Sari la conținut

FLORIN DIGI

Membru
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de FLORIN DIGI

  1. Cumetre, de unde ai venit cu asta, ca am pile? Ti-a spus cineva sau este produsul imaginatiei tale? Ai tacut chitic 3 ani, cat motogpul a fost pe un alt canal, si ai deschis discutia despre mine spunand ca am pile. De ce nu te-ai activat cand era cazul, in acei trei ani cand, cred, ai avut multe ocazii la dispozitie? Daca ai ceva, demonstreaza, sunt neam cu x... 

     

     

     

  2. Pentru Florin Ion:

    - cine a castigat concursul cu casca replica? Si daca v-a spus, fanul carui pilot era ?

    -crezi ca se va deschide un topic cu DTM, aici pe motociclism.ro ?

    -ramai la Digi? Si daca da ramai sa comentezi tot ce tine de sporturile cu motor ?

    -Vlad Haralambie va comenta la Eurosport sau va ramane cu tine la Digi?

     

    Pronosticul meu pe termen lung: Lorenzo nu o sa fie in primii 5 la general la sfarsitul anului 2017

    Salut.

    - concursul a fost castigat de un domn din Constanta (nu stiu ce preferat avea). Am pus la noi, pe facebook, pe Grila de Start oficial, inregistrarea tragerii la sorti. De concurs s-au ocupat cei de la marketing.

    - despre DTM vino pe facebook, pe Grila de Start oficial, si discutam acolo.

    - momentan sunt la Digi si voi comenta sport cu motor (ce mai avem in portofoliu).

    - despre Vlad nu pot sa iti dau detalii,

  3. Nu trebuie privit ca un experiment ci ca un instrument de marketing.

     

    Intai se aleg comentatorii aspiranti pe baza unui concurs - likeuri pe facebook sau ceva asemanator.

    Pe urma nu inseamna ca un amator va comenta un intreg GP. Comenteaza si el 10-15 minute in FP1 sau FP2

     

    Inregistrarile comentariilor pot fi puse pe site-ul digisport sau tot pe facebook. Si iar ii dam cu like-uri pentru cel mai bun comentator. Bineinteles, probabil ca nu va castiga cel care e cu adevarat mai bun ci ala care are mai multi prieteni. Dar nah, asa se intampla peste tot.

     

    Se pot da si niste premii mai mult sau mai putin simbolice pentru castigatori - sepcute, tricouri cu Digi, sepcute tricouri cu MotoGP / un pilot favorit din MotoGP

     

    Si nah, inainte de intrarea in cabina de comentator mai stau un pic de vorba FI impreuna cu VH cu comentatorul aspirant. Daca e praf de tot (scapa cuvintele pe jos, se balbaie prea tare, n-are habar chiar de loc ce se petrece acolo etc) ii spun fara suparare ca nu poate intra in direct. Se poate gandi chiar un mic test ca sa se elimine subiectivismele.

     

    Pana la urma asta cu cititul mailurilor tot marketing se cheama ca e. Unii chiar pun intrebari inteligente, altii doar vor sa-si auda numele la televizor. Probabi ca sunt mai multi din a 2a categorie, dar nah, creste audienta si datorita lor.

     

    Eu cred ca ar fi chiar interesant sa auzim niste comentatori amatori.

    Va salut domnilor. Legat de acest subiect.... Prin 2003 am facut un astfel de experiment. Fusesem rugat, impreuna cu un coleg care se ocupa de rugby, sa comentez NFL. Bun, frumos, dar eram la inceput, iar regulamentul din fotbalul american nu se invata peste noapte. E nevoie de practica. Dupa o prima interventie au aparut si injuraturile pe mail. Moment in care, l-am abordat si l-am invitat pe unul mai guraliv, care se dadea mare expert, pe bune, mare expert, sa vina si sa ne ajute. OK. A doua saptamana m-am dus, l-am luat cu masina, i-am prezentat perimetrul, studioul, televiziunea (eram la TV SPORT) si am intrat in direct. Am facut prezentarile si in prima jumatate de ora omul nu a spus nimic. Am incerca sa il agat, sa il stimulez cu vorba. Bai frate, nimic.A tacut chitic. Am incheiat, in trei ore omul nu a suflat decat pe ici, pe colo. A treia saptamana tot eu cu colegul de la rugby. Expertul a ramas doar pe mail si ne-am binecuvantat cu alte multe injuraturi pentru ca nu l-am chemat si a doua oara. Din pacate ne lovim de multe astfel de incidente. Experienta s-a repetat, dar de fiecare data a fost un esec total.

  4. Atunci e OK, imi cer scuze daca asa mi s-a parut mie pana acum. Zi WAW cat vrei tu daca asa iti iese. :)

    Sper sa comentezi mai mult la motoGP si sa nu-l mai trimiti pe Petenghea. Bine, ma gandesc ca e destul de greu intr-un weekend cu de toate.

