Sari la conținut

samurai_mache

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    DL 650.

samurai_mache's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://soundcloud.com/electroblog-ro-the-future/ansel-kraft-the-future-is-now
  2. In to the wild / are o coloana sonora foarte placuta - eddie vedder DRIVE...e unul dintre cele mai bune filme pe care le'am vazut in ultimul timp ( iar interpretarea lui Rian Goslin este perfecta ).
  3. Salut transilvania72. Dupa cum m-am "laudat" si cateva pagini mai devreme, asa am cumparat motocicleta. Asta cam acu o luna. Am avut norocul sa o gasesc aproape cum o vroiam eu. Defapt cam singura chestie care ii lipseste este un deflector la parbriz ( sau un parbriz mai inalt ). Asa ca nu pot sa dau informatii ce, de unde, cum.
  4. intradevar bune. eu am tot in aceasi forma si este f confortabila. materialul nu este cu gel, memorie etc. dar e ok.
  5. In momentul de fata toate turbulentele mi se sparg direct in viziera. Daca ma aplec pe fata asa o liniste se face... Sper totusi ca acest deflector ar muta cu vr-o 10 cm mai sus turbulentele astea. Si astea la 1,79 m inaltime cat am eu.
  6. ok. la louis gaesesc asa ceva http://www.louis.de/_301c4c016992c9a8fd8947487465ba9140/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=450&wgr=260&list_total=54&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10008895 cu 100 eur. cam mult cred. in alta parte pot gasi la un pret mai romanesc?
  7. salut. de deflector vorbeam si eu, da' am scris in graba si nu m-am explicat cum trebe. Deci da, un deflectot daca imi spune si mie careva de unde pot face rost.
  8. Salutari. Dupa ce am condus mai mult mobra inafara orasului am constatat ca am nevoie de un "inaltator" de parbriz. Imi poate spune careva de unde pot face rost asa ceva?
  9. pai asa a venit moto. era cu kit-ul traveller ( cutii, scut, protectii etc. ).
  10. Salut. Intradevar a venit cu un Suzuki Bulevard nou. A mea e 2011. Ele erau.
  11. Salutari. Bine v-am gasit. Dupa lupte seculare, cautari si alte alea incepand de astazi sunt v-stromist. Nu am apucat sa fac decat vr-o 40 km, acuma pe seara, da cred ca o sa ma impac bine cu ea. Ma laud acum si cu 2 poze ( sunt facute de dealer ca eu nu am apucat ). Cred ca o sa mai revin desi nu sunt mare scriitor. Numai bine.; .
  12. Corect este: " Publicul tinta este cel cu IQ-ul sub 50".
  13. Salut. Nu, n'a fost nicic o farsa. Motocicleta a fost furata saptamana trecuta. Anuntul de mai sus a fost vazut de catre cineva ( inca o data multumesc Izabela ), si am fost sunat. Am sunat si eu politia si am fost s'o recuperez. Este aprox. in aceeasi stare; s'au plimbat cu ea pana au ramas fara gaz ( nici n'au stiut s'o treaca ape rezerva ). Acum astept poate se gasesc vinovatii. Si cam asta e povestea.
×
×
  • Creează nouă...