Sari la conținut

mircea_nik

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Suzuki GSR 600 k7

mircea_nik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ha ha..da, important aspect zic eu.
  2. Nu, nu intentionam sa ma dau peste cap cu ea asta e clar. Am plecat mai tare de la semafor si am tinut ambreiajul patinat putin. Cand am dat drumul mai brusc la ambreiaj + ceva gaz aia a fost, m-a aruncat pe spate.Nu este prima data cand plec tare sau ma joc cu ambreiajul dar acum m-a surprins intr-un mod neplacut. Asta e ce sa mai zic acum, ma surprinde faptul ca a cedat atat de usor cadrul avand in vedere ca mobra este intacta in rest ( mai putin codita si farul care s-au julit), aa si furca care s-a strambat din jug.. normal.
  3. Salut,pe scurt s-a ridicat pe o roata ( mult prea mult decat era cazul) a atins codita asfaltul si s-a dat peste cap cazand fix in roata fata. Cam asta am apucat sa vad. In urma impactului a cedat cadrul din jug sa zic, in ambele parti ( se mai tinea doar in cabluri). Viteza nu a fost mai mare de 40 km/h pe ora, abia plecasem de la semafor.
  4. Mersi mult. Eu sunt ok nu am patit nimic...o mica durere la fund si cam aia e ) Am si ramele de plastic si semnalizarile. Vorbim diseara cand ajung acasa.
  5. Salutare, in urma unei cazaturi stupide am reusit sa rup cadrul GSR-ului meu ( cazul despre care povestea acum putin timp si Cezar ) . Asa ca m-am hotarat sa il dezmembrez din pacate pentru ca nu gasesc un cadru ok cu acte Daca are nevoie cineva de piese ma puteti contacta cu mare incredere . PS: Vand toba care a fost montata pe el si anume un G.P.R. Ghost Aluminium: http://www.ebay.com/itm/SILENCIEUX-GPR-GHOST-ALUMINIUM-NO-KAT-SUZUKI-GSR-600-2006-11-/120663016927 .
  6. Salut, eu am montata toba GPR Ghost pe ea. Sunetul este totusi ceva mai grav decat toba stoc, nu se compara. Acum na,nu am auzit alte tobe aftermarket pe GSR ca sa compar dar mie imi place cum se aude. Tornada daca esti interesat sa le auzi ne putem vedea cu mare placere in weekend daca mai este frumos afara.
  7. Exact asta am patit. Piulita blocata, filet stricat sigur si placuta care blocheaza axul facuta varza fiind dintr-un material foarte moale,cel mai probabil aluminiu. Nu ma gandeam ca este atat de sensibil mecanismul asta..naiba este doar o piulita dar uite ca se mai intampla.
  8. Sa sti ca asta este cea mai plauzibila cauza, sa se fi deplasat de pe canalul ala. Am avut acum ceva timp o problema cu filetul de la axul spate in ideea in care a ramas blocata piulita si nu mai pot scoate axul. Am fost in service s-a slabit foarte putin piulita dar acum merge in gol tot axul gen ( trebuie taiata si schimbat axul cu totul am inteles). Si ma gandesc ca slabind putin piulita a permis si acest joc.Am facut rost de un ax nou cu piulita cu tot ce trebuie si o sa ma duc zilele astea sa il schimb si o sa vad atunci daca de la asta era. Multumesc mult pentru ajutor.
  9. Ok,multumesc mult pentru informatii.Este clara treaba atunci, ceva nu este ok...o sa ma uit mai atent daca nu s-a slabit ceva surub pe acolo si daca nu ii dau de cap ma duc cu ea in service.
  10. Am inteles. Multumesc pentru raspuns. Nu pot sa zic ca ma pricep si fiind prima motocicleta am zis ca asa e modelul vb aia. Si cum nu am avut ocazia sa vad daca si la alt gsr este la fel, am zis sa intreb si pe aici.Este destul de ciudata treaba totusi ca de franat franeaza fara problem, dar totusi etrierul il poti misca cu mana sus-jos pe lungimea discului. Am inteles ca exista posibilitatea sa fie etrier flotant si din cauza asta exista acest mic joc. Acum daca la voi nu este acest joc este clar....o vizita in service sa se uite cineva specializat.
  11. Salut, am si eu o intrebare. Este normal sa aiba un joc etrierul spate la GSR? Acum am observat ca se misca putin tot etrierul,jocul nu este foarte mare ( maxim 1 cm) dar este, de franat franeaza ok. Chiar sunt curios daca este normal sau trebuie strans un surub ceva
  12. Gata am rezolvat-o, se pare ca era impuscat un cablu care se ducea la borna - de pe baterie. Cesar este in concediu din pacate ca l-am sunat. Pana la urma am fost la Kawa motors,a fost bun pontul mersi Ashtray
  13. Salut are cineva idee unde gasesc si eu un service in Bucuresti care sa mai aiba deschis sambata sa ma duc sa verific ce anume este defect la sistemul de incarcare a unui Suzuki GSR 2007? Am schimbat deja releul de incarcare si tot nu incarca,sigurantele sunt ok a mai ramas de verificat statorul sau sa nu fie un scurt pe undeva. Astept recomandarile voastre unde ma pot duce azi sa verific.Mersi
  14. Am tot incercat impins si nu vrea. Pana la urma a venit un prieten si am schimbat intre noi bateriile si am ajuns pana la urma acasa dar aproape de casa am golit si bateria lui.se pare ca a cedat releul de incarcare
  15. Salutare,este careva din Ploiesti si ma poate ajuta cu niste cabluri de curent sa pot sa pornesc si eu motocicleta sa ajung acasa? Sunt oprit chiar la McDonalds in zona restaurant nord. Am incercat sa o imping dar nu mai are putere sa porneasca.nr tel 0745028821 help!!!
×
×
  • Creează nouă...