Sari la conținut

Nighter

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Nighter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ce ghinion am avut. Azi seara vroiam sa merg dupa ea si sa o si cumpar. Sun la firma care se ocupa de ea si face..."S-a vandut dimineata asta" ....Why? Incep sa caut in Italia. Mi se par mai bune preturile. Doar ca mi-e sa nu iau teapa..
  2. Si cam cat ar fii revizia respectivacare trebuie facuta la 2-3 ani oare?
  3. 620 imi cer scuze. Nu puteam sa dau EDIT la post si nu am vrut sa fac dublu post. Multumesc de raspuns! Acum mi-a spus cineva ca nu se gaseste distributia la ducati sau se gaseste extrem de greu in Romania. Este adevarat? Si oare prin Cluj stie cineva un mecanic bun de Ducati. Daca a-ti putea sa imi recomandat sau cum sa caut.
  4. Guys! I need a little help PLEASE. Deci tot ma trag pe f**d daca sa iau un monster 600. M-au speriat cativa oameni ca intretinerea e scumpa si nu se merita deloc. Se strica repede chestiile la ele. Iar altii ca e buna, ca nu costa cu mult peste celelate marci. Pana mea. Ma puteti ajuta va rog? M-am uitat si la alte modele dar pe asta am pus ochii. In schimb nu vreau sa ajung sa nu mai am bani sa dau pe consumabile si alte chestii din cauza ca e ducatii Help please! Thank you in advance! Momentan am gasit asta : An fabricatie 2004; 32000 Km; 620 cc; 55 Cp; Sistem alimentare injectie; Culoare originala; Consumabile bune; Revizie recent efectuata; R.A.R efectuat; 2 Chei + Cartela DUCATI; Recent revizionata; Nerulata in tara.
  5. Multumesc enorm pentru asta! Numai bine!!! P.S. Cum dau de Andu sau cum as putea vedea motocicleta? Eu sunt din Cluj
  6. Se ajunge cam la 300 de euro pe an?
  7. Domnilor. O intrebare. M-am interesat mult de Ducati Monster 620. Insa ce nu m-a lamurit a fost efectiv fiabilitatea. Parerile sunt impartite..unii spun foarte scump..altii ieftin..altii se plang de piese....Imi puteti spune sincer cam care ar fii costurile...APROXIMATIV, anual la o astfel de motocicleta. Nu as vrea sa iau asa ceva si dupa sa raman fara bani din cauza intretinerii. VA MULTUMESC MULT PENTRU TIMPUL ACORDAT!
  8. Si eu vroiam sa imi iau M620. Dar nu mai bine se merita M695? An de fabricatie mai recent ceea ce inseamna ca poti gasi cu mai putini km. Intradevar e diferenta de pret...dar nu se merita oare sa astept sa mai strang 500euro si iei si model mai nou si mai putin km. Sau e prea puternica pentru un incepator?
  9. O intrebare as mai avea ca sa nu mai fac un topic nou. Despre echipament. Stiti ceva magazin (Eu sunt din Cluj) de unde sa iau echipament (casca, jaketa, boots, manusi etc)? Ce parere aveti de echipamentul SH? Cam care ar fi un buget pentru un echipament in stare buna (mediu). Cred ca bine ar fi sa ma uit prin cluj nu? Sa am posibilitatea de a proba
  10. Pai cam acolo ma gandeam la buget. 3000 euro maxim pentru 695. Si dupa acceea de la 500de euro pana la 1000 pe echipament. Aproximativ cam cati km ar trebui sa aibe la bord? Asa un aprox de km pentru "stare buna"
  11. Multumesc mult de sfaturi! Daca mai ai altele la ce ar trebui sa ma uit cand caut online. Te rog frumos sa imi impartasesti! Si acuma inca o intreabare. Vreau sa iau ori monster 620 ori monster 695. De ce am ales 695 pentru ca este mai noua (ca si an de fabricatie). Dar ceea ce ma intereseaza este ca va fi prima mea motocicleta. Adica am facut scoala acum 4 ani de moto si nu am mai pus mana pe una. Dar important pentru mine este ca, ma pot abtine foarte usor. Nu sunt genu care as cumpara-o pentru viteza. Doar pt mers in oras si in afara in mod chill. Oricum voi merge in poligon probabil pana vine in romania motociclete sa iau cateva ore de reamintire dupa aia o sa ma duc cu asta pe drumuri mai putin publice. Multumesc!!!!!
  12. Dfuq is wrong with Italy. Daca sunt in romania si nu am pe nimeni experimentat sa verifice motocicletele. Si vreau sa iau un Ducati de acolo, cum fac? Vad motocicleta Ducati Monster 695 cu specificatiile astea: http://www.moto.it/moto-usate/ducati/monster-695/monster-695/index.html?msg=5710108 Euro 2.500 Anno 2007 Km 13000 http://www.moto.it/moto-usate/ducati/monster-695/monster-695/index.html?msg=5710050 Euro 3.800 Anno 2008 Km 24171 Ala are mai multi km si mai mare pretu :|...si asta e numai 1 exemplu.. Cum as putea sa iau ceva bun in felul asta?
  13. Vreau sa achizionez un Ducati monster 695 asa ca va rog aruncati un ochi pe aici: /index.php?/topic/713840-ducati-monster-695/ VA MULTUMESC MULT!
  14. Vreau sa achizionez un Ducati monster 695 asa ca va rog aruncati un ochi pe aici: /index.php?/topic/713840-ducati-monster-695/ VA MULTUMESC MULT!
×
×
  • Creează nouă...