    Mai am o singura intrebare, nu stiu daca ma poti ajuta dar daca ai vreo informatie:

    O sa fie de acum inainte un trend sa fie motorsportul pe DIGISPORT3 ?

    Pentru abonatii la cablu probabil nu conteaza, dar suntem si multi care vizionam pe satelit, si din pacate la ora actuala pe platforma satelit doar Digisport1 si 2 sunt HD, Digisport 3 si 4 sunt SD.

    Serios iti spun, eu tin abonamentul la DigiSatelit (platesc in jur de 29lei pe luna) doar pentru Motogp, nimic altceva. Am si un card de FocusSat de la UPC care au mai multe programe HD dar n-au motogp. Asa ca pe ala nu-l platesc si ala functioneaza oricum in regim pre-pay.

    Sunt sanse sa intre si digisport3 HD pe satelit? Sau sunt sanse ca macar cursele motogp sa fie pe digisport1 sau digisport2? Cum anume aleg redactorii pe care din ele sa transmita o anumita competitie?

    Multumesc.

     

     

    Asta se intampla de ani de zile. Primele curse sunt, in mod normal, seara. De aici izolarea MotoGP-ului pe DS3. Dar ne vom intoarce pe 1 odata cu etapele europene.

     

    Pentru

    DStar: La cat de bine a mers MotoGP-ul in week-endul din Qatar m-ar mira ca intre forbal si motogp sa se aleaga sportul rege. Sper ca si urmatoarele 2 etape sa fie transmise complet, fara cioparteli
  5. 1. Casca care o aveti ca premiu la emisiune o sa o dati : unui fan Lorenzo ( fiind replica castii lui ) , unui fan Rossi (tinand cont de afinitatea ta demonstrata pe forum :)))) ) sau unui fan mai saracut ( gen Laverty , Baz etc ) ?

    2. Petenghea repeta intruna "provocare" . Cam la 3 fraze mai baga o provocare .

    3. Mai era un comentator la Eurosport de comenta cu Tibi Troia cursele de Superbike care zicea mai mereu (si accentuat ) : "baietii" : "Ce fac baietii" , "Ce trase au baietii " , "Ce baieti se dau pe circuit" etc , chiar daca comenta si baietii din coada plutonului gen : pisica Tiger Tony Elias

    Nu are nici o legatura intre ele punctele 1,2,3 :)

     

    1. Concursul e facut pe bune, de catre departamentul de marketing. Va castiga cel mai norocos.

    2. Despre colegii mei nu vreau sa vorbesc.

    3. Vorbesti despre Alex Cocu, unul dintre cei mai bine pregatiti din Romania. Toata lumea are ticuri verbale, mai ales in meseria asta.

     

    Pentru BB: Nu sunt fals si nici nu am fost. Pur si simplu apar acele WOW-uri, care pe multi ii deranjeaza.

  6. Era un raspuns in doi peri la o intrebare care nu are nici o legatura cu topicul asta.

    Ora la care este cursa se afla intotdeauna sigur 100% pe pagina motoGP. Pe mine ma uimeste ca unii oameni intreaba intr-un loc ca asta cand la 2 clickuri distanta, tot pe internet, e motogp.com.

     

    Probabil ca e la ora 20, o sa ma uit sa vad.

     

     

     

    Din partea mea as prefera sa fie Vlad Haralambie singur tot timpul, asa cum a fost azi. :10:

    Acelasi stil agitat si comercial il are si Florin Ion, lucru care nu imi place la el, cu toate ca are mai multe informatii si de obicei spune lucruri interesante si observa mai multe ca Vlad. Stilul nu-mi place, nu ce zice.. vocea agitata, afectata - poate asa se invata la scoala de comentatori - sper sa nu se supere daca citeste - (iertare Florin!! )

    Mi-ar placea sa fie mai relaxat, sa vorbeasca normal cum o face in mod obisnuit, si ambii sa aiba o conversatie ca intre prieteni - asa cum fac cei de la BTSport - de exemplu.

     

    Salut BB. Nu am nicio problema cu ceea ce ai scris mai sus pentru ca, de multe ori, sunt constient ca ma precipit. Sigur, datorita faptului ca imi place atat de mult competitia asta. La fel mi se intampla si la comentariile DTM. Am sa incerc sa tin cont de ceea ce spui, insa duminica iar m-am ambalat. Asta-i viata "de artist".

  7. NU STIU CARE DINTRE CEI DE LA DIGI AU CONT AICI, DAR VA IMPLOR SA GASITI O SOLUTIE SA NU MAI INTRATI VOCAL PESTE INTERVIURILE DE LA FINAL. COMENTATI LA FINAL SAU CEVA DE GENUL. MAJORITATEA CELOR CARE PRIVESC MOTO GP STIU CEVA ENGLEZA SI AR CAM VREA SA AUDA RASPUNSURILE PILOTILOR INTEGRAL.

    VA MULTUMESC.

