Sari la conținut

bogdan_bp

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdan_bp

  1. vreau sa aduc o "drujba" de 125 din italia, cum procedez, ce acte imi trebuie ca s-o aduc si s-o inscriu, si cat ma costa (fara transport)? (sunt sigur ca s-a mai discutat pana acum n-am gasit pe aici un post care sa ma lamureasca 100%)
  2. » Post actualizat in 23 Jun 2014 20:06 Ca sa-l poti inmatricula ai nevoie de: -fisa de inmatriculare-stampilata de la finante de la cumparator; -certificatul fiscal, nu mai vechi de 30 zile; -contract V-C+vei plati o amenda la finante daca au trecut 30 zile de cand e facut; -cartea de indentitate a scuterului+talon -diferite taxe
  3. ce motociclete din categoria supersport / enduro-touring / supermotard, cu motoare 4t de 125cc se gasesc in europa? (sh (cu mult) sub 1500€) in principiu ma interesau yzf r125, varadero 125, si smr/sms 125 (in ideea ca il "transform" in nuda) insa nu se incadreaza in buget sau sunt la limita, ideal ar fi fost cbr-ul daca ar fi aratat ca o motocicleta si daca ar fi fost mai inalt. ce alte modele ar mai fi?
  4. sa inteleg ca aprilia classic e ok... imi era teama sa nu fie ca rs-urile care consuma enorm, daca nu strang 2000+ € ca sa-mi iau varadero, cred ca scap destul de ieftin cu aprilia, si stau si mai linistit.... multumesc pt. raspunsuri piesele, daca o sa fie nevoie, le iau tot din italia daca nu gasesc aici...
  5. Salut! Trebuie sa incep scoala pt cat. A1, si intre timp imi caut si mobra... M-am hotarat la Honda Varadero 125, insa am si varianta de rezerva, in caz ca nu imi ajung banii pt honda; o Aprilia Classic 125 din 2001, pe care o primesc gratis, eu trebuie doar sa ma ocup cu adusul in tara (din italia) si inmatriculatul, ceea ce m-ar costa dupa calculele mele cam 800€, cam la banii astia gasesc una si in tara, avantajul la cea de-o iau "gratis" e ca a fost intretinuta cum trebuie, si pe langa ea, primesc si ceva accesorii, plus ca vine cu revizia facuta si gata de calareala...in fine... detalii vreau sa stiu ce parere aveti despre motocicleta asta? cat e de rezistenta si fiabila, ce consum are? cat de confortabila e? (cum o sa stau pe ea la 1.95 ~70kg?) daca aveti/ati avut/ati incercat o astfel de motocicleta, tastati cateva impresii... se merita s-o aduc? (o primesc doar daca o folosesc) cum e in comparatie cu varadero (trecand peste faptul ca sunt din clase diferite) ca si consum/fiabilitate/putere/confort (la inaltimea mea)?
×
×
  • Creează nouă...