Sari la conținut

C_R_I_S_T_I

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling

C_R_I_S_T_I's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut ! Am 18 ani şi categoria A2 şi mă gândeam să-mi cumpăr o motocicletă pentru A2 şi am găsit aceasta: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=210078056&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortOrder=DESCENDING&scopeId=MB&maxPowerAsArray=35&maxPowerAsArray=KW&makeModelVariant1.makeId=13100&makeModelVariant1.modelDescription=ZX&pageNumber=3 Merge sau nu la A2 la noi în ţară ? Ea este deja pe A2 în Germania ! Mulţumesc anticipat ! Sănătate !
  2. Salut ! Am auzit la cineva spunând că la 18 ani dacă ai categoria A2 poţi conduce orice motocicletă doreşti în România doar dacă aceasta vine din străinătate cu 35 KW pe acte ca cei de la R.A.R. să treacă şi ei în actele de aici tot 35 KW, adică să vină cu 35 KW de acolo ca şi cum atât ar avea ea din fabrică. Este posibil ? Asta pentru că eu ştiam că pentru A2 în România trebuie să aibă maxim 70 KW delimitată ca să aibă 35 KW limitată şi să meargă la A2, iar un raport de putere/greutate nu mai mare de 0.2 KW/KG. Şi totuşi, iau un ZX6R din Germania pe 35 KW, îl aduc aici, cei de la R.A.R. îl trec cu 35 KW fără să ştie puterea iniţială, de unde ar ştii cineva că ZX6R are dublul puterii 82 şi că nu are 70 ? Asta nu pricep eu... Numai bine !
  3. Nu e '96, e 2005, 1 mie e cam mult. Nu vreau s-o cumpăr, o am deja şi e în stare perfectă atât mecanic cât şi estetic.
  4. Am înţeles, şi care sunt mai exact toţi paşii ?
  5. Are toate actele, reviziile la zi, numai că nu are carte, dar este înamtriculată pe numele meu cu tot ce trebuie.
  6. Pentru că nu pot obține A2-ul acum, din martie. Și trebuia să dau A1 la 17 ani nu AM, era altă treabă cu un RS de 125.Dau A2 la primăvară și merg cu SM pe 35 KW până la 20 de ani când pot obține A-ul.
  7. Nu știu ce relevanță are vârsta mea în acest subiect. Dar dacă tot înșiști, eu am 18 ani și 1 lună.
  8. Știu că va consuma mai mult, dar eu am nevoie de puțin mai multă putere. Mai bine nu mai fac niciun tuning, o las așa și o vând.
  9. Salut ! Am o motocicletă Aprilia RS 50 din anul 2005 cu motor Minarelli AM6, totul stock la ea şi aş dori să cumpăr un set nou de 80cc, un carburator de 21 MM şi o tobă sport intermediară şi finală. Nedumeririle mele sunt următoarele: 1. Este necesar să schimb şi ambielajul stock cu unul tuning sau cel stock va rezista ? 2. Este necesar să schimb ambreajul şi elemente din cutia de viteze pentru a rezista modificărilor propuse de mine ? Aştept răspunsuri şi mulțumesc anticipat celor ce îmi vor răspunde la întrebări.
  10. Sa vad dacă reușesc ceva cu acest Kawa. Dacă nu o vând și cumpăr un GS 500 și îl țin pana la 20 de ani când pot obține categoria A, abia mai capăt experienta pe motor mai solid.
  11. Păi în legătură cu asta sunt eu nedumerit, că ZX6 are peste limita maximă legală cu 12 KW. Şi mi se pare ciudat, spre exemplu la nemţi nu există în lege "Să nu aibă mai mult de dublul puterii sale.", adică poţi conduce orice motor dar să aibă 35 KW.
  12. Salut ! Deţin un Kawasaki ZX6R din anul 2001 (Motocicleta din poza ataşată) şi aş dori să-l mut pe 35 de KW pentru a-l conduce cu categoria A2 de la 18 ani, am auzit că este posibil cu un anumit kit de limitare, după care se eliberează o noua carte R.A.R după mai multe inspecţii, este adevărat ? Dacă da, ce ar presupune mai exact această operaţiune ? În ce ar consta kitul de limitare de la 82 KW la 35 KW ? Întreb asta pentru nu îmi dau seama unde ar putea fi montat acest kit şi cum acţionează pentru a limita un motor pe carburaţie, la injecţie e altceva... Mulţumesc anticipat celor ce-mi vor răspunde !
  13. Frumoasa motocicleta, cat platesti atat ai ! Bafta cu ea si fara incidente ! Esti mandrul posesor al motocicletei cu cel mai mare raport putere/greutate din lume !
×
×
  • Creează nouă...