Sari la conținut

lceu

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    BMW 1200 GS

Vizitatori Recenți Profil

372 citiri profil

lceu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Foarte frumos! Nu inteleg carei-i faza cu stergerea numerelor la mobre! de ce atata osteneala? e vreo fitza mai noua, e smecherie sa o ardem misterios? sunt de furat mobrele alea? Fara suparare, sunt doar curios! Respect!
  2. nu-i o ideea tocmai rea sa mergi si noaptea si ai dreptate cred ca de la Bety a plecat ideea! Daca-mi amintesc ceva cu placere a fost un drum de 22 de ore pe care l-am facut ca sa scapam de mizerie. A avut de toate: zapada, altitudine 4400+, noroi, cazaturi, ceva stricaciuni la moto, scurta vizita la un spital infect din inima indiei, soare, temp 40+ , nu stiu cate controale militare si evident ploaie torentiala. Ce pana mea poate fi mai tare!
  3. In Aug plec sa fac Leh - Manali ( iar in caz ca nu stii unde e, Nordul Indiei) 2 sapt. Buget alocat, incl inchirere de mobra 800usd Am fost anut trecut pe acolo cu moto inchiriate. De vis! Daca mai ai nevoie de alte informatii, da-mi de veste. In ce perioada anume mergi?
  4. Boss, e ok, a inteles lumea ca ai bani. Da" explica-ne si noua ce e ala "chici". Nu de alta da" poate am pus si eu prin bagaje si n-am stiut, Estetule! Avand in vedere excursia propusa de initiatorul topicului si ca ne spui ca nu esti adeptul de astfel de calatorii, pe cine crezi ca intereseaza cu cati bani pleci tu la Techirghiol sau unde mai zici. Respect!
  5. ok. ramana la petrom miorita ora 9
  6. Hai mai bine la Petrom-ul de langa miorita. Ce zici?
  7. Salut, Am avut Karoo 3 si acum am M. Wild,aceleasi dimensiuni ca ce ai tu. Da, Wild-urile sunt mai zgomotoase fata de Karoo 3, pe asfalt ud, parere personala, sunt sub Karoo si, la mine cel putin , Wild-urile s-au mancat mai repede. Pe off ( nu sunt mare specialist) dar parca Wild-urile sunt mai ce trebuie.
  8. flex: cele 3 puncte/scopiri enumerate nu se exclud, chiar se pot completa. Eu am fost odata in parcarea aia dupa care am plecat cu totii la o bere iar acum doua saptamani am fost in buftea (la nu stiu care taverna ca asa s-a anuntat) dar nu a venit nimeni. Asa ca pana la nucleu dur, bulgare si alte chestii d`astea, propunerea mea a fost simpla: sa schimbam locul da` nu ma cramponez de chiestia asta. Si m-as gandii la toate astea chiar stand la o terasa la o bere!
  9. Salutare tuturor! Va propun sa ne gandim la alt loc de intalnire. Nu ma omor cu parcarea aia. E posibil sa nu se stranga lumea sau sa vina f. putini. si daca nu prea e rost de invartit roata, macar cel/cei ce asteapta sa poata sa o faca la o bere. Ma gandesc la vreo benzinarie ( OMV dn1) sau vreo carciuma cu terasa ( pe la Moara Vlasiei/Snagov/ sau Tancabesti sunt cateva destul de ok). Daca nu, ramane parcarea de la MAN. Catalin
  10. Salut, Am eu un parbriz standard. Il caut mai pe seara si iti dau semn. Eu l-am schimbat p`ala standard cu ceva asemanator cu ce ai tu. Ce ti se pare? E nu m-as mai intoarce la ala standard.
  11. Salut. Se mai tine intalnirea. Eu am ajuns, dar nu vad pe nimeni. Ma rod, niciun motor.
  12. Salut! Nu mai este valabil anuntul. Maine cauciucurile vor fi pe alta motocicleta. Rog un moderator sa inchida topicul.
×
×
  • Creează nouă...