Sari la conținut

Blu3

EX+
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Romania
  • Carnet moto din
    2006(a/b)
  • Numar Moto
    de Ag...
  • Club
    ...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    r6

Vizitatori Recenți Profil

588 citiri profil

Blu3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. din spusele voaste respectiv din foto mi-am dat seama ca a fost o intrunire f frumoasa!imi pare rau ca in per aia nu am putut f prezent,dar din cate imi amintesc ...abia puteam merge(dupa ce un individ cu masina mi-a taiat calea intorcandu-si conserva chiar pe dubla linie continua)cat despre motoreta....s-a dus naibii!(dar e alta poveste) am vazut si pe acolo un ducati 1098S
  2. CASA DE PIATRA le urez si eu! filmulet e tare interesant si merita vazut pana la capat!Apropo,de ce nu exista un topic pt "ce mai frumoasa nunta pe motoare!?" (si daca exista imi cer scuze!tre sa mai caut )
  3. Blu3

    Nu Faceti K Mine

    omule lasa-i pe baieti cu Ligia asta!au si ei curiozitatiile lor...tre sa-i crezi! sora-sa ce face!?
  4. frate,la un motor asa de frumos bagi taote ..de benzina?!Am facut si eu f multi km cu al meu r6 si am fost nevoit,obligat sa alimentez cu aproape orice tip de benzina!NU ALIMNETAM-RAMANEAM PE ACOLO! Asa ca,cea mai buna benzina pe care am folosit-o este carera!Nu fac nici o reclama,dara asata e adevarul!APP,RENUNTA LA LUKOIL!
  5. Blu3

    Mi-au Trantit Motorul

    Nu ai garaj ori erai in trecere pe acolo?! cate despre politia romana...abia atunci cand te vad mort incep sa puna intrebari pe ici pe colo!"repararea"... "zgarieturilor" de acre povesteau "militienii" costa foarte mult si asat nu o stie orice..ca... Nu faci nimic cu reclamatie la politie si...hm,dar totusi inceArca sa nu-ti spui ca nu ai incercat! ma insel ori incepe vantul sa bata?!?!? (BRAVO IAHIM PT INCURAJARI! )
  6. IL INVITI LA UN SUC SI NU AI C URAJ?! PARCA ERA VORBA DOAR DE FRUMUSETEA/URACIUNEA )FEMEILE DE LA SMAEB NU DE CUNOSTLE LOR IN MATERIE DE MOTO!
  7. Blu3

    Care Sunteti ?

    lasati-l fratlor(nr.motociclist)sa-i dea(BATAIE) ca merita! din cauza unui prost de-asta poti ramane paralizat!
  8. Blu3

    BURSA LOCALA

    vb cu tipul asta din Miercurea Ciuc - Cioby...poate te ajuta!nu stiu! 0744991314(e de incredere !!!!) NU-I FAC RECLAMA, DAR ASTA E ADEVARUL! http://www.youtube.com/watch?v=hlMJIlmKEO4
  9. EXCEPTAND cuv ca"in poponeata "pe care le-as f inlocuit cu "...ur"am aceeasi parere!apropo,dar nenea militianul a auzit de somatia legala?!?chair daca tipul(in cazul nostru"motocilistul") mergea cu...sute de km/h...mah nu-l opresti asa! SI EU CARE VROIAM SA VIN CU MOTORETA PE LA VOI!TRE'SA-MI FAC TESTAMENTUL SI APOI SA VIN! :PE LA VOI NENEA MILITIANUL CUM OPRESTE CONDUCATORUL AUTO?!POATE MA SI IMPUSCA... ....e ceva suspect in cazul asta!
  10. Blu3

    Poze Moto Argeseni

    CAND VEZI ATATEA PEISAJE,OAMENI FERICITI CUM NAIBII POTI SA STAI IN CASA SI SA TE UITI LA TV!??!? RECUNOSC CA NU AM MAI AVUT RABDARE SA VIZUALIZEZ TOATE FOTO CA AM SI INCEPUT SA MA GANDESC LA EXCURSII PE 2 ROTI!!!!!! DE FAPT AM SI TRECUT LA "ACTIUNE"IN PLINA IARNA!(prima exusrsie de anul asta "s-a ridicat" la aprox 300km in 21.01.2008)
  11. Blu3

    BURSA LOCALA

    imi vand motorul! (vezi semnatura)
  12. salutare,baieti! ...ca tot vb de toba ARROW... am asa ceva pe r6 meu si te zgomotul in sensul bun al cuvantului! cat despre modificari la tobe...habar n-am!sorry!
×
×
  • Creează nouă...