Sari la conținut

george blondu

Membru
  • Număr conținut

    151
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    bucuresti
  • Motocicleta
    suzuki gsxr 600
  • Numar Moto
    if 94 CUC
  • Club
    MOTOCICLISM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1

Vizitatori Recenți Profil

412 citiri profil

george blondu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O sa va puna akolo sa faceti desenul cum sa intamplat accidentul, akolo sa demonstrezi k te.ai atins cumva de bara lui (exact cum spunea si colegu) pt k altfel o sa.ti faci mobra singur. Si sa mai iei si cv bani de la soferache k nu.l duci la politie sa.I ia permisu k e si prost si chior.
  2. degeaba semnalizeaza dak nu se asigura .... eu sunt optimist: niciodata nu se va schimba nimic in legatura cu traficul din buc. )
  3. ai perfecta dreptate... cei de la pelicanul fiind si multi....adik ne dubleaza pe noi cei cu licente de bucuresti fac sa se creada despre noi cum k suntem la fel. eu sincer , sa va dau un exemplu de un coleg cu motoru. ieri mi.a taiat fata un motociclist cu frana apasata si in decelerare, sincer , chiar ma speriat pt k a trebuit sa franez pe cauciuc k sa nu facem poc, dar na....aia e, mergem mai departe. evit pe zi aprox 20 de accidente si nu ne mai plangem cum o fac colegi care au postat aici. » Post actualizat in 23 Mar 2015 13:34 nu neaparat k e job-ul in momentul asta dar vad traficul mai bine k toti de aici, asta pt k fac foarte multi km pe zi in bucuresti. ideea e k toti au cate ceva in neregula. 90% din femeile la volan sunt petarde ... 50% din soferi sunt praf alti 50% dintre taximetristi sunt retarzi,tigani,aroganti etc si 80% din motociclisti alearga cu minim 50 peste viteza legala,jaloane ..etc. si nu ma feresc sa recunosc, le fac pe toate, sunt arogant si cu masina si cu motoru, fac jaloane printre masini, alerg cu motoru k sa recuperez ce nu pot cu taxiul, injur si scuip pe cine merita, si cand e nevoie coboram sa ne batem. asta e bucurestiul
  4. taximetristi sunt si nesimtiti,si agresivi in trafic, si agresivi cu clienti, si agresivi cu participanti la trafic, si escroci, si cum mai vreti voi.... te rog sa-mi spui dak regasesti in descrierea mea si 80% dintre motociclisti. ( eu am toate "calitatile" mai sus mentionate si in calitate de taximetrist si de motociclist.
  5. Si maxim 20% motociclisti... sa fim seriosi. Sunt 2 categorii de soferi care conduc foarte agresiv. Corect?
  6. Depinde cum a radiato, in principiu nu se mai radiaza. Asa k intreaba ce inseamna "radiat" la el.
  7. EU PRIETENE... sunt si taximetrist si am si bacul luat, ma pis pe ea de diploma...pe mine ma intereseaza bani... nu tin cu colegi mei dar in orice domeniu sunt oi negre. au fost situatii in care chiar un taximetrist era sa ma dea cu rotile in sus cand ma plimbam cu mobra, dar de motociclisti ce spui? nu sunt extremisti care merg cu 150 in buc si fac jaloane printre masini? daca ai citit despre conduita preventiva si aplici ce scrie akolo o sa fie bn pt tine » Post actualizat in 01 Feb 2015 10:23 PS: in aproximativ 3 ani de taximetrie am facut un singur accident si ala la 10km/h si daunele au costat vreo 300 de lei .... si kilometri am facut aproximativ 300.000. » Post actualizat in 01 Feb 2015 10:26 i.ti cer sa ai 8 clase minim. ia spune.mi te rog, Mergi cu taxiul?
  8. daca ii luam la bani marunti pe toti soferi nush daca vreo categorie de sofer e ok, taximetristi sunt agresivi , aia cu dubele se cred zmei doar pt k le sta fundul cu 50 cm mai sus si k au un gabarit mai mare, pe maxi-taxi gasesti in mare parte bosorogi senili, mai sunt regi soselelor ...cei cu varsta intre 18 si 24 de ani care abia ia permisul si au masini sport de 250..300 cp, siii nu in ultimul rand femeile...care au toate defectele celor de mai sus si mai sunt si proaste. toti astia te pot acrosa fie k esti cu motoru fie k esti cu masina. asta e traficul din bucuresti (ingrozitor) .
  9. inca nu sa incheiat topicul asta? inca nu sunt clare lucrurile? nu pot sa cred.... )))
  10. modelul asta de motocicleta a fost a doua mea nevasta , cumparata de la un batranel care a venit sa ne vedem beat mort... parca il vad si acum (eu ma chinuiam sa trag de bani cat mai mult si el i.mi spunea k e smecher si k are germania in spate) ))) ce.mi mai placea cum i.mi flutura parul , fugea foarte tare pe langa mobra care o avusem inainte. ce sa zic, spor la treaba , sa ai multa rabdare si cum a spus si colegu "La final satisfactia va fi peste masura efortului " felicitari de pe acum. sunt sigur k va iesi ceva frumos.
  11. nu mersi...o sa.mi cumpar de prin bucuresti , nu are rost sa platesc plasa prin curier cand probabil cineva va avea nevoie de ea de pe langa tine. e destul de ieftina k sa ne complicam. mersi inca o data pt gest. stima
  12. as fi vrut eu una dar nu suntem din acelasi oras si cred k va costa mai mult curierul decat plasa.
  13. ma bucur k ai precizat singur k era alta tabla plus k infundatura la el e destul de accentuata.
  14. si rezervorul meu de ce nu a fost la fel de inteligent sa.i spuna cretinului sa nu dea cu ciocanul k o sa iasa un rahat ?
  15. nu nu... k tipul a precizat sa se foloseask un compresor inteligent, el stie unde e problema si merge si indreapta situatia cat ai clipi...stii cum e ? exact k nurofenul ))))))))))))))) grija mare,decat 2,5 bari altfel dai calculatorul peste cap )))))
×
×
  • Creează nouă...