Sari la conținut

emil_rpt

Membru
  • Număr conținut

    196
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de emil_rpt

  1. Intrare 25lei, fetele nu platesc, traseu parada: Alea Padurea Verde,Imbroane, Demetriade, A I Cuza, Gh Dima, Republicii, 20 Ddecembrie 1989, I C Bratianu, Hector, Take Ionescu, S Barnutiu, Alea Padurea Verde.
  2. Fetele si copii vor avea intrarea gratuita, pentru copi vom organiza si ceva concursuri.
  3. La capitolul "program artistic"pana acum au confirmat urmatoarele trupe: Implant Pentru Refuz Fireball- tribut Deep Purple Racz Y Gore Marcos Martin » Post actualizat in 12 Jun 2015 10:09 Fetele si copii vor avea inrarea gratuita, iar pentru copii vom organiza cateva concursuri.
  4. La capitolul "program artistic" pana acum au confirmat urmatoarele trupe: Implant Pentru Refuz Fireball- tribut Deep Purple Racz Y Gore Marcos Martin
  5. Sambata 20 iunie, incepand cu ora 12 vom pleca in parada, va asteptam in numar cat mai mare, pentru a prezenta orasul invitatilor, din saua motocicletei.
  6. Salut si bine v-am regasit . A sosit momentul chiar daca este in al 13 lea ceas , sa va anuntam ca avem placerea de a va invita ptr a 13 a oara, in decursul a 13 ani, la a 13 a editie a festivalului Road Patrol Bikers Festival , 2015 . Unii fug de cifra 13 , altii de pisica neagra , altii fug dar habar nu au de ce . Noi nu fugim si ne pregatim sa va intampinam ptr a 13 a oara, la portile poligonului AJVPS , locatia fiind aceeasi cu cea de anul trecut . Locatia este deosebita ptr un week end de relaxare si distractie, fiind in mijlocul naturii . Cazarea se poate face doar la cort . Ca de obicei vom incerca sa va oferim muzica live de calitate , bere rece si o atmosfera cat mai placuta . Data festivalului este stabilita in perioada 19 - 21 iunie 2015 , la poligonul AJVPS Incepand de cu ora 13:00 , toata lumea este binevenita . In speranta ca v-am trezit interesul, va asteptam si vom reveni pe 13 mai, la ora 13 cu alte informatii.
  7. Salut si bine v-am regasit . A sosit momentul chiar daca este in al 13 lea ceas , sa va anuntam ca avem placerea de a va invita ptr a 13 a oara, in decursul a 13 ani, la a 13 a editie a festivalului Road Patrol Bikers Festival , 2015 . Unii fug de cifra 13 , altii de pisica neagra , altii fug dar habar nu au de ce . Noi nu fugim si ne pregatim sa va intampinam ptr a 13 a oara, la portile poligonului AJVPS , locatia fiind aceeasi cu cea de anul trecut . Locatia este deosebita ptr un week end de relaxare si distractie, fiind in mijlocul naturii . Cazarea se poate face doar la cort . Ca de obicei vom incerca sa va oferim muzica live de calitate , bere rece si o atmosfera cat mai placuta . Data festivalului este stabilita in perioada 19 - 21 iunie 2015 , la poligonul AJVPS Incepand de cu ora 13:00 , toata lumea este binevenita . In speranta ca v-am trezit interesul, va asteptam si vom reveni pe 13 mai, la ora 13 cu alte informatii. » Post actualizat in 13 May 2015 13:00 Sambata 20 iunie, incepand cu ora 12 se va da startul celei de a 13 parada moto, in cadrul celui de al 13 festival, organizat de clubul nostru. » Post actualizat in 13 May 2015 13:04
  8. S-am incalecat o sa .... si am plecat la Bikes On Ice!!!!!
  9. Aici daca va ninge cam asa va fi.
  10. emil_rpt

    Bikes on Ice 2015

    Va fi ger, promit! Veniti la cort si pe motor, o sa vedeti ca e chiar ice.
  11. Una din trupele de vineri seara Forevermore: https://www.youtube.com/watch?v=8hE8x7KPWmE
  12. Se va premia cine are turturele mai mare
  13. Un filmulet cu drumul din Timisoara la Bikes On Ice, din fericire atunci era iarna !!!!
  14. Primii invitati deja au sosit, totul e pregatit, zeci de butoaie de bere asteapta sa fie golite. Plaja e perfecta, nu uitati recuzita de plaja, va fi foarte cald si o balaceala in apa va fi mai mult decat necesara. Va asteptam!
  15. Nu uitati costumele de baie, locatia se afla pe malul Timisului si are o plaja frumoasa de nisip, la ce caldure va fi afara, o baie va fi aproape la fel de racoritoare ca o bere rece.
  16. Daca mai vine cineva pe motor din Timisoara, poate veni cu noi, loc de intalnire benzinaria Baron Oil la ora 10.30, escala la Lugoj,de unde mai racolam ceva motoristi si tot asa...cu pauze mai dese sa ne "racorim si sa se raceasca motoarele". Drumurile sunt ok, fara zapada ,temperatura relativ buna, in comparatie cu ceva ani in urma, asa ca curaj pune bicul pe cai si poate ne vedem la Bikes On Ice.
  17. Ultima data cand am fost la cincis la bikes on ice, am dormit doua nopti la cort. Afara erau -10 grade,sacul de dormit nu e special, doar cu fan sub cort si izopren si a fost destul de ok. Anul acesta vin iar cu cortul, mi-ar place sa vad mai multe corturi acolo nu e chiar asa rau, daca ai o spirtiera sau o butelie mica cu gaz e chiar ok.
  18. se pare ca o sa avem si ceva zapada, daca nu se va topi pana atunci, ceva minus grade, numai bine de dormit la cort.
  19. Salutare si la multi ani! Clubul ROAD PATROL ROMANIA MC are deosebita placere de a va invita la cea de-a 8 editie a intrunirii de iarna Bikes on Ice, in perioada 15-17 februarie 2013 la Cincis, jud Hunedoara. Asa ca pregatiti-va "calutii" si echipamentul, caci ne asteapta vremuri faine!
  20. Cateva fotografii de vineri: http://www.tion.ro/sute-de-motocilisti-isi-dau-intalnire-in-weekend-la-sag/1125784 .
×
×
  • Creează nouă...