Sari la conținut

GrozaS

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Suzuki SV650

GrozaS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. GrozaS

    Suzuki SV650

    Multumesc mult! Facem tot posibilul sa avem grija unul de celalalt. Am facut toate lucrarile cu ajutorul tatalui meu, a avut foarte multe idei legate de rezistenta, siguranta, functionalitate etc. Fara el sigur nu ar fi iesit asa eu neavand inca experienta necesara pentru a mesteri singur la asa ceva dar am invatat foarte multe. Nu am avut nici un fel de probleme cu bagajele, au rezistat si s-au comportat foarte bine la drum lung.
  2. GrozaS

    Suzuki SV650

    Eu nu am avut de ales, am luat mobra cu niste oglinzi "carbon".. Le-am gasit pe astea la pret bun si am zis ca le iau ca sigur sunt mai bune ca si chinezariile alea. Si parca imi plac mai bine ca si acelea originale.
  3. GrozaS

    Suzuki SV650

    Nu este prins de cadrul acela metalic. Trebuie sa ai 2 suruburi care tin plasticul acela de peste roata. Acele suruburi intra in cadru si sunt suficient de puternice ca sa prinzi suportul. Iar in spate eu am doua chesti filetate care intra in capatul cadrului. Ai si tu ceva asemanator?
  4. GrozaS

    Suzuki SV650

    Salut! O sa-ti fac niste poze cu cele 4 prinderi. Nu stiu daca voi reusi ca 2 dintre ele sun destul de ascunse, dar oricum voi incerca.
  5. GrozaS

    Suzuki SV650

    Da am gasit pe internet si am si rezervat o camera pentru 2 persoane la o casa. Baie proprie, frigider, cuptor cu microunde, tv, Wi-FI, si evident, parcare in curte cu 330 lei pentru 4 nopti. e foarte OK zic eu.
  6. GrozaS

    Suzuki SV650

    A venit si timpul primului meu drum cu motocicleta peste hotare Am hotarat impreuna cu prietena ca vara aceasta o sa mergem la o plimbare mai lunga pana in Ungaria, mai precis Budapesta si intors la Hajduszoboszlo, in total o saptamana. Dus-intors si cu niste plimbari prin orase cam 1000 de km, mult mai mult cat am facut pana acum intr-un timp asa scurt. Pentru excursia asta am facut niste modificari la mobra, mai precis am schimbat rulmentii de la roata fata, am refacut parbrizul, am comandat distantiere pentru oglinzi si am cumparat genti laterale la care am facut suporti. - Am cumparat motocicleta cu parbrizul acesta insa fiind rupt l-am demontat, si l-am pus la o parte pentru a-l repara mai tarziu. Am incalzit bucati de plexiglas pentru a lua forma suportului original si le-am lipit+nituit pe ambele parti, la final le-am pregatit si vopsit in negru mat. Am mai facut un suport pentru husa GPS tot din plexiglas. Sunt foarte multumit de cum au iesit, parbrizul e foarte figid, suportul de asemenea. - Nu imi placea cum vedeam in oglinzi asa ca am mers la un strungar care mi-a facut niste distantiere de 3 cm din aluminiu. Diferenta e foarte semnificativa, pentru 20 de lei cat a costat a meritat pe deplin. - Pentru bagaje am cumparat de la un membru de pe forum niste genti laterale textile cu niste insertii de plastic care il fac mai rigid, insa acestea nu stateau nici cum si am decis ca fac un suport pentru ele. Am construit suportul din teava patrata de 15x15, am folosit aproape 8 metri. Este dintr-o bucata intreaga cu 4 puncte de suport, vopsita negru mat, sta foarte, surprinzator de rigida. Sunt foarte multumit de cum au iesit modificarile si abia astept sa le si incerc Sunt deschis oricarui sfat pe care imi puteti da in legatura cu plimbarile mai lungi, impachetarea bagajelor etc.
  7. GrozaS

