Sari la conținut

jude2k

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    GSX-R K6
  • Numar Moto
    AG 23 PLM / AG 90 PLM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki VN 750 , Honda CBR 600

jude2k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jude2k

    Cati Bikeri Sunt In Ag!?!?

    hai ca faci acum 40 si cv de ani si ai dat-o in mintea copiilor. Nu ma mai lua in seama . Bafta
  2. jude2k

    Cati Bikeri Sunt In Ag!?!?

    Nu stiu unde o fi placerea sa mergi doar drept. Vezi sa nu-ti inghete *cuvant urat* cu blugii pe tine. Bafta Traiane , hai ca pana la anul nu vei mai fi virgin.
  3. jude2k

    Cati Bikeri Sunt In Ag!?!?

    adevarul ca taz are si multe trasee facute in blugi. bafta
  4. jude2k

    Kawasaki Vulcan

    Foarte frumos , am si eu unul , cat ai dat pe el?
  5. Si totusi nu aveti de gand sa incetati circul?
  6. senzorul i l-am schimbat deja , releul vine sapt viitoare , motorul a ramas la tng.
  7. Este ok motorul , sunet de pastile , un senzor defect (secondary throttle sensor) si releul regulator ars. In rest toate bune si frumoase.
  8. vom afla foarte curand , ce si cum , nu-mi place ca s-a ajuns la discutii de genul in topicul meu. Multumesc mult tuturor care si-au pierdut minute din viata pentru a ma ajuta.
  9. Multumesc mult Cesar pt raspuns , totusi o sa fac o verificare completa a motocicletei , pt linistea mea sufleteasca.
  10. este rosu , dar avea si carene de pista negre si o toba de pista , de la un anume Dan C. » Post actualizat in 04 Mar 2015 14:08 https://www.youtube.com/watch?v=EnVBJmxFK7M un video cu sunetul
  11. Inainte a avut 300v 15w50 , l-am luat din deva , nu stiu istoricul lui. Vineri ajung cu el la TNG. Sper sa fie totul ok.
  12. Multumesc mult pentru raspuns , mai astept pareri .
  13. Salut , am cumparat recent un k7 , imediat dupa ce i-am facut schimbul de ulei(motul 300v 10w40) + filtru de ulei K&N a inceput sa se auda un zornait la temperaturi normale, la turatii de pana la 6000. Mentionez un incident , cand am schimbat uleiul , nu am strans bine filtrul de ulei si mi-au curs 100 de ml de ulei, intr-o secunda , cand am pornit motorul, dupa care l-am oprit rapid si am strans mai bine filtrul. Zornaitul se aude din partea de sus a motorului. Astept pareri. Multumesc anticipat.
  14. jude2k

    Cati Bikeri Sunt In Ag!?!?

    noi suntem vreo 15 insi in Curtea de Arges , in sezon facem trasee mereu , daca sunteti din zona si vreti sa va intalniti cu noi , vb aici
×
×
  • Creează nouă...