Sari la conținut

adrian94

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de adrian94

  1.  

    Salut.donez cizme oxtar tcx pro marime 45,fara ciorapi interiori si 3 perechi ochelari,precum si niste chiloti cu protectii.predare personala,ploiesti sau bucuresti.claudiu.

    salut daca mai este valabil as dori si eu un numar de telefon pentru ochelari si pentru chilotii cu protectii daca-mi vin multumesc mult
  2. Costum piele Belo in doua bucati.

    Defecte: -lipseste cheia de la fermoar

    -a fost tavalit pe asfalt (usor) drept urmare are niste cusaturi, reparatii, nimic major

    Toate protectiile sunt la locul lor.

    In poze individul are 1.86m, 90kg. Vine cam la fix.

     

    Aceeasi poveste: primul venit primul servit. As ruga sa scrieti doar PM ca imi este mai usor de urmarit. La fel cine are buzunarele adanci si goale plus un motor sau cel putin stil de mers care se preteaza unui costum de piele.. as ruga sa se bage doar ei in seama.. un fel de fairplay. Oricum nu fac ancheta deci garaba in cazu asta nu strica treaba ci te face cu o haina de piele de jita :whip:

     

    PS. Daca nu ma prindeti azi, revin luni, maine :moto:

    Specific: doar in Bucuresti din motive logistice..

     

    Costumul a plecat spre noul proprietar

     

     

     

    Protectie de gat Alpinestars in stare foarte buna.

    Pentru cine se da pe coclauri.

     

    Cei interesati sa dea PM!

    In legatura cu protectia de gat ti-am lasat PM,o zi buna!

  3. Donez costum Revit Cayene Pro marimea S (verde/gri) stare buna, casca Scorpion (56-57) putin folosita, casca Arai Tour X2 (56-57) cu pinlock 'light smoke' stare acceptabila. Singura conditie este ca celui care le ridica sa i se potriveasca.

    Salut,as vrea si eu daca se poate sa stiu daca mai este casca Arai Tour X2,si daca da dumneavostra sunteti din Bucuresti?Mi-as dorii casca deoarece o sa trec la un enduro,si mi-ar fi de ajutor deoarece mai am una dar este o casca integrala pe care o sa o folosesc pt pasager daca fac rost de una pentru mine ca mereu trebuia sa imprumut una pentru pasager si deabea gaseam.Astept raspuns.Multumesc foarte mult!

  4. A venit primavara, asa ca donez si eu cate ceva, in ajutorul celor cu potential mai scazut dar iubitori de moto:

    - casca Vemar, marimea M dar, purtata si largita, intra si o "bila" mai mare. Pentru pasager este ok. O viziera clara, zgariata pe lateral, nu deranjeaza, in urma unei tavaleli (nu trante !) si o viziera fumurie. Ah, si nu in ultimul rand, HUSA, ca sa fie tacamu' complet.

    - manusi Vanuci, lungi, de sport, nu mai tin minte modelul, alb/albastru, XL, uzate, folosibile, are o "aerisire" de vreo 7-8 mm la buricul unui deget, usor zgariate pe protectia pumnului la una din ele, tot in urma acelei tavaleli mai sus mentionate.

    Livrare numai in Bucuresti, imi pare rau dar n-am timp de expedieri.

    Cine este interesat sa ma contacteze.

    Salut!As vreau eu casca daca se poate imi trebuie pentru pasager si momentan nu dispun de o suma pentru a cumpara una.As vrea daca se poate sa o tii cumva,daca nu cer prea mult pana sambata viitoare cand ajung in Bucuresti la SMAEB,sau o poti trimite si prin curier daca cumva doresti si platesc eu transportul,poti lasa un numar de telefon in PM daca este sa ne auzim.Multumesc foarte mult, o seara buna!

  5. Donez un combinezon dintr-o bucata, Spyke, marimea 60, unei persoane incepatoare, cu permis din 2013, care ar vrea sa mearga pe circuit si nu numai. Eu am 1.93 si 110kg iar combinezonul este foarte putin maricel. Nu este in cea mai buna conditie dar mai are ceva viata in el. Combinezonul are protectii umeri, coate, genunchi dar lipsesc sliderele. Cum l-am primit si eu moca de la cineva, asa as vrea sa il primeasca si cineva care poate nu sta foarte bine cu banii de la mine.

    Cine este interesat sa imi lase aici scris si poate sa vina sa il vada/probeze cand vrea el.

    Sper ca o sa am doritori care or sa vrea sa se bucure de el. :)

    Poze uitati aici

    /index.php?/topic/694182-combinezon-spyke-marimea-60/

    Salut.In legatura cu combinezonul m-ar interesa foarte mult caci din cate am vazut la preturile dupa net nu ma pot apropia dar nu prea stiu cum as putea intra in posesia lui deoarece eu nu sunt din bucuresti,si pana da caldura umpic mai bn sa pot iesi cu mobra mai dureaza si nu cred ca am cum sa ajung la bucuresti.Prin curier sau posta ceva trimiti si platesc eu transportul nu este nicio problema chiar pot pune banii de transport inainte intr-un cont pentru siguranta ta ca platesc transportul sau in Bucuresti as avea pe cineva dar pleaca maine seara de acolo si maine cred ca ar putea sa il ia acum depinde de ce parere ai si tu.I-mi poti lasa un numar de telefon ca sa ne auzim mai bine la telefon sau uite numarul meu si i-mi poti da un beep sau un mesaj si sun eu inapoi 0727295251.Multumesc foarte mult.

  6. Salut.In legatura cu combinezonul m-ar interesa foarte mult caci din cate am vazut la preturile dupa net nu ma pot apropia dar nu prea stiu cum as putea intra in posesia lui deoarece eu nu sunt din bucuresti,si pana da caldura umpic mai bn sa pot iesi cu mobra mai dureaza si nu cred ca am cum sa ajung la bucuresti.Prin curier sau posta ceva trimiti si platesc eu transportul nu este nicio problema sau in Bucuresti as avea pe cineva dar pleaca maine seara de acolo si maine cred ca ar putea sa il ia acum depinde de ce parere ai si tu.I-mi poti lasa un numar de telefon ca sa ne auzim mai bine la telefon.Multumesc foarte mult.

×
×
  • Creează nouă...