     

    Salut. Aceasta dorinta a celor ce urmaresc MotoGP-ul mi-am insusit-o de ceva vreme. Voi transmite si colegilor mei ceea ce a scris Maniakmoto. Multumesc

  8. Bun, deci te vei uita peste sezoanele 2001 si 2002, unul castigat altul pierdut de Bayliss. :)

    Au fost doua sezoane in care Bayliss chiar a avut cu cine sa o dea de la egal la egal. Dupa 2006, doar Haga a mai zvicnit. Dar cu Edwards chiar a avut de furca, iar prin 2000 au aparut acele scantei in WSBK.

    Acest Troia este alta persoana ce a concurat cu Haralambie in campionatele din anii 2000.. chiar crezi ca omul este pregatit sa foloseasca unele modele la limita lor?

    Nu vreau sa subestimez pe nimeni, dar domnii Haralambie si Troia sunt printre putinii care au experienta in ale TV-ului (fosti si actuali piloti ) si sunt, cred, cei mai buni. Dar barometrul e reprezentat pana la urma de oamenii care privesc materialele finite.

    » Post actualizat in 13 Oct 2014 14:57

    Hopa, eu de abia acum am descoperit topicul asta.

     

    Am vazut ca sunt multe reprosuri, dar n-am avut rabdare sa citesc atatea pagini in spate.

     

    Mie personal mi se par rezonabili comentatorii Digi.

     

    In primul rand e misto ca Digi se straduie sa transmita MotoGP. Puteau sa dea toti banii doar pe fotbal sau mai stiu eu, manele, politica de santz sau ce se poarta pe alte posturi TV romanesti

     

    As fi foarte fericit daca s-ar gandi cineva sa transmita si NFL. Acum e transmis de Sport 1. Pana sezonul asta RCS-RDS nu avea acest post in grila, iar acum aflu ca Sport 1 trage sa moara si ca nu se stie daca termina macar sezonul asta.

    Fotbalul american chiar e spectaculos. Ar merita transmis. Inchid paranteza.

     

    Florin Ion are un stil de comentariu foarte bun - alert, te tine in priza si se vede ca e pasionat. Dupa parerea mea asa ar trebui sa fie un comentariu.

    Vlad Haralambie... cam prea molcom pentru un comentariu live. Cand sunt curse ca cea din Japonia - cu noaptea'n cap, de abia pot sa tin ochii deschisi cand comenteaza dl Haralambie :) Un mare plus e ca se pricepe la motociclete, are experienta si pe strada si la curse, un mare minus e ca abuzeaza de "pe vremea mea" - in prezent sunt destul de mari diferente fata de alte vremuri

     

    Toti comentatorii mai fac greseli, mai ales cand e vorba de transmisii live.

    N-am stat sa numar daca la MotoGP sunt multe sau putine. Sunt pentru ca mi-au sarit si mie in ochi (urechi) de multe ori. Dar e important ca se incearca si corectarea lor.

     

    Daca incepem sa facem comparatii cu comentatori englezi, spanioli, italieni... ok, dar cand facem comparatii sa avem in vedere tot pachetul - ce salarii are fiecare, ce conditii - una e sa fii pe circuit, la fata locului si sa dispui de ditamai centrul de presa cu o tona de informatii la discretie si alta e sa stai intr-un studio sa te uiti la TV ca si spectatorii si sa cauti informatii cum te pricepi si pe unde te pricepi.

     

    Ia hai sa comparam si cu comentatorii pe care ii avea pe vremuri TVR (cand transmitea F1) - il mai tineti minte pe Micky Mitomanul? Nenea ala se si ducea la fiecare cursa sa o comenteze de la fata locului si tot nu pricepea nimic - nu fusese in stare sa invete desenul castilor pilotilor (sau si mai simplu cine e nr.1 si cine e nr.2 intr-o echipa - ca ar fi putut deosebi masinile dupa culoarea camerei video din varf) Si porecla i s-a tras de la faptul ca ce spunea el nu prea avea legatura cu realitatea.

     

     

    O nemultumire am si eu - mai lasati-ne cu Marc Marquez doboratorul de recorduri. Am obosit rau de tot.

    Marc Marquez e super pilot, acum e proaspat dublu campion mondial, e tanar, e ambitios, e talentat e de toate, dar mai sunt si alti piloti despre care merita sa vorbiti.

    Lorenzo e cel putin la fel de bun ca Marquez, e si el dublu campion mondial, dar despre el spuneti 2-3 cuvinte si asta doar daca termina pe primul loc.

    Anul trecut Carl Cratchlow a facut un sezon de exceptie. Poate nu ne dam seama, dar e ceva remarcabil sa obtii podiumuri cu o Yamaha Tech3. Daca n-ar fi grafica cu clasamentul din partea stanga a ecranului nici n-as sti ca e si Crutchlow pe circuit.

    Dovizioso merge extraordinar cu Ducati. La fel si Ianone. Si ei sunt ignorati.

     

    Ok, inteleg. Marquez e campionul actual. Rossi e legenda vie. Merita mai multa atentie ca ceilalti. Dar chiar toata atentia? Ceilalti piloti nu merita sa se vorbeasca despre ei?

