Sari la conținut

gicksz

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alexandria
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    SUZUKI BANDIT 1200S
  • Numar Moto
    TR 88 GIX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Dominator NX 650, GPZ 500S

gicksz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Merge cineva din Bucuresti Simbata la Maris Fest, 16-18 Iunie 2017?
  2. Salutare, Astazi m-am "culcat" putin cu " Suzana" (Suzuki Bandit 1200S, 2001) pe asfalt si as avea nevoie de o lampa semnal dreapta fata si eventual carena dr (poate o resuscitez). Ma poate ajuta careva? Multumesc!
  3. Salutare, Ce stiti despre placutele de frana TRW, sunt bune?
  4. Salutare, Vreau sa-i multumesc frumos lui andrew2 pentru bateria donata. Un baiat foarte serios, am primit bateria donata de el si chiar am pornit moto cu ea in aceasta seara. Recomand.
  5. Va multumesc frumos, m-am hotarat, o sa merg pe Yuasa YTX 12-BS; 12V -10A - 180Ah acestea sunt caracteristicile recomandate de producator.
  6. Ok, am sa merg pe Yuasa, singura retinere este : cat de "originala poate sa fie"?, o cumpar de de la AUTONET. Oricum alta varianta nu prea gasesc. Ma gandeam sa fiu un pic patriot si sa abordez ROMBAT dar nu cunosc calitatea. Multumesc
  7. Multumesc pt raspuns, ce alte variante imi recomanzi?
  8. Salutare, ce acumulator ma sfatuiti sa achizitonez? 1. YUASA YTX-12BS sau 2. MOTOBATT MBTX12U Ce imi puteti spune despre MOTOBATT, am vazut ca sunt USA dar nu stiu mai nimic despre ei. Va multumesc!
  9. Am inteles, deci nu este nevoie sa desfac capacul din fata. Si nu curge ulei? Intreb fiindca nu prea ma pricep. Multumesc frumos!
  10. Salutare, ma poate ajuta cineva cu un sfat cum se da electromotorul jos la un Bandit 1200S, 2001. Este complicat? Va multumesc!
  11. Buna seara, de cateva zile sunt fericitul posesor al unui Bandit 1200s, din 2001 si am nevoie de putin ajutor. Am descoperit un joc la cele doua bucse de la cadru si carena fata in dreptul farurilor si as vrea sa le inlocui. Am rugamintea daca puteti sa ma ajutati cu un sfat de unde pot sa le achizitionez, de preferat OEM si mai am nevoie de acele clips-uri (braduti) de la carene. Va multumesc anticipat si asphalt uscat tuturor!
  12. Salutare, Sunt in curs de achizionare a unui Bandit 1200S fabricat in USA ( in mile) si nu am prea multe cunostinte despre el. Din acest motiv va cer ajutorul constand in cat mai multe sfaturi. Va multumesc anticipat si va stimez!
  13. Este frumos, spor la treaba! Salut, am masurat farurile si au 10,5 si cea de-a doua problema este ca farurile sunt lipite. Imi pare rau si iti multumesc pentru ajutor. Tinem legatura!
×
×
  • Creează nouă...