Sari la conținut

valucsx

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de valucsx

  1. Salutare, Vreau sa imi schimb motocicleta,(am SV 650) si m am hotarat la v strom tot de 650. Cine este dispus sa ma lase sa ma urc.pe una sa vad cum stau si daca se poate sa merg cu ea putin. Sunt din Pitești, deci as prefera pe cineva cat de cat aproape.
  2. tot la asta m-am gandit si eu, dar cred ca va fi greu sa gasesc cadru din acelasi an de fabricatie, sau intre anii de fabricatie.
  3. Am fost la.vama si mi au spus ca nu mai exista de doi ani catalog de evaluare,iar factura cu valoare zero nu acceptă. Apoi am mers la un comisionar vamal si mi a spus sa mi faca o factura IN VOICE ce o voi folosi doar pentru formalitati vamale în care sa treaca o valoare de 500-600euro so o factura fiscală cu valoare zero ca sa nu plătească vânzătorul tva si impozite pe care nu o arat la vama. La RAR mi au spus ca atat timp cat am. Certificat de inmatriculare imi vor face identificarea fara probleme.
  4. Motocicleta este cadou de la patronul unui service moto El a cumparat-o pe firma sa o revanda, dar pt ca mi-o face mie cadou trebuie sa o treaca cu valoare 0 pe factura ca sa nu plătească impozit si tva pt ea. Nu poate sa treaca nici macar 1euro si trebuie obligatoriu sa fie pt piese de schimb. O sa merg la vama sa intreb si o sa vad si care este valoare de catalog. Este vb de suzuki sv650 din 2004. Numai bine.
  5. Salutare tuturor pasionatilor de motoare. Vreau sa aduc o motocicleta din Elvetia, de fapt este un cadou. Problema este ca pe factura va fi trecută ca defectă si vândută ca piese de schimb cu valoare zero franci. Voi primi toate actele ce se eliberează de statul elvetian, credeti ca o voi putea imnatricula ?
  6. Poti aduce o motocicleta din Elveția, mai precis din Geneva? Daca poti, cata ar costa?
×
×
  • Creează nouă...