Sari la conținut

cod3_nam3

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cod3_nam3

  1. Felicitari Ady_R_001 pentru achizitie sa te poarte sanatos Si eu am achizitionat una si o tin in garaj ca nu am permis ) i-am schimbat bujiile,i-am comandat un far nou pe ebay ca al meu era crapat si acum vreau sa-i retusez putin carenele ...este cea din poza de la avatar ...
  2. Ms mult Jagi dar as prefera sa fie original am gasit o varianta sa imi cumpar de pe ebay la 240 de dolari Multumesc
  3. Salutare tuturor mebrilor acestui site! Am o rugaminte daca ar putea cineva sa ma indrume sau poate stie de unde as putea cumpara un far nou/sh pentru kawasaki ninja zx6r 2001? Stau cu motorul desfacut de ceva timp, s-au desumflate si rotile si as dori sa ies la plimbare sa-l mai dezmortesc un pic Precizez faptul ca am gasit pe un site dar costa 2000 lei ,ceea ce mi se pare extraordinar de scump. Va multumesc anticipat!
  4. salutare! am stat ceva timp cu schema in fata si am facut zeci de incercari pana am rezolvat problema problema mai grava a fost ca mufa avea pinii notati prost...deci daca cineva vrea sa schimbe bordul trebuie sa schimbati si firele iar ca sa nu le taiati se scot papucii din mufa(aici e un pic mai dificil dar cu atentie se rezolva) Daca cineva are nevoie de ajutor ii stau la dispozitie. seara buna !
  5. Deci motorul l-am achizitionat ca fiind primul motor,problema e ca a fost cazut cu ea sau nu stiu ce s-a intamplat pentru ca motorul este din 2001 dar avea bordul din 99,am achizitionat un alt bord dar problema e ca cel vechi merge si indica corect iar cel pe care l-am cumparat cand aprind faza se aprinde martorul de la contact,daca semnalizez se aprinde martorul de semnalizarea si cel de faza lunga nu mai zic ca nu merge deloc cel de turatii. Deci eu ma gandesc ca sunt firile inversate dar nu prea are cum pentru ca am urmarit acum instalatia toata pana la panoul de siguranta si nu pare sa aiba modificari. Daca as fi in Romania nu mi-as bate capul pentru ca as merge la service dar sunt in Cehia si nu stiu unde sa o duc si nici limba nu o cunosc )) Deci daca poate cineva sa ma ajute cand ajung acasa promit ca fac cinste cu o bere pragheza Ar mai fi cred o problema,bordul pe care l-am cumparat are acele blocate cel de la turatii la 3500 si cel de km e in jur de 35,ma gandesc sa nu aiba o problema bordul ??
  6. va salut dragi motociclisti! am si eu o intrebare am cumparat un kawasaki zx6r din 2001 iar fostul proprietar a pus bord de 99 pe ea iar eu am cumparat bordul ei original dar nu functioneaza si ma gandeam daca stie cineva daca ar trebui sa schimb un fir ceva sau ce ar trebui sa fac,mentionez ca mufele sunt identice ms mult ))
  7. Va salut dragi motocicilisti! Scz daca postez gresit dar vreau sa intreb daca are cineva de vanzare un bord kawasaki ninja zx6r 2001 la un pret bun? Multumesc si drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...