    Si comentatorii sunt oameni si ca atare sunt subiectivi. Inteleg ca fiecare are proprii favoriti, dar totusi... comentatorii ar trebui sa fie impartiali.

     

    Aaa... si nu-l mai suparati pe Zair :)

    E un tip foarte misto si mananca curse moto pe paine. Mai bine il luati in echipa.

     

     

    Overall ... felicitari din partea mea pentru ca exista MotoGP la Digi Sport si pentru toate eforturile pe care le faceti. Keep up the good work!

     

    Iti multumim (astia de la Digi Sport) pentru mesajul tau. Mai sus cineva ne reprosa ca nu ne straduim suficient pentru a evidentia valoarea lui Marquez si ca il proslavim pe Rossi. Tu spui ca vorbim prea mult despre el. Poate ca asa este...

  9. Salut,

    Nu e niciun hazard la mijloc atata timp cat mergi oricum la maxim pe o pista. Uite-te peste cursele in care dupa ce a fost depasit Rossi / Bayliss s-au oprit scanteile. Harablabie acum 4 ani cand a venit Rossi la Ducati sustinea ca el scoate piciorul afara inainte de a intra in curba pentru a se opune depasirii celui ce-l ataca, deci nu ma mira afirmatia colegului tau de dimineata.

     

    Florin, pe bune.. voi niciodata nu sunteti vinovati, intodeauna altcineva este vinovat de ceea ce se intampla la sectiunea motogp. Culmea e ca dai vina pe altii din trust ce-ti sunt in realitate COLEGI. Cum poti sa stai cu mainile in san la astfel de lucruri si sa dai vina pe cei ce ar trebui sa te ajute ca emisiunea sa fie misto.. iarasi e de domeniul abstractului (cel putin pentru mine). Zi mai bine ca 'domne s-a terminat banda si nu au intrat toate turele in inregistrare, ca s-a oprit curentul in sediu si nu mai avem toata cursa.. orice, spune orice, dar nu da vina pe altii ca aceasta cursa a fost ciopartita in conditiile in care a fost transmisa fiecare lacrima de bucurie a lui Marquez in turul in care a sarbatorit castigarea campionatului.

     

    @Bibi si Florin.. get a fucking room!!!! Sau Florin, da-i o mobra de test Domnului Bibi pentru fiecare emisiune, ca ulterior material de difuzat vei avea.. cat sa mai deschideti si un digi4. ;)

     

    Am arhiva celor de la Duke cu WSB-ul din 2001 pana in 2007. Am sa stau si am sa revad cursele lui Bayliss de pana in 2002. Voi fi atent la detaliul tau. Legat de acele teste. Exista o pastila in emisiunea "La Volan" de pe Digi 24. Testele moto sunt facute de Tiberiu Troia.

  10. Nimic mah.. au reusit sa-mi strice eventul pe baza carei scuze?!?!

     

     

    Si inca ceva din ce-am prins in comentariul lor.. Cum sa spui ca Rossi copiaza stilul lui Bayliss si merge cu metal in varful cizmei ca sa-si deconcentreze adversarul din spate prin scanteile produse la atingerea cu asfaltul?!?!?!??! :eek: Mah baieti.. voi sunteti zdraveni la cap???

     

    @Digi : Uite bah de ce face asta Bayliss, nu de alta dar sa nu mori in post. ;)

     

    Troy-Bayliss-Ducati-1199-Panigale-Launch

     

    Daca nu monteaza asa ceva in varful bootului.. nu mai apuca sa-i faca nimeni manichiura.

    Se vede din satelit ca sunteti pe dinafara cu acest sport si va duceti acolo doar pentru salariu X-(

    Salut. Poate ca nu am fost suficient de atent, dar sincer nu ti-am inteles mesajul. Cred ca vrei sa spui ca de fapt acele scantei produse de Bayliss in duelurile sale cu Edwards, dar nu numai, erau produsul hazardului. Nimic intentionat. Daca asta ai vrut sa spui inseamna ca nu ai prea urmarit curse de superbike, Daca am inteles gresit astept sa ma lamuresti ce anume ai vrut sa transmiti.

     

    Pentru toti ceilalti. Daca traiti cumva cu impresia ca eu sau domnul Haralambie facem media planul la Digi atunci va anunt ca nu este asa. Reluarile nu ma privesc. Sincer, ma doare inima sa aflu ca s-a ciopartit cursa...

  11. Ma indoiesc ca nu ai inteles nuanța, cu atat mai mult cu cat am pus si link, si trimiterea " baiatu' " .....Insa hai sa iti dau credit, poate nu ai fost atent: ce am vrut sa spun este ca TU esti cel care a inceput cu apelative gen "BĂ baieti", prin pagina 10 a acestui topic. Iar pentru ca am vazut ca nu stii de gluma, m-am adresat intetionat in aceeasi gama (a ta) spunandu-ti "Bine ma". Si..ai confirmat: nu stii de gluma :)

    Mai zambeste, priveste mai relaxat lucrurile :) Personal m-a pufnit rasul cam am vazut comentariul lui bibi cu castile. De ce trebuia atacata o gluma?!

