Sari la conținut

caponord

Membru
  • Număr conținut

    171
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de caponord

  1. Caut parteneri pentru tura Bucuresti - Malaga - Retur. Zone de Vizitat - Venetia- Monaco- litoralul Frantei- Barcelona- Malaga. Pentru retur sunt deschis la variante.
  2. M-am pregatit moral stau ceva ani cuminte si apoi imi iau un goldwing si plec in lume ..........
  3. Un echipament Dainesse nou pentru voi fetelor, precum si o geaca de piele Dainesse detalii aici /index.php?showtopic=564839
  4. m-ai ajuta chiar mult. Te-as ruga daca-mi poti trimite maine cel tarziu pana la 19 ca pe urma ma bag la nani ca vreau sa plec pe la 4 dimineata. multumesc anticipat , poate trec pe la tine prin oras sa ne vedem la fata- ce zici?
  5. Saptamana viitoare marti,mircuri si joi( 06,07,08 iulie) trag o tura pe la tine prin zona cu inca 2 motociclisti 50off/50on. Poate ne intalnim sa ne dam pe offroad un pic sa ne arati si noua locurilenecunoscute. Eu sunt acum in afara tarii si de aceea nu te-am sunat. Vb detalii duminica sau luni. In principiu venim catre Tusnad si locurile din zona. Bafta si sa ne vedem cu bine
  6. Frumoasa treaba. O sa-i spun lui Marian sa vina cu restul de poze si poate pun si eu ceva filmare.
  7. Plecarea joi dimineata ora 04:00- Calarasi- Bacul- si apoi pe langa Dunare in sus. Tu va trebuii sa cobori in josul Dobrogei. Hai sa vb la un telefon Miercuri. Bafta.
  8. http://www.ktmclub.ro/forum/index.php?showtopic=477 aici ai toate detaliile, am fost anul trecut, o sa merg si anul asta. salutare Mesaj completat Merge careva la o tura de o zi ~500km, plecare 4-5dimineata in timpul saptamanii 03-07.05 inclusiv ?????? Dobrogea de preferat.
  9. proiectoarele le-am cumparat de la augsburg- magazin langa soseaua de centura cum iesi pe autostrada catre Pitesti. Daca vrei mai multe info da-mi un tel. 0743.262.876 Cristian bafta Mesaj completat care dintre voi se baga la intrunirea KTM de la Brezoi.
  10. Odata cu montarea proiectoarelor problema luminii a fost rezolvata complet. ne vedem la salon bafta.
  11. Salutare, problema cu voblatul ghidonului am avut-o si eu, apoi s-a mai inrautatit un pic. Asa ca am fost la cineva sa o traga in spite janta fata +spate. Problema s-a rezolvat abia cand am fost sa-mi indrept janta ( era stramba pe o distanta de 3cm -batea in interior), latoatea acestea mai adaugi cauciucul si cam asta este. Lumina am rezolvat-o cu proiectoare de 250ROn super bune si cu reglarea corespunzatoare a pozitiei. Proiectoarele merita fiecare leut. Bafta si sa ne vedem pe moto.
  12. Sa te uiti un pic sa vezi ce ai pierdut /index.php?showtopic=505819
  13. lasa ca vor mai fi si alte plimbari Mesaj completat Te astept cu un semn Indi.
  14. http://www.blue-moon-travel.ro/index.php/t...90-banat-caras- Acesta este locul unde am gasit cazare cel mai avantajos pt noaptea de 27 Martie. O sa postez aici si nr de cont pt ca fiecare sa poata plati in nume propriu, nr de tel il aveti in link, mai am un nr de telefon al persoanelor de la cabana. Va trebuii sa-i sunam sapt viitoare sa le spunem cu ce mancare vrem sa ne primeasca (contra cost binenteles). Camera simpla 40RON, dubla 750 Ron. Sunt 7 duble si 3 simple si daca vrem toata vila este 630ron. Traseul : Bucuresti-Alexandria-Turnu Magurele-Corabia-Calafat-Drobeta-Orsova-Berzasca. ziua 2 : Moldova Noua- Cheile Nerei-Baile Herculane-Tg Jiu- Rm Valcea-acasa(in functie de ora ne intoarcem pe autostrada sau nu) Cam asta este baieti. Vorbim. Mesaj completat Rectificare: pentru orice zi de weekend pretul este de 50Ron/persoana si contul este RO02BTRL01401202J14472XX, BANCA TRANSILVANIA,SUCURSALA CONSTANTA, SC BLUE MOON TRAVEL, servicii turistice Perla Clisurii , op-urile trebuie sa ajunga la mine cristianangheloiu@yahoo.com si la adresa de e_mail office@blue-moon-travel.ro.
  15. Da, el este, Pacman (Florin)-superbaiat. Sper sa o pot lua si eu pe mandra mea daca am cu cine sa las bebele. Daca nu il iau pe fina-miu pasager. Te sun inainte cu o saptamana sa punem detaliile la punct si sa rezervam cazare. bafta.
×
×
  • Creează nouă...