motorul asta. am doar 1300km pe el de cand l-am cumparat acum o saptamana dar pot sa-ti spun ca este extrem de bine manevrabil, in oras e un deliciu si la viteze se tine bine dar de pe la 160km/h in sus te cam ia vantul. (am doar mini parbrizul ala optional din fabrica) PPS: nu m-am prins din ce oras esti, eu sunt din bucuresti.
  7. nu suna rau deloc...dar as prefera mers relaxat cu opriri, nu in doua ore ca sa vad numai asa:
  8. am ajuns acasa ok, a fost foarte frumos. mi-a placut la nebunie.
  9. vang

    Honda Hornet

    salutari, sunt nou posesor de hornet 2007 si ma intrebam daca stie (sau are) cineva pe aici sa-mi recomande un mount de iphone (4s) waterproof. multam mult.
  10. m-as baga si eu daca se poate, s-a decis intalnirea la 10:00 petrom jilava ?
×
×
  • Creează nouă...