Jump to content

Inatloz

Membru
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Inatloz

 1. Salut, " motorkuli eladó" cauta asa pe google.De ex. pe kepesmotor.hu sunt 3 buc.
 2. Salutare, o intrebare catre cunoscatori, cadrul din poza atasata are o serie din patru cifre (0...) pe partea dreapta la suportul telescop spate. Cadrul de M a avut seria si pe partea dreapta? Posibil sa fie cadrul din ww2 sau este ceva in neregula cu cadrul?
 3. Salut, pentru MZ RT2 un melc km si ceas km ai cumva. Mersi
 4. Salutare, stie cineva de la ce moto provine acest sa? Poate sa fie de M 72 ? Mersi
 5. Rezolvarea problemei deschisa de mine din 27 noiembrie este descrisa in postarea mea din 28 noiembrie.
 6. Cred ca Vene ai dreptate, o sa verific daca treapta respectiva este parte a carterului sau este o piesa separata. Mersi pentru info In prima faza am verificat cu un magnet si sa confirmat spusele lui Vene, este o piesa din fier . Sa rezolvat, am indepartat piesa respectiva si intra simering de 17x40x10. Mersi pentru ajutor
 7. Sigur trebuie sa fie un simering intre cele doua rulmenti numai ca manualul da un simering cu diametrul exterior de 40 mm identic cu diametrul exterior a rulmentilor. La mine intre cele doua rulmenti ar intra un simering cu latimea de 7 mm dar cum se vede si in schita diametrul exterior trebuie sa fie mai mic decat a rulmentilor undeva intre 29 si 30 mm. Nu ajung nici cu sublerul sa masor ca lumea. Am incercat de 30 e prea mare , 29 prea mic.
 8. Da 17 e diametrul interior iar 40 diametrul exterior simering dar latimea cat o fii. 40 mm este si diametru exterior rulmenti dar pa langa rulmenti nu am spatiu pentru un simering . Incerc sa fac o schita. Iata schita.
 9. Salutare, stie cineva la un RT 2 din 1957 pe carterul stanga la ambielaj ce simering se potriveste? Marimea de 17x40x10 data in lista de piese nu imi incape pe langa rulment iar intre cele doua rulmenti am un spatiu unde ar intra un simering cu latimea de 7mm dar la exterior simering 30 mm este prea mare si 29 mm prea mic. Mrsi
 10. Salutare, poate sa-mi spuna cineva ce diferenta este intre un ambielaj de MZ RT 125/2 si una de MZ RT 125/3. Ma intereseaza daca se pot pune la RT2 ambielaj de RT3, sau ce ambielaj ar potrivii la RT2. Mersi
 11. Din pacate nu este ce caut eu. Cum am mentionat caut piesele pentru butuc din tabla nu pentru alu. Asa arata ce caut eu
 12. Salutare, ai gasit ceva piese de care am nevoie? Mersi
 13. Cumpar piesele incercuite din imagine pentru MZ RT 125/2 cu butuc din tabla.
 14. Cand am hotarat sa reconstruiesc cutia inca nu stiam ce material voi folosi. Intamplator am gasit aceasta pasta pentru reparatii cu care am obtinut niste rezultate foarte bune. Urmeaza sa vopsesc in negru si gata.
 15. Repararea unei cutii electrice sparte
 16. La bobina mea,cea din poza este in felul urmator: AB=1,9 ohm AC=3,5 Kohm BC=3,5 Kohm E bun bobina?
 17. Salutare, la o bobina buna de MZ RT cat trebuie sa fie rezistenta masurata intre punctele AB,BC,AC marcate pe poza atasata?
 18. Cumpar piesa completa din poza, care antreneaza cablul de kilometraj la MZ RT 125/2.
 19. Cumpar un cauciuc Victoria ca cea din poza 2,75×19 in stare buna.
 20. Salutare, amortizoarele spate cum o ai,sunt desfacute sau sunt intregi? Ma intereseaza numai carcasa amortizorului din dreapta spate (piesa din aluminiu) care la mine este fisurat.
 21. Salutare, stie cineva cam cat valoreaza un Simson 425 Sport cu talon vechi(proprietar in viata)in stare de functionare.
 22. Inatloz

  Ij (izh)

  Buna seara , am urmatoarea intrebare, la IJ-ul din poza atasata saua pasager este originala sau provine de la alt moto,
×
×
 • Create New...