Sari la conținut

planoristul

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de planoristul

  1. planoristul

    Accidente

    Din cate stiu plata catre o persoana cu bani cash se poate face numai pana la 5000 de lei. Daca se depaseste suma atunci se face numai prin virament bancar. In acest caz persoana care incaseaza intra in vizorul fiscului si va trebui sa plateasca impozit pe venit la stat. Iar eu am dovada ca e-am virat banii conform contractului incheiat intre noi si nu mai poate sa imi mai ceara o data banii. Stiu ca ear fi convenit sa incaseze banii la negru dar nu mai sunt eu in siguranta cum bine a-ti spus si d-vstra. Va multumesc si va doresc o seara frumoasa.
  2. planoristul

    Accidente

    Recunosc ca e cam tampita intrebarea dar dupa un proces care a durat 4 ani de zile aproape ca am luat-o razna si eu. Fiind cu avocatul meu intr-o discutie el a sugerat ca ar fi ca banii sa intre in contul lui urmand ca el sa-si opreasca onorariul de succes iar diferenta sa ne revina noua. Bineinteles ca nu am fost de acord si atunci a sugerat deschiderea unui cont comun. Poate ca eu sunt mai lent in gandire avand in vedere ca fiul meu a decedat intr-un accident de motocicleta in noiembrie 2013 cand un sofer a virat brusc stanga iar fiul meu a intrat in roata din fata a masinii nemaiputand evita accidentul. Mentionez ca fiul meu se angajaze intr-o depasire care a fost fatala pentru el. Imi cer scuze , dar auzind si de avocatii hiena care profita de pe urma suferintei partilor vatamate am pus o intrebare care teoretic pare de gradinita. Va doresc o seara frumoasa. P.S. Nu pot intra pe chat ca nu mai puneam intrebari aici.
  3. planoristul

    Accidente

    Suntem aproape de finalizarea unui dosar de daune. Catre cine se face plata de la asigurari ? - catre avocat? -catre partile vatamate? - intr-un cont comun ? Multumesc!
  4. Va salut si va doresc asfalt uscat si drumuri bune! As dori sa intreb : In caz de accident soldat cu decesul motociclistului si motocicleta distrusa in proportie de 80 la suta pana la terminarea procesului cum se procedeaza cu reparatia motorului.Se asteapta finalizarea dosarului sau imediat dupa producerea accidentului se poate trece la repararea sau inlocuirea motorului?depinde dupa caz. Multumesc!
  5. Imi poate recomanda cineva un avocat specializat in intocmirea dosarului de daune morale ? Sau poate o echipa care se ocupa cu recuperarea daunelor in instanata? Accidentul a fost soldat cu decesul victimei in urma cu un an si jumatate , s-a intocmit un dosar penal iar momentan nu am nici un avocat care sa ma reprezinte. Multumesc !
  6. planoristul

    Off-topic

    Multumesc pentru raspuns, cum sa iau banii ? ...ma doare capul ! dosarul e la politie,toti sunt ocupati , toti au treburi , toti spun sa am rabdare si timpul se scurge si nervii se intind la maxim! Am platit necropsia de trei saptamini ca sa se urgenteze dosarul si raportul de necropsie inca nu a ajuns la politie dar a fost trimis de la I.M.L din data de 11 Martie 2013. Oricum multumesc frumos sper sa rezolv .
  7. planoristul

    Off-topic

    Cine poate sa ma ajute cu o informatie , voi fi si eu recunoscator: In noiembrie anul trecut fiul meu a avut un accident rutier din care a rezultat decesul ,am adus motorul acasa care este avariat in prorortie de 50% si acum il tin acoperit cu o prelata pina nu stiu cind ca nu ma lamureste nimeni. Voi putea sa-l repar cu asigurarea sau va trebui sa scot bani din buzunar? Daca stie cineva care sunt procedurile in astfel de cazuri si me-ar putea da citeva informatii me-ar fi de mare ajutor. Multumesc!
  8. planoristul

    Scoala moto in Iasi

    Ai dreptate,multumesc pentru vorbele frumoase numai ca in posibilele variante care me-au trecut prin cap cum ar fi fost daca.... ....si aici incepe : -daca nu pleca in acea zi in oras, -daca mai intarzia la fratele sau 10 minute, -daca venea cu masina cu celalat frate al sau care ia propus acest lucru -daca ramanea in oras si venea a doua zi -daca,daca,daca....si aici venea si gandul daca nu lua permisul ,daca nu-si lua motor insa dupa toate analizele care mi le-am facut am ajuns la concluzia ca asa trebuia sa se intample in cazul lui. As face tot ce e posibil sa-l aduc inapoi dar nu se mai poate. Si mai cred ca daca as putea da timpul inapoi cu 2 ani ar face acelasi lucru si anume ca nu ar renunta la motor. A fost visul lui un vis care s-a materializat dar s-a sfarsit intr-un mod tragic. RESPECT PENTRU TOTI MOTOCICLISTII !!!
  9. planoristul

