Sari la conținut

ioprodi

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ioprodi

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2005

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZXR400 din 1995 doua Yamaha R6 din 2000

ioprodi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ioprodi

    Caut grup ENDURO

    Ok am inteles, nu stiu cum dar sptamana asta am cam dat-o de gard cu iesitul, poate ramane pe saptamana viitoare. Acuma eu sunt incepator nu vreu sa ma inpachetez .... vreu sa ma dau cu motoru
  2. ioprodi

    Caut grup ENDURO

    Momentan tot ploua, ploua, poula Sal Sunt ceva trase frumoase pe la voi ? daca venim avem ce face vro 6h ?.... ai si ceva poze ?
  3. ioprodi

    Caut grup ENDURO

    Daca mai poua mult o incep sa ma deprim..... sau dus dracu toate planurile mele
  4. ioprodi

    Caut grup ENDURO

    Buna Hai ca se rezolva vorbim Din pacate duminica asta nu o sa pot sa ies dar sigur tinem legatura. Oricum merci de reply Calin E.
  5. Sal Acuma nu am dar o sai fac, nu prea arata el cine stie cum, e prin de namol - exact cum ii sta bine la un motor de genu Si cand iti iei poti sa ma contactezi sa iesim
  6. Buna Mi-am luat si eu un DRZ400 + echipament si am inceput sa ies, dar sincer nu prea am cu cine. Caut pe cineva din zona banatului sa iesim. - eu sunt din Timisoara Moturul nu este inmatriculat, eu vin cu remorca dupa mine. Ma pueti gasi la : 0722.159.499 Calin E.
  7. Buna Sar putea sa am eu loc in garaj incalzit in zona parcul Rozelor, momentan am 2 motociclete dar 1 o vand... si dupa ce o vand o sa mai fie loc de inca 1
  8. ioprodi

    Caut grup ENDURO

    Buna Caut pe cineva sa urcam niste dealuri, munti prin paduri sau ce o fi. (eu sunt din Timisoara) Am un Suzuki DRZ400 - pentru enduro + echipament, nu am ce cauta cu el pe asfalt, ar fi pacat de cauciucuri si nici nu este inmatriculat Acuma sunt la a 3'ia iesire si caut un grup. Avantaj la mine este ca am masina cu "cui" mai imi trebuie remorca - se poate inchiria In continuare astept pe cineva care se incumeta sa iasa. Calin E.
  9. Buna Caut pe cineva sa urcam niste dealuri, munti prin paduri sau ce o fi. (eu sunt din Timisoara) Am un Suzuki DRZ400 - pentru enduro, nu am ce cauta cu el pe asfalt, ar fi pacat de cauciucuri si nici nu este inmatriculat Acuma sunt la a 3'ia iesire dar tot caut sa imi fac un grup. Avantaj la mine este ca am masina cu "Cui" mai imi trebuie remorca - se poate inchiria In continuare astept pe cineva care se incumeta sa iasa. Calin E.
  10. Buna Mai nou am trecut de la strada pe enduro si acum caut un grup sa iesim. Subiniez ca sunt incepator si sunt din Timisoara Stiu ca sunt destui prin Timisoara care practica dar nu stiu exact de unde sa ii iau. Astept raspuns.
  11. Sal M-am interesat care e treba cu stabilizatoarele de benzina .... astea se folosesc pe perioade mia lungi de 1 an in care nu se misca delok motoru sau ce are ficare.... io il tzin pe al meu intr-un garaj incalzit, pe la 15 grade tot e acolo. Am suit motoru pe cric... l-am spalat , am facut plinu , am coperit toba si mult noroc si fericire Oricum io tot il mai pornesc 1 data pe saptamana asa ca sa nu am nici un fel de suprize la primavara. Nu va recomand sa desfacetzi motocicleta, io deobicei daca desfac ceva cand pun la lok imi mai ramn piese si nu e bine Bafta si nevedem la primavara !
  12. Ceau lume Am intzeles ca tre sa fac asta ca sa imi pregatesc motoru pt iarna : Care sunt in mare pasii care trebuie urmati: 1) Gasiti un loc de depozitare, faceti rost de sculele necesare 2) Porniti motocicleta, faceti plinul, stabilizati benzina 3) Schimbati uleiul 4) Puneti motocicleta pe stativ 5) Pulverizati ulei anti-coroziv (fogging oil) in cilindrii 6) Acoperiti admisia/esapamentul cu pungi 7) Ultimele verificari ale sistemului de alimentare 8) Demontati si incarcati bateria 9) Spalati si uscati si ceruiti motocicleta 10) Protejati partile de metal expuse 11) Incuiati motocicleta 12) Acoperiti-o Dar io nus un mecanic prea rasarit si nici multe scule nu am ... io am o Yamaha R6 si ma gandesc pe unde ajung la bujii (la dacie stiu cum). 5) Pulverizati ulei anti-coroziv (fogging oil) in cilindrii daca ma acuc sa o desfac nu cred ca o mai pun la loc Vreau si io un sfat ce poate sa fac un oarecare cu cunostintze reduse de mecanica ca sa pregateasca motoru pt iarna. In primu rand motoru meu e tzinut intr-un garaj incalzit ... foarte bine Pot sa ma duk sa cumpart stabilizator de benzina Pot sa acoper esaparea Pot sa demontez si sa incarc bateria Pot sa spal motoru (daca mai e vro zi frumoasa) Mai are rost sa o acopar ? De schimbat uleiu ... pot sa ma chinui (e chiar ff important ?) Merci mult Sper ca imi raspunde si mie cineva .
×
×
  • Creează nouă...