Sari la conținut

adrian94

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adrian94

  1. salut daca mai este valabil as dori si eu un numar de telefon pentru ochelari si pentru chilotii cu protectii daca-mi vin multumesc mult
  2. In legatura cu protectia de gat ti-am lasat PM,o zi buna!
  3. Salut,as vrea si eu daca se poate sa stiu daca mai este casca Arai Tour X2,si daca da dumneavostra sunteti din Bucuresti?Mi-as dorii casca deoarece o sa trec la un enduro,si mi-ar fi de ajutor deoarece mai am una dar este o casca integrala pe care o sa o folosesc pt pasager daca fac rost de una pentru mine ca mereu trebuia sa imprumut una pentru pasager si deabea gaseam.Astept raspuns.Multumesc foarte mult!
  4. Salut!As vreau eu casca daca se poate imi trebuie pentru pasager si momentan nu dispun de o suma pentru a cumpara una.As vrea daca se poate sa o tii cumva,daca nu cer prea mult pana sambata viitoare cand ajung in Bucuresti la SMAEB,sau o poti trimite si prin curier daca cumva doresti si platesc eu transportul,poti lasa un numar de telefon in PM daca este sa ne auzim.Multumesc foarte mult, o seara buna!
  5. Doresc sa ii multumesc foarte mult domnului Alex si la cat de mult il astept te asigur ca va fi ridicat imediat ce ajunge.multumesc foarte mult,raman dator imediat ce scot motorul si sa auzim numai de bine.o zi frumoasa tuturor.
  6. Multumesc foarte mult domnului Alex si ii raman dator foarte mult pentru gestul facut,combinezonul v-a ajunge la mine,deabia astept sa imbrac primul meu combinezon!
  7. Salut.In legatura cu combinezonul m-ar interesa foarte mult caci din cate am vazut la preturile dupa net nu ma pot apropia dar nu prea stiu cum as putea intra in posesia lui deoarece eu nu sunt din bucuresti,si pana da caldura umpic mai bn sa pot iesi cu mobra mai dureaza si nu cred ca am cum sa ajung la bucuresti.Prin curier sau posta ceva trimiti si platesc eu transportul nu este nicio problema chiar pot pune banii de transport inainte intr-un cont pentru siguranta ta ca platesc transportul sau in Bucuresti as avea pe cineva dar pleaca maine seara de acolo si maine cred ca ar putea sa il ia acum depinde de ce parere ai si tu.I-mi poti lasa un numar de telefon ca sa ne auzim mai bine la telefon sau uite numarul meu si i-mi poti da un beep sau un mesaj si sun eu inapoi 0727295251.Multumesc foarte mult.
  8. Salut.In legatura cu combinezonul m-ar interesa foarte mult caci din cate am vazut la preturile dupa net nu ma pot apropia dar nu prea stiu cum as putea intra in posesia lui deoarece eu nu sunt din bucuresti,si pana da caldura umpic mai bn sa pot iesi cu mobra mai dureaza si nu cred ca am cum sa ajung la bucuresti.Prin curier sau posta ceva trimiti si platesc eu transportul nu este nicio problema sau in Bucuresti as avea pe cineva dar pleaca maine seara de acolo si maine cred ca ar putea sa il ia acum depinde de ce parere ai si tu.I-mi poti lasa un numar de telefon ca sa ne auzim mai bine la telefon.Multumesc foarte mult.
×
×
  • Creează nouă...