Sari la conținut

remus97

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de remus97

  1. Am umblat la toate reglajele. Fiind hidraulic, i-am facut tot ce era posibil, presupun ca e o piesa defecta.
  2. Salutare! Dețin un KTM Exc 250 2014, iar când motorul este pe liber (sau cu ambreiajul tras), se aude un sunet la ambreiaj, ca un "cârâit". Ce ar putea fi (în mare zic, oricum voi merge la un mecanic în scurt timp)? Mulțumesc!
  3. Aproape fac 18 ani, și am zis să dau direct de A2, deoarece ar fi o risipă de bani și de timp să dau de A1 acum. Este posibil A2 fără A1? Iar pentru A (24 ani), pot trece direct de la A2? sau mai trebuie dat si A1? Mulțumesc !
  4. Respectul meu, cursa a fost pe cinste si pot spune că organizarea mi-a intrecut asteptarile, dar totusi trebuia un personal mai mare, împartit pe "sectoare", pentru că am mai vazut concurenti cu ghidoane rupte, impotmoliti sau care aveau nevoie de ajutor.
  5. Multumesc mult ! Voi încercă să aerisesc circuitul iar după revin cu un răspuns.
  6. Salutare! După cum este și titlul, aș avea nevoie de un sfat în legătură cu reglarea ambreiajului hidraulic (KTM exc 250 2t). Rotița de la manetă este strânsă la maxim, dar motorul nu stă la relanti când e în viteză, doar pe liber. Există și alte reglaje? sau ce pot face în cazul acesta? Multumesc anticipat!
  7. Din câte am auzit, au fost mari probleme cu electro starterul la modelele precizate de mine (2timpi ambele), știți cumva dacă modelele de la 2012 în sus mai au aceeași defecțiune? se strică ușor? sau pot să-l folosesc cu încredere. Multumesc anticipat!
  8. Îmi puteți da și mie detalii despre shock-ul de competiție offtroad WP Trax? Merita o așa investiție? sau să păstrez vechiul amortizor cu care vine din fabrica (KTM Exc 250 2014)? (http://www.wp-group.com/en/products/show/federbein-racing/ ). Mulțumesc anticipat!
  9. Așa am pățit eu ) Mi-am luat o pereche aduse din Austria, și bucuros, să mă uit unde sunt făcute, hopa... MADE IN ROMANIA... Am ramas uimit că și noi putem face calitate cot la cot cu alte țari, chiar mai bine.
  10. Am uitat să întreb: Vârsta minimă? Am 16 și de asta întreb.
  11. E primul meu concurs și aș vrea să particip. Cum se procedează? De ce am nevoie și unde se pot face înscrierile? Mulțumesc !
  12. Ciobanul și baba te înjură sau critică chiar dacă stai cu motorul oprit... Este firesc în România, am experimentat asta de "n" ori...
  13. Este puțin exagerat, ținând cont că nu toți "puștanii" călăresc motoare de 1200cm3, eu de exemplu preferam sa-mi înmatriculez exc-ul meu de 250 și să merg prin apropiere la prieteni, dar nu corespunde numarul de kW, cu puțin trec de limită. Totuși este un lucru bun ce încearcă să facă, puțin nedrept pentru tineret, dar este ok, VIAȚA ARE PRIORITATE.
  14. Salutare! După cum este si titlul, întrebarea mea este: Care sunt diferențele dintre cele două modele KTM, Exc 250 si Exc 300, ambele 2 timpi. Aștept răspuns! Mulțumesc anticipat!!!
×
×
  • Creează nouă...