    Cum zicea si fingers: incearca sa distingi intre atacurile continue la persoana, si criticile punctuale, la obiect - inainte sa ataci la randu-ti.

    Este asa cum spui. Imi cer scuze pentru acel ba baieti, dar acel ba baieti era intr-un context pozitiv. Cineva propusese ceva si m-am bucurat ca se poate in sfarsit discuta si altfel. Bun. Scuzele mele.

  12.  

     

    Esti foarte previzibil amice, si mai si cazi in propriile capcane (eu nu folosesc "mă", "bă" si alte țărănisme neprovocat)...Auzi BĂ, (ca se te citez, vezi pagina 10, baiatu' )
    -ceea ce ai vazut mai sus a fost un comentariu obiectiv, cu exemple concrete si cu sugestii de imbunatatire, nu am inventat eu nimic, sunt balbele voastre, Felicitari!
    Din pacate imi confirmi ceea ce credeam despre tine, si anume ca nu stii sa faci fata unei critici obiective, si faptul ca v-am luat apararea degeaba in 4-5 randuri pe aici (atat pe forum - in general, cat si pe topicul acesta). Preferi sa treci la atacuri ieftine la persoana (la fel cum ai facut si cu bibi in urma cu o pagina), dar e ok, voi juca si eu fara manusi, cu caracterizari la persoana.
    Intai sa-ti raspund ineptiilor anterioare:
    -La ce limbaj te referi in postul de mai sus, academician de balta (bine a zis bibi ca ar trebui sa va auziti intai pe voi in casca) - te rog sa imi spui concret.
    -La ce frustrari te referi, repet, ti-am dat exemple concrete, nu am batut campii, nu am atacat persoanele "Mariilor voastre", am spus exact ce nu imi place in comentariul vostru.
    -NU am de ce sa ma prezint TIE, e un FORUM deschis (daca stii ce e aia, altfel google it) - unde participantii isi aduc aportul la discutii sub un OARECARE anonimat (un nickname). Tu in schimb, esti o persoana oarecum publica, iar asta da dreptul oricui iti aude ineptiile, sa te critice deschis. Zi merci ca (inca) nu te-am "tratat" ca pe Ponta, desi iti conturezi tot mai mult caracterul indoielnic pe aici. De curiozitate: la ce te ajuta daca stii ca ma cheama Gigel Pandel? Chiar as vrea sa stiu. Fiecare poate opta in a fi sau nu anonim pe internet, e motivul pt care nu imi fac cont pe mizeria de facebook, nu am nimic de demonstrat, nu ma laud cu "beaNveul" si cu vacantele in strainatate, si nu am nevoie de prieteni virtuali.
    -NU ti-am dat exemplele respective, pt a le lua pe fiecare in parte si a-ti gasi scuze penibile. Erau date in speranta ca pricepi, la modul general, cam ce faceti gresit, si sa remediati. Mai mult: v-am scuzat chiar eu, spunand ca se poate poate intampla oricui sa gafeze, sa incurce nume. Dar completez: pana la o limita!!
    -Chiar daca tu nu ai fi facut niciuna din acele MULTE greseli legate de pneurile alese, nu crezi ca era de datoria ta sa le indrepti (greselile) pe loc - in cazul in care te-ai fi prins de ele. Nu, a fost mai simplu sa taci ca un las, probabil fiind nesigur la randu-ti. Iar acum ridici pe aici din umeri, aratand spre ceilalti colegi, ascunzandu-te dupa ei, tot ca un las. Bravos, ai punctat dintr-un foc si la lipsa de asumare a responsabilitatii, si la team work - nema. Continua cu scuzele de comentator de football, format in timp :)
    -Iti confirm ca au fost confuzii legate si de regulament, semnalate chiar aici de fingers (cred ca ati batut campii referitor la ceva legat de Ducati-Open), si confuzii tehnice (clase, cilindree, si altele in raspusuri catre telespectatori) chiar nu-mi pierd vremea sa caut acum, dar te asigur ca nu sunt inventate de mine, nu am nici un interes, nu ma plateste nimeni asa cum i-ai sugerat lui Zair. Dealtfel tehnica asta a deturnarii de la subiect si de a raspunde doar la ce iti convine, e de-a dreptul penibila deja.
    Cum spuneam mai sus, raspunsul tau (previzibil) imi confirma un nivel mediocru, nivel peste care nu vei trece curand cu atitudinea asta de "dar e bine si asa rau"
    Daca erai persoana care te pretinzi (asta pt ca tot dadeai lectii despre ipocrizie in paginile precedente) ai fi raspuns simplu: merci de feedback, vom tine cont, vom imbunatati unde se poate. Asta e atitudinea care ar demonstreaza o dorinta de imbunatatire!
    In schimb orgoliul de mega-crainic-la-tv-ul-din-beci, te face sa te iei prea in serios; sa vii aici cu o atitudine mesianica, cu impresia ca ne pui la punct, ca ne arati TU noua daca nu suntem cuminti; sa faci pe aici crize ca un frustrat ce esti la criticile sau glumele de orice fel indreptate spre Alteța Ta; sa ne tratezi cu superioritatea "garantata" de un nume afisat (dar MIC in sine) - cand noi suntem doar niste.. Anonimi.