    Scoala moto in Iasi

    Spunea cineva ca e bine sa ai B-ul si cateva zeci de mii de kilometri parcursi , eu nu zic ca nu e bine dar fiul meu avea B-ul cateva mii de km parcursi a sarit pe un R6 dupa care direct la morga ...pe 15 februarie se implinesc 3 luni de cand nea parasit. Nu stiu cred ca mai conteaza si destinul omului sau cum se spune din batrani,,ce - ti este scris in frunte -ti este pus. Cred ca in afara scolii trebuie sa ai un prieten sau sa-ti faci un prieten de la care sa inveti. Si fiul meu l-a avut instructor pe Edi am fost si eu o data la poligon si pot spune ca e un instructor bun ,fiul meu a luat din prima. Acuma nu ma mai bucur mai bine lua din a cincea,si poate trecea clipa fatala!
  10. planoristul

    Accidente

    La o singura intrebare va pot raspunde si anume ca Valentin a mai condus in Italia pe timpul verii iar in tara din septembrie pana in noiembrie 15. Permis auto are de la 18 ani iar de motor de un an jumatate. In privinta regulilor de circulatie nu am nici o indoiala ca nu le-ar fi respectat pentru ca a condus prin toata tara plus din Romania in Italia si invers. Experienta pe motor nu pot sa spun decat ca avea atat cat se putea acumula intr-un an, dar mergea bine a avut si om pe locul din spate si s-a descurcat f.bine. Acum era singur deci cu atat mai usor era ca sa evite dar cel ce conducea masina este ruda cu un deputat USL de Iasi si asta a facut sa nu avem prea multe informatii si sa nu se mediatizeze cazul. Abea dupa o saptamana si ceva am reusit sa vorbim cu ofiterul care se ocupa de caz dar nu mea dat informatii despre felul cum s-a produs accidentul sub motivul ca sunt date care nu le poate dezvalui pentru a decurge bine ancheta.Asa ca nu mea dat nici numele soferului nici urme de franare nimic doar mea spus sa am la mine 30 de lei pentru a merge cu motocicleta la verificare tehnica.Numele soferului l-am aflat de la avocata care are acces la dosar dar doar atat si dumneaei nea spus de la inceput ca sa nu ne facem iluzii ca eventual poate primi un an sau doi cu suspendare . Martori nu avem pentru ca la inceput daca spune unul sau doi ca au fost acolo dupa impact deci nu au vazut exact, cand am mai mers ulterior sa mai culegem informatii nici acestia au zis ca nu vor sa se puna martori. Mai spun gurile rele ca ar fi fost dupa accident cateva masini prin zona pe la 10 noaptea si ar fi strigat la casele din zona amenintandui ca le da foc la case daca se pun martori.Am adus la cunostinta acest lucru ofiterului care se ocupa de caz si a zis ca ...ca asa ceva nu se poate. E normal sa nu se poata asa ceva si politia sa-si faca treaba dar la noi se poate. O sa zica cineva ca dormim in papuci dar am fost cu inmormantare, cu pomenirile care au fost de facut. Doamne ajuta...si sa auzim de bine. Un pas mic dar totusi e inainte...http://www.bzi.ro/exclusiv-accident-mortal-la-dumbrava-un-barbat-si-a-pierdut-viata-update-foto-401807# Cum fac sa sterg mesajul de mai sus ?
  11. planoristul

    Accidente

    Cine avea de trei luni permis? soferul autoturismului ?sau motociclistul? Sunt tatal motociclistului si as vrea sa va aduc la cunostinta ca ziarul care a fost la fata locului nu si-a facut datoria cum trebuie datorita faptului ca soferul este functionar public si are cunostinte in politic. Deci eu pana acuma nu am primit macar un simplu telefon de la soferul implicat in accident prin care sa-si exprime regretele sau sa-mi dea niste explicatii pentru a ma linisti cat de cat. Ziarul de care vorbeam a dat eronat varsta fiului me ...fiul meu avea 27 de ani nu 35 de ani. Soferul cu masina a vrut sa intoarca masina intr'un loc nepermis ,pe acel pod si atunci a intrat Valentin in el . Si am mai multe date si indicii despre el care ma fac sa cred ca nu era un sofer bun deoarece a mai avut masina lovita cu cateva saptamani inainte si a vopsit-o in totalitate iar la ora accidentului trebuia sa fie la casa auto HYUNDAI la Valea Lupului sa-si puna spoileru pe spate. Asa ca Valentin a fost la locul nepotrivit in momentul nepotrivit. Era sa uit ziarul respectiv spunea ca va reveni cu amanunte dar...nu a mai revenit. Am trimis un mesaj la redactie , am primt un raspuns prin care mi se spunea sa las un numar de telefon ca voi fi contactat ...am lasat doua numere de telefon dar nu am mai fost sunat. Sunt semne multe de intrebare si cred cu tarie ca voi gasi un raspuns si Dumnezeu ami va scoate in cale oamenii potriviti sa ma ajute! RESPECT PENTRU TOTI MOTOCICLISTII SI CAT MAI MULTI KM PARCURSI !!!
×
×
  • Creează nouă...