Sari la conținut

AherMarius

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AherMarius

  1. A schimbat careva recent distributia la GSR.daca da, cam cat v-a ajuns? Jessie a mea are 57000km si azi a inceput sa se auda un zornait puternic in partea dreapta si mecanicul meu mi-a zis ca cel mai probabil e distributia.
  2. Azi am constatat cu stupoare ca furca mea plange. Un site de unde as putea sa gasesc kit'ul de simeringuri pt gsr?
  3. Poate cineva sa imi faca o poza la tija pt suportul rezervorului si sa o si masoare? Am constat cu stupoare ca nu mai exista la motorul meu si vreau sa o confectionez. multumesc anticipat.
  4. E in engleza. Dar tot e mai bun decat manualul original pe care il am in spaniola, italiana si germana
  5. http://m.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/accident-la-intersectia-chiliei-cu-soveja-in-constanta-coliziune-intre-un-motor-si-un-autoturism-motociclistul-509587.html#.VAVWUYHfrqA Dumnezeu sa-l ierte!
  6. Deocamdata sunt in Cernavoda si o sa mai stau cam o saptamana pe aici. Cand revin in Constanta iti dau un telefon. Astazi am inregistrat-o la fisc si cred ca joi ma duc la rar la Slobozia.
  7. Discurile nu sunt strambe. Dar nefiind la prima tinerete, uzura a creat "canale" preferentiale. Placutele erau si ele uzate identic cu acele "canale". Acum daca roata a fos pusa invers, placutele care au fost pe discul stang trebuie sa se obisnuiasca cu discul drept. Inca o data precizez ca este doar o teorie proprie si nu am citit/auzit pe nicaieri asta. Este foarte probabil sa gresesc...
  8. Am dat jos etrierii si am curatat placutele cu brake cleaner. Am curatat si discurile. O zi nu s-a mai auzit nimic. Astazi a inceput iar sa scartaie. Ma gandesc ca s-ar putea sa mai fie o cauza. Luni am schimbat cauciucurile si e posibil ca baietii de la service sa nu imi fi pus janta pe fata pe aceeasi pozitie ca prima oara si acum placutele sa fie uzate neuniform fata de discuri. Are vreun pic de logica ce zic?
  9. Am dat cu brake cleaner, dar trebuie sa recunosc ca am fot lenes si am dat doar pe discuri. Nu am demontat etrierul sa vad suprafata placutelor. Din profil par in regula placutele. O sa imi fac timp maine si dau etrierii jos sa vad cum arata placutele. Ce ma nedumereste este ca scartaie si la viteza mica fara sa ating franele. o sa ma uit si la pistoane sa vad cum arata.
  10. Merci spawn. Am inceput sa adun din ele. Oricum nu pot sa bag foarte multe sub sa. Gand la gand cu bucurie. Si-a montat careva sidebags pe gsr? Cum arata si cam cat costa? » Post actualizat in 07 Aug 2014 08:05 Aproximativ aceeasi problema o am si eu. La mine imi scartaie franele si cand merg incet, fara sa apas frama deloc. Am incercat sa pun cateva frane puternice si scartaitul a incetat pentru ceva timp. Dar a revenit. O sa incerc azi cu un brake cleaner. Tu cum ai rezolvat?
  11. Merci Legnakrad. Si pt video si pt marimi. A avut vreun nume? Vreau sa o botez dar inca nu mi-a venit inspiratia
  12. Da Legnakrad. A ta e. » Post actualizat in 05 Aug 2014 07:43 M-ar interesa mai mult daca ai putea sa imi spui marimile la chei. Poze cu trusa am mai gasit dar nu sunt un mecanic atat de bun cat sa imi dau seama de marimi din poze.
  13. Nu vreau trusa originala. Ca idee pliculetul ala in care erau sculele il am. Dar e gol. Nu am gasit pe nicaieri ce contine trusa ca sa pot sa o fac pe bucati. Asta ma interesa mai mult. Daca are cineva trusa originala il rog sa posteze ce contine ca sa le adun incet incet...
  14. Merci pt info hora09. Luni iau si eu dovada si ma duc sa o incalt si sa ii schimb lichidele. Mai aveti careva trusa de scule originala? Am cautat-o azi si in locul ei e un modul pt xenon. Ce continea trusa? Poate reusesc sa o refac...
  15. Salut. Sunt un nou mandru posesor incepator de GSR600A. Abia l-am cumparat si acu astept carnetul. Cateva intrebari as avea. 1. Motorul este din 2009 si are acum 41500 km. Ce verificari ar trebui sa ii fac? (Exceptand consumabilele...) 2. Unde as putea sa gasesc un manual in engleza sau romana? Am primit la motor manual in spaniola, italiana, franceza si germana si nu ma prea ajuta. 3. Accept cu mare drag orice alte sfaturi legate de intretinere.
  16. Cand te mai duci pe acolo sa incerci coasta. Nu am mai mancat nicaieri coasta asa de buna si de frageda.
  17. Carciuma aia de care zici e cumva Dragului?
  18. AherMarius

    AGV - Discutii Generale

    E reducere mare la agv t2 maori pe fc moto. E prima casca pe care o cumpar. E buna de ceva? http://www.fc-moto.de/epages/fcm.mobile/secc504c86d16/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-T2-Maori/SubProducts/AGV-T2-Maori-0022
  19. Sunt proaspat impatimit de fz6 si nu pot sa ma decid intre S sau N. Nici macar incepator nu sunt inca, mai am o saptamana pana pot sa dau de A. As vrea un fz6n ca sa nu imi plang singur in pumni cand o sa cad si o sa zgarii/sparg frumusete de semicarene. Intrebarea mea este urmatoarea. Pe fz6n se poate monta semicarena de pe S? Si daca da cam ce costuri ar implica?
×
×
  • Creează nouă...