     

     

    Nu ai scris chiar tu mai sus "Bine ma, nu sta suparat, sunteti vedete! Esti fericit acu'?". Nu esti coerent. Cum adica - "mă", "bă" si alte țărănisme neprovocat. Nu tu ai scris mai sus chestia aia...

  13.  

    Sa inteleg ca ti-a tresarit orgoliul la vederea sintagmei "persoane publice...oarecum". Bine ma, nu sta suparat, sunteti vedete! Esti fericit acu'? :)
    Anonimi (pt ca vad ca insisti pe chestia asta - ai facut-o si cu bibi) suntem toti cei de pe forum, daca ai o problema cu asta, sau ne desconsideri pe motivul asta, e simplu: nu mai intra pe aici. Oricum raspunzi doar la ce ai chef, cand ai chef.

     

    Ma indoiesc ca ai vazut in comentariile mele, sa ma leg de greselile voastre gramaticale - daca ma interesa aspectul asta ma uitam la Pruteanu, nu la MGP.

    -Faceam referire la confuziile voastre interminabile legate de tipul de pneuri incaltate de piloti - asta cu toata grafica onscreen ajutatoare, si cu tot cu baietii de la motogp pe care ii asculti in casca.
    -Confuzii repetate legate de numele pilotilor (asta mi se pare cea mai aiurea): pana si comentatorii cu 4 clase de la liga lu' Mitica isi recunosc prostovanii de pe teren (si aia sunt mult mai multi intr-un campionat, sic :P ). Imi vine in minte un exemplu de anul asta - la Jerez (parca) Rossi se batea cu Marquez pt prima pozitie, voi nuu - ca Lorenzo (aflat in spate pe pozitia 3-4) il depaseste pe Marquez ?!? Alta simpatica din 2014: "A cazut Pedrosa, a cazut Pedrosa!"(era Espargaro) etc.
    -Confuzii legate de regulament, de timpi pe tur/sectiune circuit, confuzii tehnice etc.
    -Pareri personale partinitoare sau foarte partinitoare legate de piloti.
    -Tonul de comentariu de meci de football. Guido Meda e unic, nu incercati sa il copiati ca nu da bine.
    Buun, trecem peste gafe si confuzii - se poate intampla oricui. Sunt uimit in schimb de multe ori de acuta lipsa de intuitie din partea unor oameni cu atata experienta in..privit curse. Ma refer la momente in care e clar ca pe un pilot nu il ajuta fierul si voi ii dati "ca se vede varsta" (vezi episodul Rossi COTA-> pneuri terminate). Sau cand e clar pt toata lumea (cel putin cei care au urmarit timpii din FP&Q) ca un pilot sta in expectativa in spatele altui pilot studiindu-l (Eg. MM -JLO Argentina). Voi nu, ca se chinuie sa depaseasca...si alte interpretari haoiase a ceea ce se intampla defapt pe pista. Acestea sunt exemplele care imi vin acum in minte (or fi si altele), insa eu v-am urmarit doar 3-4 curse in 2014 (in rest am vizionat BT). Probabil cei care va urmaresc cursa de cursa au alte exemple - dar nu asta conteaza, daca ai vrut, ai prins ideea.
    Aveti live timing la dispozitie si alte tool-uri - folositi-va de ele si de intuitie, acceptati sugestiile (cele ok) ca sunt moca, etc.

     

    As fi mai rezervat in locul tau in asemenea aprecieri la adresa colegilor de breasla, mai ales ca le folositi materialele si ii folositi de multe ori ca ghid in comentariile voastre. Faceti in asa fel sa impresionati voi mai intai, iar cand aia or fi mult sub voi - ii puteti arata cu degetul.

     

    Auzi ma (asta ca se te citez), cand am zis anonimule m-am referit la faptul ca nu stiu cu cine discut. Si nu ma cred vedeta pentru ca nu sunt asa ceva.Trecand peste limbaj, frustrari si altele, o limita a bunului simt te obliga sa te prezinti cand stai de vorba cu cineva si il iei la bani marunti pe acel cineva nu sa stai ascuns in spatele unui porecle. Pana una alta stau de vorba cu niste umbre ale unor asa zisi motociclisti forumisti. Pe urma, nu cred ca eu unul am facut confuzii legate de alegerea pneurilor anul asta mai ales ca noua grafica este cat se poate de explicita (se poate sa se fi intamplat cand nu am comentat eu). Nu imi aduc aminte de confuzia de la Jerez din 2013, dar nu te contrazic si, intradevar, eu am gresit in momentul cazaturii lui Espargaro - cred totusi ca la faza aceia si din unghiul ala i se putea intampla oricui. Asta cu confuzii legate de regulament, de timpi pe tur/sectiune circuit, confuzii tehnice etc este ceva ambiguu. Iar eu nu imprumut tonul unui comentator de fotbal - felul acesta de a vorbi s-a format in timp.

