Sari la conținut

micleadragoscostin

Membru
  • Număr conținut

    236
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda CBR 600RR 2006
  • Numar Moto
    PH-16-KET

micleadragoscostin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu zic sa nu incerci Ca o sa ti se opreasca motorul si nu o sa stii ce sa ii faci Asa am patit eu.... Imi palpaia semnul acela, si ma duceam spre benzinarie, prin oras, mergand incet. SI la un semafor, mi s-a oprit motorul. In rezervor se vedea si se auzea ca mai avea benzina, dar nu mai vroia sa dea la automat... Pana am aflat, ca, daca e putina benzina in rezervor, aceasta se incalzeste, si pompa de benzina intra in protectie, ca sa nu se arda, si iti opreste motorul. Si pana nu se raceste nu mai porneste.
  2. Update Pret GSR 600: 2380 Euro /index.php?/topic/739484-suzuki-gsr-600/ » Post actualizat in 12 Jul 2016 09:04 Vand Protectie Radiator ORIGINALA Suzuki GSR, cu inscriptia GSR. Pret fix 200 lei.
  3. Uite 2 poze... Pretul este mic deoarece am nevoie urgent de bani... am avut-o la 300 EURO pana acum.
  4. Am topic pe vanzari... dar vad ca nuprea se uita lumea pe acolo... Am la vanzare, le fel de URGENT o toba SHARK Carbon, cumparata din Germania cu 700 EURO. Am acte la ea si factura. A fost montata pe GSR-ul pe care il vand. Pretul este de 800 LEI FIX, doar saptamana asta. Pentru poze si alte detalii astept mesaj privat.
  5. Ar fi bine daca s-ar da asa cum zici Chiar am nevoie de bani cat mai urgent
  6. Salutare! Trebuie sa plec din tara si am nevoie de bani. De aceea sunt nevoit sa il vand O sa fac si un topic pe forumul de vanzare. http://olx.ro/oferta/vand-urgent-suzuki-gsr-600-ID6zyZ8.html
  7. Nu am anunt... Sunt putin in dubiu daca sa o dau sau nu... Deabia am luat-o, de vreo luna, dar am niste probleme si am nevoie de bani... Daca trec peste ele, nu o mai dau Anunta-ma daca iesiti la vreo intalnire, sau plimbare.. Adauga-ma pe facebook, Miclea Dragos Costin. Am la poza de profil cu un 600RR pe circuit (fosta mea motocicleta).
  8. Am eu un GSR de vanzare. Ti-am dat mesaj privat cu nr de telefon.
  9. Daca faceti vreo intalnire, sau daca vrea cineva sa vina pe Cheia, ne intalnim la Ploiesti. Doar anuntati aici si sunt prezent. Poate se strang mai multi Eu stau langa Ploiesti.
  10. Din Ploiesti sunt. Legat de alarma, pe ea stiam sa o montez. Problema era ca nu stiu unde sa gasesc firele de la GSR. De aceea intrebam aici. O sa ma uit pe louis si daca gasesc ceva, vorbim. Nu am avut timp sa ma uit pe site decat f putin.
  11. Nu stiu un topic dedicat sa imi spuna de unde sa iau firele de pe cdi la GSR 600... Oricum alarma am pus-o si merge destul de bine. Doar ca nu poate imobiliza motorul. Dar intr-un fel e mai bine asa. Cine stie ce ii vine la alarma si imi opreste motorul in mers. Legat de suporti, nu gasim ceva pe louis.de ? Si nu gasim pe cineva care a mai luat de acolo?
  12. Vad ca la partea cu alarma nu imi raspunde nimeni, asa ca am pus si eu alarma fara sa leg acele fire. Acum am o alta intrebare. De unde iau un suport topcase si/sau sidecase?
  13. Tocmai mi-am luat un GSR600 si as vrea sa ii montez alarma deoarece s-ar putea sa o tin si afara. Am cumparat o alarma SH Defender L711. Cand a fost montata pe motocicleta, nu au fost conectate toate firele. Cele 3 care vin pe CDI nu au fost montate. Atasez schema alarmei. Va rog, daca poate cineva sa imi spuna unde sa leg acele fire, unde gasesc CDI-ul, si eventual o schema electrica a CDI-ului. Multumesc.
  14. micleadragoscostin

    Bursa locala

    Vand 600RR 2006. Detalii in anunt: http://olx.ro/oferta/honda-cbr-600rr-2006-super-sport-originala-necazuta-nevopsita-ID2Ps7Z.html
×
×
  • Creează nouă...