Sari la conținut

inchirierimoto

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de inchirierimoto

  1. Kollar, au trecut 5 luni de folosire a produsului si lanțul meu este ok,ca in ziua cand l-am luat.
  2. Daca aveti in gând o actiune neortodoxă asupra țiganilor din localitatea respectivă cand se intorc de prin ascunzători, dati-mi mesaj aici pe forum,eu va dau numarul meu personal si vorbim.
  3. Vreți sa va duceti intr-o zi sa ii bateti pe țiganii din satul ăla? Va sfătuiesc sa planificati totul la telefon, nu pe forum. Politia monitorizeaza topicul asta si abia asteapta sa pună un lanț de jandarmi sa strice toata distracția.
  4. Mă declar rasist convins dupa faza asta. De mici fura din buzunare si se bat cu odraslele noastre pentru cornul si laptele oferit la școala. Ajung mari si vor sa te omoare. Stiu ca generalizez dar sa nu va mai aud cu replica: "sunt si ei oameni". O replica total gresita. Sunt niste animale, ele reactioneaza din instinct. Oamenii au ratiune, o trasatura care le lipseste țiganilor. Deci sunt niste animale si jos palaria pentru oricine are initiativa sa lupte impotriva lor, fizic sau juridic.
  5. Am citit poastarile voastre si din curiozitate m-am dus special la lidl sa vad castile minune,laudate de toata lumea.Am probat casca de 200 ron si prima impresie a fost ca este o macheta de casca in marime naturala. Am luat o bucata din alta cutia si mi-a dat seama ca e la fel precum "macheta" probata de mine. Credeam ca este o gluma proasta, si masinutele de jucarie ale nepotilor au un plastic mai rezistent decat porcaria aia de casca.Nu o recomand sa o purtati nici pe scuter, dar mite cand va dati cu motocicleta. Aceasta incercare jalnica de casca este pentru tinerii care se dau cu bicicletele mountain bike.Nu am vazut in viata mea casca mai proasta decat asta. Si mtr-urile de 150 lei sunt de 10 ori mai bune... Sa trec peste aceasta experienta neplacuta si sa schimb subiectul. Pana la urma am cumparat sprayul de ungere si cel de curatare. Cel de curatare a costat 7 lei si isi face treaba precum cu unul motul de 45 lei.Pe eticheta celui de ungere al lantului scrie ca rezista 600 km. O MINCIUNA GOGONATA, am facut un drum de 100 km si pana la destinatie sarise tot. In concluzie, sa nu va atingeti de casti si de sprayul de ungere. Cel de curatare este foarte bun si il recomand.
  6. Dezbateti prea mult problema americanilor si a echipamentul lor.... Acest este un topic despre accidentul unui coleg decedat din pacate. Prea multi isi dau cu parerea. Cunosti sigur ce a patit?Ai fost la inmormantarea lui?Il cunosteai?Iti aduci aminte turele facute impreuna cu el? Daca raspunsul la toate aceste intrebari este NU, iti sugerez sa te duci undeva(as zice ceva,dar mai citesc si copiii forumul) si sa vorbesti despre protectii pe topicul echipamente de protectie sau in privat. Dumnezeu sa-i ierte greselile!
  7. Are cineva facebookul baiatului sau al unui prieten motociclist al baiatului? Intreb asta ca sa ne organizam si sa il conducem pe ultimul drum mai multi frati motociclisti.Daca un priten al baiatului a citit ce am scris, il rog sa ne spuna si noua aici unde si cand....
  8. Sunt pironit la 130 km/h, nu conteaza unde(drum national,european,autostrada) As merge mai tare, dar de la 140 ma bate prea tare vantul. Moto: suzuki gs 500 e
×
×
  • Creează nouă...