Sari la conținut

Adi M

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Adi M's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Adi M

    Garaje in Timisoara

    Daca gasesti ceva si vrei sa imparti, da-mi un semn. Eu stau tot pe Circumvalatiunii si caut un loc.
  2. Adi M

    Garaje in Timisoara

    Salut, stie careva un garaj de inchiriat prin zona Dacia(preferabil pe langa Burebista/Teiului)? Sunt dispus si sa impart cu cineva daca mai are loc prin garaj
  3. Multumesc frumos, se pare ca am tot ce-mi trebuie. Asta in cazul in care "Actul de proprietate" este contractul de vanzare-cumparare. Dupa cum ziceam, sunt nou in domeniu (si moto si acte/legi) si vreau doar sa ma asigur.
  4. Salut, sunt nou in domeniu, si am si eu cateva intrebari, daca poate cineva sa imi raspunda. Motocicleta e inmatriculata in Romania, ITP valabil pana in 2015, dar nu are asigurare. Momentan am urmatoarele acte la el: Carte de identitate, talon, contract vanzare-cumparare original, copie dupa buletin a vanzatorului, fiscalul il primesc saptamana asta de la el. Urmatorul pas e RAR-ul din cate am inteles. Imi trebuie si alte acte pt RAR? Daca nu, dupa ce termin cu RAR-ul care este urmatorul pas? La politie? As vrea sa stiu exact in ce ordine ar trebui mers si unde, pentru ca trebuie sa-mi iau liber de la munca si as vrea sa reusesc sa fac totul intr-o zi, daca e posibil.
×
×
  • Creează nouă...