Sari la conținut

alin48

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    aionescu972000@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    PITESTI
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    suzuki intruder 1500
  • Numar Moto
    AG 75 ZRN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda vtr, honda shadow 750, kymco xciting

alin48's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SALUT, A REVENIT O PROBLEMA LA MEMBRANA DE LA UN CARBURATOR. CAND AM FACUT REVIZIA AM DESCOPERIT-O SPARTA, AM LIPIT-O CU CAUCIUC LICHID SI A TINUT PANA AZI. MERGE INTR-UN PISTON, MERGE NASOL RAU. MEMBRANA AM COMANDAT-O SI VINE PE ORIGINAL IN 2 SAPTAMANI. ASTA E! 2 SAPT STAU PE BARA. DACA V-ATI MAI LOVIT DE O ASTFEL DE PROBLEMA SI ATI REZOLVAT-O IN ALT FEL DATI-MI DE STIRE. CU RESPECT, ALIN
  2. SAMBATA AM FOST LA INTRUNIREA CELOR DE LA VALAH MOTORS DIN TARGOVISTE SI AM VAZUT UN SUZUKI DE 1800 C CU UN REZERVOR A CARUI FORMA SI MARIME M-A IMPRESIONAT. GIGANT MI SE PARE SI CAUCIUCUL DE PE SPATE . E CU O CLASA MAI SUS DECAT ALE NOASTRE CELE DE 1500. O SENZATIE TARE PLACUTA.
  3. eu cu 3 linii de la rezervor am facut 130 km in oras . A mea atat consuma dupa revizie.
  4. da, Rommele porneste la sfert,, trage mai bine motorul ca inainte de revizie, am gasit bujiile stranse foarte putin, le puteai desface cu mana, filtrul de aer nu era prins etans pe carburatoare si tragea aer pe acolo + membrana fisurata si carburatarele cu depunere in ele. mai multe probleme rezolvate. asta iarna am uns si cablurile de acceleratie, de la decompresor, am schimbat uleiul, filtrul si bateria. am sa urmaresc consumul motorului, pana acum in 200 km am un consum de 8-10%, in regim de oras cu drumuri scurte. am citit tot ceea ce ati scris voi pana acum pe acest topic referitor la vl 1500. multumesc mult Rommele!
  5. salut, 1. saptamana trecuta am facut revizia la motor, ulei si semeringuri furca, suflat filtru aer, schimbat lichid frana si aerisit,inlocuit bujii si ulei cardan, spalat carburatoare, dar fara sincronizare. mecanicul a spus ca nu e nevoie, desi eu am cerut acest lucru. voi ce parere aveti? 2. o membrana de la un carburator am gasit-o ciupita si am lipit-o cu o solutie gen cauciuc lichid de la un centru de inlocuit parbrize, lasat sa se usuce 2 ore, montat si cheie.- functioneaza deocamdata cu respect, alin
  6. DA, FRUMOS VINE LA MOTOCICLETA TA SILVIULE BATWING-UL. SPOR LA REVIZIA PE CARE ŢI-AI PROPUS S-O FACI! CU RESPECT, ALIN!
  7. ROMMELE, MOTORUL E ÎN GARAJ, ACOPERIT, AFARĂ NINGE ŞI NU-MI VINE SĂ-L POZEZ. AŞTEPT SĂ VINĂ SOARELE SĂ DEZMORŢEASCĂ NATURA. AM PLANURI MARI PT LA VARĂ, DAR SĂ VĂD CE POT ÎMPLINI. REFERITOR LA PROIECTOARE, ELE SUNT PRINSE DE CLAXOANE SI NU DE CRUSH BAR. ELE LUMINAU SLAB CĂND AM CUMPĂRAT MOTOCICLETA, DREPT PT CARE LE-AM ANULAT. ELE SUNT ACUM PE POST DE ORNAMENTE. MULŢUMESC PT APRECIEREA MOTORULUI MEU. SI MIE MI-A PLACUT CUM A ARĂTAT, DE ACEEA L-AM ŞI CUMPĂRAT.
  8. MULTUMESC PENTRU URĂRILE DE BUN VENT, MARIAN!
  9. SAUTARE TUTUROR! CEEA CE M-A FĂCUT SĂ ALEG ACEST MODEL DE MOTOR A FOST PRIETENIA SI SINCERITATEA VOASTRĂ ARĂTATĂ PE SCRST FORUM, DREPT PT CARE M-AM HOTĂRÂT SĂ MĂ ALĂTUR VOUĂ. IATĂ POZELE CERUTE
  10. Va salut ! Sunt nou posesor de vl 1500 si sunt din Pitesti. Motocicleta mea e din 2003 . Tocmai am schimbat uleiul si bateria care si-a terminat misiunea. Astept cu nerabdare sa vina vremea buna pt a o scoate la plimbare. In curand voi posta poze cu noua mea achizitie de care sunt mandru ca si voi. Cu respect, Alin din Pitesti.
×
×
  • Creează nouă...