    Suzuki SV650

    Intre timp motocicleta a primit consumabile noi si ceva reparatii: Ulei Repsol Sintetic 10W40 Filtru ulei Hiflo Filtru aer MotoPro Bujii NGK Iridium Placute frana SBS Lichid de frana nou Revizie furca Curatat si reglat carburatoarele Am scimbat eu consumabilele dar la revizia furcii si la curatarea/reglarea carburatoarelor am apleat la un specialist, costul total fiind de 1080 Ron. L-am dus la mecanicul care anterior a reparat-o si sunt foarte multumit de el. Inca o data dovedind ca e un om serios, il recomand cu placere. Daca cineva din Cluj are nevoie de un mecanic bun pot sa-i dau un nr. lui de telefon. Am promis ca o sa pun niste poze cu toba , pentru data viitoare promit un scurt video
  8. GrozaS

    Suzuki SV650

    Eu sunt multumit de SV. La inceput nu imi placea sunetul motorului, era tare silentioasa, dar dupa ce mi-am pus toba Mivv nu as mai schimba-o. Eventual pentru una mai noua. Imi place tare mult sunetul V-Twin-ului . Iti recomand cu mare placere SV-ul. Nu stiu ce sa spun despre aceea din link, mi se pare dubioasa treaba... Scrie vanzatorul ca este din 2003, atunci ar trebui sa aiba cadru si carena noua, nu sunt expert dar dupa site-ul asta (http://www.suzukicycles.org/SV-series/SV650-SV650S.shtml) asa imi dau seama. Si mi se pare putin pretul pentru una din 2003, a mea e din 2000 si tipul a cerut 1390 pe ea. Daca e aproape de tine ar trebui sa te duci sa o vezi Spor la cumparat!
  9. Si eu am patit asa anul trecut. Intr-o zi pornea fara nici o problema, iar a doua zi dimineata nimic. Am reusit sa o pornesc impinsa, dar in scurt timp s-a oprit din nou (eram in oras deja.. nu aveam ce face... am lasat-o acolo, am adus bateria veche de acasa, am montat-o si a pornit). Si eu daca o acceleram se oprea. Era stricata releul de incarcare, incarca prea mult.. bine ca nu am stricat bateria noua. Pate ca si tu ai aceeasi problema.
  10. GrozaS

    Suzuki SV650

    M-am uitat pe topicul deschis de el, am vazut ca toata lumea e multumita M-am gandit sa cer un set de la el, 2 cu SUZUKI pentru rezervor si una cu SV650 pentru codita, doar ca nu merita momentan. As vrea sa repar acele doua lovituri de pe rezervor, si mai am si cateva zgarieturi mici. Ar trebuie sa o vopsesc, sa pun stickerele si sa dau lac pe ele, sa nu se mai dezlipeasca. Va multumesc mult pentru informatii! O sa il tin minte
  11. GrozaS

    Suzuki SV650

    Interesant. Cat au costat? Sti cum e... studentii nu prea au bani..
  12. GrozaS

    Suzuki SV650

    Mersi foarte mult de parere! M-am gandit si eu la rim strip-uri, insa nu stiu ce culoare as putea pune. Rotile fiind gri nu as putea pune ceva asemanator cadrului pentru ca nu ar avea contrast suficient. Alta culoare, sa zicem rosu, nu as pune, nu am nimic rosu pe ea. Asfalt uscat! Imi place, arata foarte bine! Ceva asemanator as face si eu, si sunt destul de mari sanse sa si fac. Insca trebuie sa caut un suport, nu conteaza daca nu se potroveste 100%, o modific si totul va fii OK... ieftina sa fie. Asfalt uscat!
  13. GrozaS

    Suzuki SV650

    As vrea sa va cer parerea. Am vazut pe un site o poza cu un SV care avea cadrul si alte chestii vopsite negru (o sa atasez o imagine) si m-am gandit si eu sa vopsesc acele doua capace de la vitezometru si ornamentul de la far in negru mat. Parca nu imi place asa crom cum este original, imi sare prea mult in ochi. Si un alt lucru pe care l-as modifica este suportul de numar, este prea mare si grosolan. Problema este ca daca ma hotarasc sa montez unul metalic care se gaseste in comert trebuie sa tai cel original pentru ca ea este dintr-o piesa cu chestia aceea care este peste roata (nu stiu cum se numeste). Ce parere aveti?
×
×
  • Creează nouă...