Sari la conținut

xDan

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

xDan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. daca e pe aici gxr-ul albastru de 1000 de ieri pe la ora 12(ziua) colentina - vezi ca banda 3 de la colentina-tei acolo e pt. facut stanga "boss", la ce viteza aveai sa spui mersi ca am incetinit conserva si te-am lasat sa te duci, altu nu te vedea si te facea c*c*t.
  2. xDan

    Derbi 50cc

    Ca idee cam cat dureaza scoala ? Eu doresc cam pana in iulie macar sa am permisu...
  3. xDan

    Derbi 50cc

    Cred ca pana la urma voi incerca sa imi fac timp pt. cat A2 si voi merge pe un GS500F. Multumesc tuturor de raspunsuri o zi buna @teo se poate conduce cu B-ul aia?
  4. xDan

    Derbi 50cc

    De inmatriculat evident ca il inmatriculez. Nu sunt genu, dar am o intrebare... Cum pot castiga niste cai fara sa imi apara in cartea motocicletei/scuterului?
  5. xDan

    Derbi 50cc

    Deci poate fi si legala chestia nu doar actu masluit nu?
  6. xDan

    Derbi 50cc

    Salut. Am gasit un scuter de arata a motor de 50cc si cu 8 cai din cate am vazut pe net(pe autovit scrie 36 ). Eu am permis B(luat prin vara-toamna), intrebarea mea este: Pot sa il conduc cu B-ul(AM) fara nici o problema, nu ? Sunt in dubii cu aia 8 cai. Asta e scuteru: http://www.autovit.ro/derbi-gpr-M3996323.html Sper ca am ales categoria buna. Am masina dar parca mi-ar trebui ceva mai ok pt. oras, consumu la masina e maricel iar aglomeratia pff... E ok scuteru asta? N-am mai auzit de marca asta... Imi place ca arata bine, pare intretinut iar pretul e ok. Nu imi trebuie viteza si alte nebunii. Acolo scrie ca se poate conduce dar... ce nu face omu' sa il vanda cat mai repede... O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...