Sari la conținut

piri

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    -2007
  • Motocicleta
    Honda Hornet F
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

piri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumesc frumos... referitor la fiabilitate,care e mai ok,f3 sau f4?...amandoua imi plac si incerc sa ma indrept spre cea mai fiabila!
  2. Salutari!Doresc achizitia unui cbr f3 sau f4 si ma intereseaza daca se potrivesc carenele de pe cbr f4i,in special carena fata si farul! Sunt adeptul carburatoarelor,nu vreau sa trec la injectie,am avunt un hornet de 600 din 2000 si am fost foarte multumit de el! Va multumesc anticipat!
  3. Salutari baieti...gata am rezolvat!Am dat jos rezervorul si i-am curatat bujiile...a pornit din prima!VA multumesc!
  4. multumesc...merg sa vedem ce rezolv si va spun!
  5. Mecanici pt moto,aici,nu am...o sa vina un prieten,mecanic,sa rezolve traba cu bujiile,dar treaba cu demontatul rezervorului tr sa ma ocup eu...asa ca,te rog,fara jigniri si dinalea,ajuta-ma cu un sfat!Multumesc anticipat!
  6. si acum inca o intrebare...cum naiba dau jos rezervorul ala,ca harab nu am!Trebuie sa scot benzina din el...cum fac!
  7. Salutari! va rog,am o problema...am un hornet de 600 din 00' si am incercat sa-l pornesc astazi,dupa iarna asta!Am dat la automat,cu socul tras,pana am ramas fara baterie.Dupa,cu ajutorul bateriiei de la masina am intercat si incarcat dar degeaba...nici-un semn,doar explozii in esapament de cateva ori!habar nu am motivul,va rog,orice idee e bine venita!Va multumesc!
  8. Salut colegi...vreau si eu cateva informatii referitoare la o schimbare a unui Hornet F in Hornet S...ce trebuie modificat!!! Va multumesc! » Post actualizat in 01 Dec 2014 12:18 scuze...rectific ...Honda hornet S in hornet F
  9. ok...asa o sa fac!Mutumesc frumos!
  10. Salut baieti,de curand mi-am pus moto la vanzare,o honda hornet f de 600 din 2000(1550 E) si un tip a zis ca imi da la schimb un suzuki rf 600 r din 1995 si 200 E.Ce parere aveti de acest tip de moto,e ok? Va multumesc anticipat!
  11. Baietzi,nu trebuie sa ma criticati atat...va repet,sunt nou pe doua roti si nu am pe cine sa intreb,decat pe voi!Va rog,daca aveti vreun manual,ceva...ca pot sa si citesc sa nu va mai "stresez"!Va multumesc anticipat!!! . . . .P.S.sigur nu v-ati nascut pe motocicleta sa stiti tot!
  12. salut colegi...am rezolvat problema...am tras socul mai mult si gata,porneste aqm!Va multumesc! Ce va rog,daca stiti...la hornetul din 2000 nu este indicator de combustibil...cam cati km pot face cu un plin...?...Cum sa tin robinetul de la combustibil,ca sunt trei pozitii(on,of si reserve),pe care sa-l tin dintre on si reserve? Va multumesc anticipat!
  13. va multumesc...o sa incerc sa vedem ce v-a iesi !
  14. Salut,sunt nou printre cei pe doua roti.De curand mi-am luat o honda hornet de 600 si imi porneste greu la rece,dau de vreo 6/7 ori la automat,daca nu mai bine pana imi porneste!Care sa fie motivele...bateria e noua!Vreau sa mai stiu ce ulei se poate pune si cat trebuie,cum sa intretin lantul si la cati km se curata si cu ce! Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...