Sari la conținut

lceu

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de lceu

  1. sa inteleg ca uneori iti planifici sa ingheti mergand noaptea? :) zici si 'echipei' ca asta e planul?

    nu-i o ideea tocmai rea sa mergi si noaptea si ai dreptate cred ca de la Bety a plecat ideea!

    Daca-mi amintesc ceva cu placere a fost un drum de 22 de ore pe care l-am facut ca sa scapam de mizerie.

    A avut de toate: zapada, altitudine 4400+, noroi, cazaturi, ceva stricaciuni la moto, scurta vizita la un spital infect din inima indiei, soare, temp 40+ , nu stiu cate controale militare si evident ploaie torentiala.

    Ce pana mea poate fi mai tare!

  2. Nu, nu am preturi pt ca nu sunt adeptul de acest gen de excursii. Imi pot imagina cu ce fel de chici-uri ai umplut bagajele si la ce bani. Ma rog, subiectul e interesant doar pt adeptii calatoriilor de genul. Una peste alta, n as pleca acasa cu 1500 in buzunar nici pana in germania si napoi.

    Boss, e ok, a inteles lumea ca ai bani. Da" explica-ne si noua ce e ala "chici". Nu de alta da" poate am pus si eu prin bagaje si n-am stiut, Estetule!

    Avand in vedere excursia propusa de initiatorul topicului si ca ne spui ca nu esti adeptul de astfel de calatorii, pe cine crezi ca intereseaza cu cati bani pleci tu la Techirghiol sau unde mai zici.

    Respect!

  3. Am in vedere 3 modele de pneu :Pirelli Rally,Metzeler Karoo3 si Michelin Wild. Karoo-ul il stiu dar as vrea sa aflu ceva despre Rally si Wild..le-a folosit cineva? Wild-ul are referinte bune dar sunt si utilizatori care se plang ca sunt foarte zgomotose ,chiar asa sa fie?..eu folosesc 120/70-19 si 170/60-17.

     

    Salut,

     

    Am avut Karoo 3 si acum am M. Wild,aceleasi dimensiuni ca ce ai tu.

     

    Da, Wild-urile sunt mai zgomotoase fata de Karoo 3, pe asfalt ud, parere personala, sunt sub Karoo si, la mine cel putin , Wild-urile s-au mancat mai repede.

    Pe off ( nu sunt mare specialist) dar parca Wild-urile sunt mai ce trebuie.

  4. flex: cele 3 puncte/scopiri enumerate nu se exclud, chiar se pot completa.

    Eu am fost odata in parcarea aia dupa care am plecat cu totii la o bere iar acum doua saptamani am fost in buftea (la nu stiu care taverna ca asa s-a anuntat) dar nu a venit nimeni.

    Asa ca pana la nucleu dur, bulgare si alte chestii d`astea, propunerea mea a fost simpla: sa schimbam locul da` nu ma cramponez de chiestia asta.

     

    Si m-as gandii la toate astea chiar stand la o terasa la o bere! :cheers:

  5. Intilnirea "nordistilor" e in fiecare joi, incepind cu orice ora doreste caprioara, dar in mod normal oamenii muncii nu pot ajunge inainte de 18:00.

    Locul: parcarea reprezentantei MAN din Otopeni.

    Salutare tuturor!

     

    Va propun sa ne gandim la alt loc de intalnire. Nu ma omor cu parcarea aia. E posibil sa nu se stranga lumea sau sa vina f. putini. si daca nu prea e rost de invartit roata, macar cel/cei ce asteapta sa poata sa o faca la o bere.

    Ma gandesc la vreo benzinarie ( OMV dn1) sau vreo carciuma cu terasa ( pe la Moara Vlasiei/Snagov/ sau Tancabesti sunt cateva destul de ok).

    Daca nu, ramane parcarea de la MAN.

     

    Catalin

  6. E cineva cu parbriz standard dispus sa faca un schimb de test pentru juma de ora (iesim la o plimbare spre Comana eventual sau spre nord) ? Ofer la test ce se vede mai jos. Se scoate si monteaza in maxim 2 minute.

     

    attachicon.gifP1000446.JPG

    Salut,

     

    Am eu un parbriz standard. Il caut mai pe seara si iti dau semn.

    Eu l-am schimbat p`ala standard cu ceva asemanator cu ce ai tu. Ce ti se pare? E nu m-as mai intoarce la ala standard.

  7. » Post actualizat in 25 Jan 2017 19:52

     

    Catalin: esti binevenit. In mod sigur ca data nu se schimba nimic. Era bine sa lasi un numar de telefon !!!

    » Post actualizat in 26 Jan 2017 08:25

    Catalin: suntem toti din Bucuresti. O sa ai ocazia sa ne cunosti si sa vedem daca suntem compatibili in niste mini iesiri inainte de Turcia !!!

    » Post actualizat in 26 Jan 2017 08:33

    Catalin: cred ca sunt sanse mari sa devii membru al echipei. Mai ales ca fiind detinator de bmw 1200 gs chiar promiti !!!

     

    Multumesc! Ma inscriu pentru tura asta in Turcia.

    M-am mai linistit, vad printre noi si oameni priceputi la surubareala si cu ceva mai multe scule/fire/piese si alte alea pe la ei. Ca zau, nu stiu cu gs-ul asta:)))

×
×
  • Creează nouă...