Sari la conținut

george blondu

Membru
  • Număr conținut

    151
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de george blondu

  1. Hai sa facem abstractie de moto. Oricum, pe doua roti in oras sunt mult prea concentrat si nu inregistrez toate tampeniile pe care le fac taximetristii in jurul meu .. dacat atunci cand ma afecteaza direct. Oricum, imi asum responsabilitatea pentru aroganta suprema de a ma urca pe motocicleta in "jungla" care este Bucuresti. (chiar mi s-a atras atentia o data ca nu trebuie sa am pretentii ca ceilalti sa respecte regulile de circulatie cand eu sunt pe motocicleta :) )

     

    In schimb, cu masina e alta treaba ... aici sunt mai relaxat si imi permit sa arunc cu ochiul la ce se intampla in jur si trebuie sa recunosc ca de multe ori ma infioara ce vad ... intoarceri pe dubla continua, depasirea coloanei pe a doua linie da tramvai sau chiar pe contrasens, oprire cand "li se scoala" lor, trecut pe rosu intr-o veselie, neacordare de prioritate, blocat de strada/intersectie/trecere de pietoni si multe altele. Politia inchide ochii pentru ca .. "deh, e si ei oameni si are puradei acasa de hranit!" ... eu personal n-am vazut taximetrist tras pe dreapta pana acum, nici cand o comitea in fata echipajului. Ca procent, cei mai multi care o comit, dupa parerea mea, sunt de la "Taxi Pelicanul". Nu stiu cine Dumnezeu faca angajarile acolo dar am oroare de aceasta firma ...

    ai perfecta dreptate... cei de la pelicanul fiind si multi....adik ne dubleaza pe noi cei cu licente de bucuresti fac sa se creada despre noi cum k suntem la fel. eu sincer , sa va dau un exemplu de un coleg cu motoru. ieri mi.a taiat fata un motociclist cu frana apasata si in decelerare, sincer , chiar ma speriat pt k a trebuit sa franez pe cauciuc k sa nu facem poc, dar na....aia e, mergem mai departe. evit pe zi aprox 20 de accidente si nu ne mai plangem cum o fac colegi care au postat aici.

    » Post actualizat in 23 Mar 2015 13:34

    deocamdata 2 "tin partea" taximetristilor :))))...unul, pt ca asta e jobul (il inteleg, oarecum), al doilea inca nu stiu de ce.

    nu neaparat k e job-ul in momentul asta dar vad traficul mai bine k toti de aici, asta pt k fac foarte multi km pe zi in bucuresti. ideea e k toti au cate ceva in neregula. 90% din femeile la volan sunt petarde ... 50% din soferi sunt praf alti 50% dintre taximetristi sunt retarzi,tigani,aroganti etc si 80% din motociclisti alearga cu minim 50 peste viteza legala,jaloane ..etc. si nu ma feresc sa recunosc, le fac pe toate, sunt arogant si cu masina si cu motoru, fac jaloane printre masini, alerg cu motoru k sa recuperez ce nu pot cu taxiul, injur si scuip pe cine merita, si cand e nevoie coboram sa ne batem. asta e bucurestiul ;)

  2. nu, nici pe departe, sa fim seriosi...eu cred ca isi pierd licenta (taximetristii) daca semnalizeaza. taximetristii nu conduc numai agresiv, in marea lor majoritate (nu toti, dar cei mai multi ) sunt si f nesimtiti, nu dau prioritate, parcheaza da'mp..lea prin intersectii, pleaca si se opresc cand au chef ( comanda ) etc...nu se poate trasa o paralela intre motoare si taxiuri.

    taximetristi sunt si nesimtiti,si agresivi in trafic, si agresivi cu clienti, si agresivi cu participanti la trafic, si escroci, si cum mai vreti voi.... te rog sa-mi spui dak regasesti in descrierea mea si 80% dintre motociclisti. ( eu am toate "calitatile" mai sus mentionate si in calitate de taximetrist si de motociclist. ;)

  3. de vina sunt politistii in primul rand, daca si-ar face treaba corect, in doua luni nu ar mai ramane nici 30% din taximetristi in oras.

    Si maxim 20% motociclisti... sa fim seriosi. Sunt 2 categorii de soferi care conduc foarte agresiv. Corect?
  4. "Sunt un mare admirator al acestor şoferi adevăraţi, având în familie nenumăraţi şoferi de taximetre."

     

    Sa fi sofer adevarat inseamna sa respecti colegi din trafic , pietoni si sa conduci ca la carte respectand toate regurile de circulatie.

    Apropo , cati din taximetristi tai au bacul loat ?

    EU PRIETENE... sunt si taximetrist si am si bacul luat, ma pis pe ea de diploma...pe mine ma intereseaza bani... nu tin cu colegi mei dar in orice domeniu sunt oi negre. au fost situatii in care chiar un taximetrist era sa ma dea cu rotile in sus cand ma plimbam cu mobra, dar de motociclisti ce spui? nu sunt extremisti care merg cu 150 in buc si fac jaloane printre masini? daca ai citit despre conduita preventiva si aplici ce scrie akolo o sa fie bn pt tine ;)

    » Post actualizat in 01 Feb 2015 10:23

    PS: in aproximativ 3 ani de taximetrie am facut un singur accident si ala la 10km/h si daunele au costat vreo 300 de lei .... si kilometri am facut aproximativ 300.000. ;)

    » Post actualizat in 01 Feb 2015 10:26

    Toti cocalari care in loc sa invete sau sa stea dracu in banca loc in liceu se tin de harfe , caterinca, smecherii . Consecintele se vad , nu iau bacul si devin taximetristi.

