Sari la conținut

44KOX

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de 44KOX

  1. Salutare oameni buni,

    Imi incerc norocul cu vanzarea Capricoarnei (doar daca reusesc sa prind ZZr-ul 1100 de la Craiova,

    altfel iese de la vanzare)

    Sper sa nu va suparati pe mine (imi face cu ochiul si acel Caponord de la sectiune vanzari dar nu imi permit sa inchid momentan 3500 de euro)

    Aveti mai jos anuntul :

    /index.php?/topic/730292-vand-aprilia-pegaso-ie-2002-modelul-pe-injectie-1350-euro/

     

    Distractie placuta la intrunire.(imi pare rau ca nu pot ajunge)....

    Si mie imi pare foarte rau ca nu pot veni la intrunire, sunt plecat din tara, voi ajunge duminica dimineata in Craiova, daca te pot ajuta cu zzr-ul trimite date, iar daca trebuie rezervat pot face si asta dar duminica dupa amiaza sau luni. Cu Alin sper sa ma intalnesc la Turnu Severin. Va salut pe toti si distractie placuta !!!

  2. multam de informatie !Nu am mai trecut pe acolo de vre-o 7 ani

    » Post actualizat in 20 Jul 2015 18:30

    ai reusit sa rezolvi?

    Eu unul am pus totul la loc , gresat , deoarece nu am gasit joc prea mare. Joc am avut la tampoane , dar le-am rezolvat cu cauciuc de camera.

    probe nu am facut deoarece nu am luat leafa si sunt chellllllllllll , trag de benzina la masina.Nu ma duc cu mobra la lucru deoarece o umplu de praf in cocina aia si imi pare rau de ea

    Nu am reusit. Nu mi-au ajuns 2 rulmenti. Se pare ca ar veni maine.

  3. pt ca imi place sa lucrez la fiare , mi-a iesit ceva:

    » Post actualizat in 16 Jul 2015 18:57

    la un rulment am vazut un ac lipsa -a fost inlocuit- momentan nu am joc pe rulment , decat pe basculele mici .maine vb cu un distribuitor de rulmenti din Campina si vad dac poate aduce .Simeringurile nu sunt chiar ok avnd in vedere ca mobra e din 94 si tind sa cred ca eu am picat la" investitii"- ma gandesc daca se merita.voi decide dupa cei 1600 km pe care ii voi face in cocediu

    » Post actualizat in 16 Jul 2015 19:08

    http://www.redbull.com/ro/ro/motorsports/offroad/stories/1331735215323/red-bull-romaniacs-2015-prolog-raport-si-video

    Super a iesit inaltatorul.Daca sunt duse simeringurile nu ai alta varianta decat sa le schimbi. Se pare ca aceeasi problema am avut-o amandoi, sa vedem daca dispar vibratiile acum.

  4. ma gandesc ca nu cumva trepidatiile sa provina de la acel tampon in forma de stea care se afla in butucul rotii spate.Cred ca e uzat si are un pic de joc motiv pentru care resimt vibratii. stie cineva cum se numeste ?

    » Post actualizat in 15 Jul 2015 08:32

    am gasit :tampoane pinion se numesc si sunt foarte scumpe

    @44kox - verifica daca ai joc .Se poate fara sa dai roata jos , misti de foaie

    Multumesc Alin, nu am gasit joc acolo, insa am gasit joc destul de mare la '' rear shock absorber '' am comandat rulmentii, o sa revin cu informatii dupa schimbare, vad ca si tu ai desfacut sistemul.

  5. multumesc mult!

    » Post actualizat in 11 Jul 2015 11:28

    rezervarile sunt facute , Brazesti , Baile Felix , Hateg, Horezu , ma mai gandesc daca iau si la Orsova sau fac lunga .ma vai baza pe ce gasesc la fata locului.

     

    Primul pas e gata ,stiu exact unde ma duc , ce vizitez acum ma gandesc la bagajeeeeeeee si scule

    Daca vrei, pot sa te ajut cu cazare gratis in Turnu Severin.

  6. sigur nu e intins prea tare lantul? ar mai fi de verificat,daca foaia spate este perfect aliniata pe butuc si cum calca lantul pe ambele pinioane....pune-o pe cricul central, suspenda roata spate, regleaza relantiul un pic mai mare spre 2000, bag-o in viteza 1 si 2 si las-o sa se invarta liber,eventual o poti accelera usor.....asa si vezi kitul de lant cum lucreaza si unde e buba.

    Multumesc pentru raspuns ! Intradevar kitul de lant nu lucreaza ok, agata undeva insa nu-mi dau seama care e cauza, agata la turatie mica, daca ridic un pic turatia nu mai agata, insa e clar ca nu lucreaza cum trebuie.

  7. Pegaso are oglinda stanga prinsa de suportul de maneta de ambreiaj.

    Daca o luati pe cea din link,va trebui sa folositi doar jumatatea in care se prinde oglinda,sau sa o montati completa intre suportul de maneta si comenzile electrice.

    Ce e in link ar trebui sa mearga pe dreapta,dar trebuie verificat sensul filetului,daca se strange oglinda spre dreapta sau spre stanga.

    Daca nu se potriveste,trebuie sa faceti la strungar o reductie.

    Am inteles. Multumesc pentru raspunsuri, o sa folosesc doar partea cu filetul, acum ramane de vazut daca se va potrivi la prinderile de pe suportul manetei de ambreiaj.

    \

  8. Salutare tuturor ! Sper sa mai fie loc pentru inca un aprilist printre voi, din luna mai sunt posesor de Aprilia, pana acum am facut 1600 km cu ea si vad ca e ok, ieri am facut Transalpina, am plecat din Craiova la ora 8:00, am ajuns la Sebes pe la ora 12:30. Am stat la terasa de la lac o ora dupa aceea am plecat spre casa. Drumul a fost superb, multi motociclisti, vremea a fost buna, un pic de vant sus in pasul Urdele. Din pacate in perioada intalnirii din luna august sunt plecat din tara, sper sa mai fie si alte intalniri la care sa am ocazia sa va cunosc. Tuturor va doresc asfalt uscat !


    https://picasaweb.google.com/117241417604446427001/24Iunie2014Transalpina?authuser=0&feat=directlink


×
×
  • Creează nouă...