Sari la conținut

44KOX

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 44KOX

  1. Si mie imi pare foarte rau ca nu pot veni la intrunire, sunt plecat din tara, voi ajunge duminica dimineata in Craiova, daca te pot ajuta cu zzr-ul trimite date, iar daca trebuie rezervat pot face si asta dar duminica dupa amiaza sau luni. Cu Alin sper sa ma intalnesc la Turnu Severin. Va salut pe toti si distractie placuta !!!
  2. Super a iesit inaltatorul.Daca sunt duse simeringurile nu ai alta varianta decat sa le schimbi. Se pare ca aceeasi problema am avut-o amandoi, sa vedem daca dispar vibratiile acum.
  3. Cu placere ! Simeringurile le poti recupera daca nu sunt uzate si strang pe ax nu are rost sa dai banii pe ele sunt 9 lei buc.
  4. Alin i-am comandat la SKF sunt urmatorii: HK1816 dim 18x24x16 -- 3buc HK1812 dim 18x24x12 -- 2 buc simeringuri D18x24x3 -- 8 buc Mai sunt 2 rulmenti care la mine sunt ok, dimensiunile acestora sunt 22x28x16 iar simeringurile pentru ei sunt 22x28x4 Eu am in Craiova SKF, dar poti incerca aici http://www.rulmentionline.ro
  5. Multumesc Alin, nu am gasit joc acolo, insa am gasit joc destul de mare la '' rear shock absorber '' am comandat rulmentii, o sa revin cu informatii dupa schimbare, vad ca si tu ai desfacut sistemul.
  6. Multumesc pentru raspuns ! Intradevar kitul de lant nu lucreaza ok, agata undeva insa nu-mi dau seama care e cauza, agata la turatie mica, daca ridic un pic turatia nu mai agata, insa e clar ca nu lucreaza cum trebuie.
  7. Va salut ! In urma schimbarii chitului de lant, m-am trezit cu trepidatii foarte mari, chiar si la 4000-5000 rpm. Pinionul fata original avea cauciuc pe laterale, cel pe care l-am montat nu mai are. Aveti idee ce se intampla ? O-ringul pe ax e ok, trebuie pus ceva silicon pe caneluri ? Va multumesc !
  8. Am inteles. Multumesc pentru raspunsuri, o sa folosesc doar partea cu filetul, acum ramane de vazut daca se va potrivi la prinderile de pe suportul manetei de ambreiaj. \
  9. Salutare Aprilisti, la fel am si eu suportul la oglinda din stanga rupt si un joc destul de mare la maneta de ambreiaj. S-ar potrivi suportii astia ? http://piesemoto.achimoto.ro/suport-oglinda----jmt---filet-m10---ghidon-22mm/2267.htm
  10. La multi ani !!! Tuturor va doresc sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos in noul an, sa fiti sanatosi si sa calariti cat mai multi kilometri, fara a avea parte de incidente neplacute.
  11. Salutare tuturor ! Sper sa mai fie loc pentru inca un aprilist printre voi, din luna mai sunt posesor de Aprilia, pana acum am facut 1600 km cu ea si vad ca e ok, ieri am facut Transalpina, am plecat din Craiova la ora 8:00, am ajuns la Sebes pe la ora 12:30. Am stat la terasa de la lac o ora dupa aceea am plecat spre casa. Drumul a fost superb, multi motociclisti, vremea a fost buna, un pic de vant sus in pasul Urdele. Din pacate in perioada intalnirii din luna august sunt plecat din tara, sper sa mai fie si alte intalniri la care sa am ocazia sa va cunosc. Tuturor va doresc asfalt uscat ! https://picasaweb.google.com/117241417604446427001/24Iunie2014Transalpina?authuser=0&feat=directlink
×
×
  • Creează nouă...