    Speculez dar mai mult ca sigur nu cer diploma de bac la angajare ca taximetrist.

    i.ti cer sa ai 8 clase minim. ia spune.mi te rog, Mergi cu taxiul?

  5. daca ii luam la bani marunti pe toti soferi nush daca vreo categorie de sofer e ok, taximetristi sunt agresivi , aia cu dubele se cred zmei doar pt k le sta fundul cu 50 cm mai sus si k au un gabarit mai mare, pe maxi-taxi gasesti in mare parte bosorogi senili, mai sunt regi soselelor ...cei cu varsta intre 18 si 24 de ani care abia ia permisul si au masini sport de 250..300 cp, siii nu in ultimul rand femeile...care au toate defectele celor de mai sus si mai sunt si proaste. toti astia te pot acrosa fie k esti cu motoru fie k esti cu masina. asta e traficul din bucuresti (ingrozitor) .

  6. modelul asta de motocicleta a fost a doua mea nevasta :) , cumparata de la un batranel care a venit sa ne vedem beat mort... parca il vad si acum (eu ma chinuiam sa trag de bani cat mai mult si el i.mi spunea k e smecher si k are germania in spate) :)))) ce.mi mai placea cum i.mi flutura parul , fugea foarte tare pe langa mobra care o avusem inainte. ce sa zic, spor la treaba , sa ai multa rabdare si cum a spus si colegu "La final satisfactia va fi peste masura efortului " felicitari de pe acum. sunt sigur k va iesi ceva frumos.

  7. cate idei nastrusnice :)) ... tot la tinichigiu ajungi , crede.ma , asta dak vrei sa faci treaba buna, daca vrei tiganie incearca modalitatile babesti. motorul meu este turtit sus, idiotu de la care l.am luat cica se dadea cu el pe o roata si trebuia sa stea cu fundul pe rezervor si a dat cu ciocanul in el pana sa ales prafu. nu mai exista nici o sansa de al indrepta, l.am tras putin si de restu chit k sa.i dau o fata. ;)

  8. exact cum spune si colegu dinaintea mea... mergi la tinichigiu k nu o poti scoate singur , scula care i.ti trebuie tie se numeste "extractor" si ajunge pe la 1000 de euro asa k.... :) (si eu am aceeasi problema la a mea dar o sa o las asa)

  9. Salut,am o baterie varta agm de 12 ah,fun start,i-am drsfacaut capacelele si m-am uitat in ra,e uscata ca o pasarica de baba :-),ii pun apa?sau o pun la incarcat asa?o pun la incarcat cu dopurile puse sau scoase?multumesc

    daca bateria ta este cu intretinere ii completezi cu apa distilata (NU apa "chioara") ii lasi doapele scoase si o bagi la incarcat. asta e principiu la o baterie de masina cu intretinere, daca la astea de moto e altfel nu lua in considerare ce ti.am spus. :)

  10. r 19 ... nu exista posibilitatea sa ai cauciuc mai mare p janta mai mica sau invers, (cum au spus si colegi) 130/70/19 "130"= latimea cauciucului "70"= inaltimea "r19" = diametrul interior al cauciucului , ma rog si mai ai akolo si un indice de viteza,caldura,an de fabricatie si asa mai departe.

  11.  

    » Post actualizat in 08 Jan 2015 14:45

    george blondu poti cumpara si din germania chinezarii sub sigla nemteasca daca ai o casca luata de pe louis.de desfa interiorul si ai sa vezi ce surpriza.... ai sa patesti ca acel chinez ajuns in anglia care era tare mandru de steagurile englezesti cu eticheta made in china , din romania imi este scarba sa cumpar produse pentru motocicleta doar lubrifianti si gume cumpar restu de pe e bay sau de pe alte siteuri dedicate unde cu tot cu shipping si vama ies la mai putin de jumate poti compara preturi de pe bikebandit spre exemplu la produse OEM cu aceleasi la magazine din romania si mai povestim

    ai perfecta dreptate doar k am avut ocazia sa vad un stator pt gsxr la AXXA si seamana izbitor de bine cu cel de pe ebay ... statorul de care vorbesc are firele cat cele pt audio, sunt extrem de subtiri coparativ cu cel original care pe langa faptul k sunt groase au si stratul de protectie ignifug. atata tot. siiiii --->>>> sa vina odata caldura sa facem galagie in oras <<<<--- :))

  12. daca zici k firele sunt groase si esti si multumit e clar k nu vorbim de acelasi stator , am vazut in realitate identic cu ala dar cum chinezu face el copie la orice ;) nu vrea sa induc in eroare pe nimeni . asa k scuzele mele.

     

    ps: daca ai ocazia sa ajungi pe la axxa sa ceri un stator sa vezi cum arata si ce fire are ;)

×
×
  • Creează nouă...