Sari la conținut

Inatloz

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Inatloz

  1. Acum 43 minute, cornelilinca84 a spus:

    Salutare grup. Sunt în căutarea unei remorci pav 40 sau 41 pentru jawa. Dacă știri pe undeva sau ma puteți îndruma către ceva situri din Ungaria gen olx sau alte tari mai apropiate unde pot fi găsite la preturi mai ok  va sunt recunoscător. Mulțumesc mult 

    Salut, " motorkuli eladó" cauta asa pe google.De ex. pe kepesmotor.hu sunt 3 buc.

    20200202_105555.jpg

  2. Salutare, o intrebare catre cunoscatori, cadrul din poza atasata are o serie din patru cifre (0...) pe partea dreapta la suportul telescop spate. Cadrul de M a avut seria si pe partea dreapta? Posibil sa fie cadrul din ww2 sau este ceva in neregula cu cadrul?

    IMG-20190301-WA0001-1.jpg

  3. Acum 2 ore, cornelilinca84 a spus:

    salutare!

    astazi a trebuit sa parasesc garajul unde imi tineam colectia de fiare si nu prea mai am unde sa le depozitez.

    pentru cei interesatie piese de ij, in special jupiter, va stau la dispozitie. am cam tot ce inseamna jupiter in afara de cadru. mai am si un motor de 56 complet insa nu cunosc starea de functionare a lui dar si piese de mobra. poze  nu prea am cum sa fac caci sunt ingramadite intr-o masina.

    daca ii trebuie cuiva piese de ij, mobra, mz, manet va stau la dispozitie. poze voi putea face doar panna duminica cand le  fac vaint in casa bunicii ce se afla la o distanta de 300 km de mine 

    Salut, pentru MZ RT2 un melc km  si ceas km ai cumva. Mersi

  4. Cred ca Vene ai dreptate, o sa verific daca treapta respectiva este parte a carterului sau este o piesa separata. Mersi pentru info

    In prima faza am verificat cu un magnet si sa confirmat spusele lui Vene, este o piesa din fier .

    Sa rezolvat, am indepartat piesa respectiva si intra simering de 17x40x10. Mersi pentru ajutor

  5. Sigur trebuie sa fie un simering intre cele doua rulmenti numai ca manualul da un simering cu diametrul exterior de 40 mm identic cu diametrul exterior a rulmentilor. La mine intre cele doua rulmenti ar intra un simering cu latimea de 7 mm dar cum se vede si in schita diametrul exterior trebuie sa fie mai mic decat a rulmentilor undeva intre 29 si 30 mm. Nu ajung nici cu sublerul sa masor ca lumea. Am incercat de 30 e prea mare , 29 prea mic.

  6. Da 17 e diametrul interior iar 40 diametrul exterior simering dar latimea cat o fii. 40 mm este si diametru exterior rulmenti dar pa langa rulmenti nu am spatiu pentru un simering . Incerc sa fac o schita.

    Iata schita.

    20181127_162753.jpg

  7. Salutare, stie cineva la un RT 2 din 1957 pe carterul stanga la ambielaj ce simering se potriveste? Marimea de 17x40x10 data in lista de piese nu imi incape pe langa rulment iar intre cele doua rulmenti am un spatiu unde ar intra un simering cu latimea de 7mm dar la exterior simering 30 mm este prea mare si 29 mm prea mic. Mrsi

  8. Salutare, poate sa-mi spuna cineva ce diferenta este intre un ambielaj de MZ RT 125/2 si una de MZ RT 125/3. Ma intereseaza daca se pot pune la RT2 ambielaj de RT3, sau ce ambielaj ar potrivii la RT2. Mersi

  9. Cand am hotarat sa reconstruiesc cutia inca nu stiam ce material voi folosi. Intamplator am gasit aceasta pasta pentru reparatii cu care am obtinut niste rezultate foarte bune. Urmeaza sa vopsesc in negru si gata.

    post-81472-0-72725900-1485157393_thumb.jpg

  10. Se vinde:

    Motor Minsk stare buna-150 de lei

    Telescoape față-60 de lei

    Telescoape spate-40 de lei

    Rezervor-50 de lei

    Roți față/spate-110 de lei

    Jug-30 de lei

    Cutii laterale-25 de lei

    Bascula-30 de lei

    Carburator Pacco-20 de lei (se mai ofera inca unu gratis)

    Kilometraj-15 lei (inca unu gratis)

    Tija frana de picior completa-20 de lei

    Bobina originala-10 lei

    Toba esapament cu tot cu cot-50 de lei.

    La orice piesa cumparata se mai pune ceva bonus in colet.

    P.S Preturile sunt negociabile.» Post actualizat in 19 Nov 2016 13:51

    Se mai adauga un ghidon de MZ 175 cred. E gratis.

    Salut, ma intereseaza cele doua ceas kilometraj la 15 lei.
  11. Diverse Piese moto care nu isi mai gasesc locul printre masinile mele, disponibile pentru schimb ( cu lampi de ims si gaz , rotunde, conice cu geamd e sticla precum cele pe care le-am postat la cereri pentru comuniste). In lipsa de altceva pot fi de vanzare sau donatie.

    Cadrul (este de MZ RT 125/2 1958), cutia de lemn cu piese si amortizoarele fata sunt momentan rezervate. Daca nu se concretizeaza revin la vanzare.

    Toba cred ca este de Mobra.

    Rotile rosii sunt doua (pereche ?) si nu am idee de la ce ar putea fi. Le-am cumparat la pachet cu niste piese auto crezand ca sunt de auto antebelica, dar la fel de bine pot fi de atas. Daca aveti idee de la ce sunt va rog sa imi scrieti.

    Ar mai fi in plus si amortizoarele spate de MZ RT 125, si ce va mai apare in urma cautarilor.

    Salutare, amortizoarele spate cum o ai,sunt desfacute sau sunt intregi? Ma intereseaza numai carcasa amortizorului din dreapta spate (piesa din aluminiu) care la mine este fisurat.

×
×
  • Creează nouă...