     

    Data viitoare sa te prezinti ca sa stiu cu cine am placerea...

  14. Asa Florine, le-ai aratat tu lor! Inteleg ca nu va plac atacurile la persoana, dar de ce nu comentati observatiile pertinente, legate de gafele si confuziile repetate pe care le faceti.

     

    Pai nu au cum, cei mai buni sunteti voi. De departe! :crack: Pana una alta ati avut materiale preluate de la 'slabii' de pe motogp.com, pe care ati binevoit a le prezenta ambiguu cu introduceri de genul "am pregatit un material" in loc sa fiti fair si sa spuneti clar ca e un material preluat. Si ca sa te parafrazez: Cine esti tu sa iti dai cu parerea daca baietii de la motogp.com sunt sau nu cei mai buni atata timp cat sunt mult peste voi? Eu pot sa imi dau cu parerea asupra oricui, sunt doar un spectator, voi in schimb sunteti persoane publice.. oarecum.

     

    Draga anonimule. Nu stiu la ce gafe repetate faci referire. Iti raspund la orice doresti. Daca te referi cumva la "a performa si la determinare" te anunta ca am comunicat pe mail cu cel care a punctat problema pe acest forum. Despre cei de la motogp.com imi dau cu parerea pentru ca ii am in casca saptamana de saptamana, iar cum ca noi am fi cei mai buni nu am spus niciodata asa ceva. Doar ca oamenii de motogp.com, in ciuda faptului ca sunt acolo, nu impresioneaza. Si spre linistea ta nu am vrut sa arat nimic nimanui. Repet, nu stiu la ce comentarii pertinente faci referire...

  15. Hai să fim serioși :)

    » Post actualizat in 24 Aug 2014 15:33

     

    Scrii aici din orgoliu personal iar disputele corp-la-corp în care te-ai coborât nu fac decât să strice și mai rău imaginea ( faptul că te lași târât în flameuri și răspunzi cu aceeași monedă nu ajută deloc .... da deloc deloc ) .

     

    PS și mai slăbește-ne cu ipocrizii gen "numai bine vă doresc" ( scuze în cazul în care era o mostră de cinism, în cazul ăsta te-am subapreciat )

     

     

    1. Domn profesor fara nume, daca tu esti un ipocrit in viata de zi cu zi asta nu inseamna ca toti suntem la fel.

     

    2. Ma bag in discutiile voastre pentru ca tu si alti cativa ca tine deviati de multe ori, iar imaginea mea nu este chiar atat de importanta. Daca am ceva de spus cred ca o pot face oriunde fara sa ma lovesc de puncte de vedere pertinente precum ale tale.

     

    3. Cei care comenteaza pe motogp.com nu sunt chiar cei mai buni din lumea asta

  16. Ok, te provoc pe tine si pe toti de aici sa faca o lista cu intrebari care vor veni toate intr-un singur mail legate de urmatoarea etapa din motogp (nu le voi pune aici ca sa nu te pierzi in postari)

    Nu stiu cum voi face.. dar va voi inregistra raspunsurile, vrei sa le dezbatem ulterior?

     

    Din fiecare rand pe care il pui aici imi dau seama ca esti plin de ura. Vrei sa ne trimiti intrebari ca sa vezi daca suntem sau nu pregatiti? Ce vrei sa demonstrezi? O facem si pe asta, dar mi se pare deja absurd unde s-a ajuns. Mai acum ceva timp spuneai ca nu suntem la nivelul alora de la BT Sport. Acum vrei sa ne testezi. Tot nu stiu cu cine stau de vorba. Te plateste cineva? Vrei sa te faci comentator? daca te ajuta treaba cu chestionarul nu pot decat sa iti spun ca esti liber sa trimiti intrebari la motogp@digisport.ro.

  17. Mi se pare ca te agiti prea mult, nu stiu ce viata duci, in rest, dar ma gandesc ca daca esti asa pe toate planurile, n-o sa-ti fie bine.

    Mi se parea, de asemenea, ca esti un baiat destul de destept si calculat, care nu se apuca sa mitralieze oameni.

    De obicei, inainte sa critici, incearca sa te pui in locul oamenilor respectivi(in general, nu vorbesc numai de situatia asta).

    Poate sunt alti comentatori mai buni, dar daca aia nu-si dau interesul, cine vrei sa comenteze.

    Pot sa-ti dau un exemplu foarte simplu: daca tu esti atat de bun la treaba asta(sau asa consideri), de ce nu esti tu acolo? Sau de ce n-ai venit pana acum? Oamenii au lansat si invitatii, si uite, lumea s-a dus.

    Intelegi de ce nu sunt agreate parerile pe care le-ai scris aici?

