Sari la conținut

catanita

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

catanita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult pt pareri, eu sunt inca la faza de documentare, in primavara vreau sa fac si eu scoala pt categ. A inainte am avut un scuter Peugeot de 50 cmc. Trebuie neaparat sa las masina pe dreapta ca nu se mai poate cu traficul asta.
  2. Burg_man multumesc pentru parere, ideea este ca as vrea sa-l iau din Germania direct nu din tara de la baieti. Am cautat pe Ebay si am gasit ceva scutere de acest gen la primi proprietari in Germania, cu diverse rulaje , de la catava mii la cateva zeci de mii de km. Oare sa fie manarite si acestea? Cat poti sa faci rulaj cu un scuter totusi , doar nu este masina sa mergi 40-50 de mii pe an. De noi am vazut ca sunt destul de scumpe, unul de 125 cmc este cam 3500-4000 E, iar de 400 sau 650 ajunge si la 6-7 mii de E.Totusi diferenta de pret este foarte mare, daca iau mana a doua la 1500 E in niciun caz nu bag 2500 in el în cativa ani ca sa ajunga sa coste cat unul nou. Ideea este daca acest maxi scuter Burgman este chiar deosebit, ptr ca pe segmentul in cauză poti gasi si altceva , de gen Piaggio X9, Gilera Nexus sau Yamaha T Max care arata si din cate se aude si functionează super bine.
  3. Salutare tuturor, vreau si eu un sfat de la cei care au Burgaman de 400 mana a doua, cam la 5,6,7 ani vechime. Merita banii un astfel de scuter, sau este mai bine sa iei unul de nou si sa scapi de grija diverselor piese care ,inevitabil ,trebuie schimbate la o astfel de vechime Âşi rulaj pe masura ( am vazut ca toate cele aduse de afara au cam 30.000 km)? Este mare un rulaj de acest gen pentru un scuter ? Eu am avut anterior un scuter dar de 49 cm Peugeot dar aici deja este vorba de altfel de rulaje, alta capacitate , ma rog. Trebuie schimbate ceva piese pe la motor, ma refer ceva scump , daca iau unul mana a doua?
×
×
  • Creează nouă...