    2 la mana, nimeni nu e obligat sa faca treaba asta, sa inregistreze emisiunile pentru mine, spre exemplu.

    Digi nu e o televiziune cu zeci de ani in spate si tot atata experienta. Eu m-am super certat cu ei pe baza abonamentului, semnalului si altele.

    De obicei, un "nu va suparati", "te rog" si "multumesc" fac mult mai mult decat 1000 de fraze scrise aiurea.

    Si inca ceva, in legatura cu anonimatul, motociclismul nu e singurul lucru din viata unui om, oricat ar fi de performant/fan/ahtiat/nebun.

    Fiecare mai are multe chestii pe care vrea sa le faca, pe planuri paralele.

    Si inca ceva, cu atitudini de genul asta e putin probabil ca cineva sa fie pe gustul tau, tu dai exemple pe X si Y de la nu stiu ce televiziune, pai ia vezi tu cum a inceput X si Y, ia uita-te la primele emisiuni la care au luat parte. Asta se face prin ani si ani de experienta, si cum ziceam, oamenii mai fac si altceva in afara de motociclism.

    @ Florin Digi - daca exista vreo posibilitate vizavi de ceea ce am intrebat, da-mi de stire, te rog.

     

     

    Cred ca te pot ajuta cu un DVD pe care sa pun emisiunea aceea. O sa dureze cateva zile...

  18. Ai inteles de-a-n pulea ce ti-am scris. Vei ramane un anonim alaturi de acesti doi anonimi, sau mai rau de atat iti vor trage imaginea in jos atata timp cat vei sta la masa cu ei. Poate tu nu esti un anonim si poate in viitor vei face numai campioni motogp, treaba ta, bafta ta.. mult spor, dar alaturi de persoane slabe nu poti face pasi inainte lasand mentorii in urma. Persoanele din studio nu sunt pregatite de o astfel de emisiune si consider ca toti cei ce ii vor ajuta cu transmisiuni, detalii si alte stuff, nu fac altceva decat sa-i promoveze pe ei si nu motociclismul in Romania.

    Din pacate ei sunt pregatiti doar de meciuri de divizia A, asta este scoala jurnalistica din tara si nu se pupa cu astfel de transmisiuni. Mai mult decat atat, nu au nici cuvant fata de persoane ce si-au pus la bataie timpul personal in privinta unor conexiuni direct de pe pista. Vorbeai de plusuri?!? Cum mama mea sa refuzi astfel de persoane ce stiu sa vorbeasca corect limba romana si care au cunostinte despre un circuit pe care s-a plimbat cel putin odata pe an?!?!? Ei vor persoane umile care sa-i acopere in momentele in care cursa are timpi pierduti de ei. ;) De ce?? Pentru ca sunt amatori.

     

    Asta e respectul pe care ti-l ofera dragule invitat.. nu tu o inregistrare pe care sa o arati nepotilor, nu tu o ora in care inregistrarea emisiunii este transmisa pentru a da drumul la rec pe video. Pentru ei daca nu erai un amator acum erai la stirile sportive, prietenie nu exista in momentul in care la mijloc sunt detalii financiare.

     

    Incerc sa te evit de fiecare data domnu' Congo Brazzaville, dar nu reusesc. Deja depasesti masura si nu reusesc sa inteleg ce vrei. Bogdan Belciu nu a mai intrat in direct prin telefon pentru ca Digi Sport a avut un corespondent la Brno. Omul a facut interviuri, alea trebuiau date si s-a umplut spatiul de emisie fara probleme. Cred ca te faci de ras in fiecare zi care trece si in care vrei sa improsti cu rahat in noi (sincer, deja cred ca esti platit de cineva sa faci asta). Cine esti tu sa iti dai cu parerea daca persoanele din studio sunt sau nu pregatite pentru o astfel de emisiune. Respectul pe care eu si d-l Haralambie ti-l aratam este acela ca ne pregatim zi de zi, comentam week-endul complet de motoGp (si nu numai) si vrem sa tinem garda sus - nu suntem BBC sau BT Sport, dar cred ca nu suntem departe de cei care comenteaza pe motogp.com.

     

    PS: tot scriu aici pentru ca nu pot sa il las pe unul dintre asa zisii mototciclisti forumisti sa epateze.

     

    Numai bine va doresc

  19. Am tot cautat emisiunea pe google(acum vreo 5 zile). Nu am gasit-o.

    Avand in vedere ca ati avut un invitat nou, as dori sa vad si eu cum a fost?

    Cum putem intra in posesia ei? Sau se face upload?

    A iesit bine?

    Merci!

     

    Salut.

     

    Daca te referi la emisiunea de saptamana trecuta, inaintea etapei de la Indianapolis, trebuie sa iti spun ca nu o poti descarca. Toate drepturile apartin Digi Sport. Iar de iesit a iesit foarte bine. Din pacate nu stiu cu cine discut aici pe forum (ma lovesc in permanenta de porecle si nicknameuri), dar pentru detalii va stau la dispozitie.

×
×
  • Creează nouă...