Sari la conținut

Latinu

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Otopeni, Ilfov
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Yamaha FZ6
  • Numar Moto
    TM 30 PSI

Informații profil

  • Interests
    Aviatie,moto,carti,filme,muzica,tenis,baschet,gaming

Latinu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Foarte frumos a fost pe circuit ptr cine stia cat de cat sa se dea . Nu vreau sa fiu eu ala carcotas, dar fiind incepator, mega incepator, ma asteptam la altceva ptr cei noi ca mine care nu prea am habar, oricum demonstratia a fost spectaculoasa si felicitari tuturor care si-au turat motoarele si s-au aplecat frumos pe curbe, respect si admiratie. Toate bune.
  2. Perfect. Ne vedem la 08:30 la OMV pe Aradului. Ionut cu o Yamaha FZ6. Cya there.
  3. Bun, ne mai strangem gasca in Tm sau ne vedem direct acolo? just asking sa stiu cum planuiesc treaba. Sper ca are Pascota ceva sfaturi si ptr novici ca mine ca de dat pe circuit mai greu, oricum voi veni si doar sa ii vad pe altii. Daca mai e careva interesat sa ne strangem tipati pe aici. Numai de bine!!!!
  4. Salut, Arunc si aici ceva poze cu dezbracata mea , desi am mai umplut si alte thread-uri cu ele. Toate bune cu asfalt curat, uscat si bine turnat !!!
  5. Pai lasa sarbii ca acolo poti merge oricand , eu zic ca asta e o sansa fantastica mai ales ptr unu ca mine sa aflu de la un campion ceva sfaturi mega utile ptr mentinerea cat de cat intacta a organismului. Toate bune.
  6. Salutare tuturor, Proaspat detinator de FZ6, am atasat si 3 poze, 2 iesiri cu el, se comporta minunat, se incalzeste prin oras si simt asta , iar saua aia a fost facuta in dusmanie, se pare ca la modelu asta curu are cel mai mult de suferit. Inca nu am apucat sa citesc toate cele 193 de pag, am citit doar cateva, sunt si multe balarii ( parerea mea ), asa ca vroiam sa va intreb: 1. Ati spalat vreodata motorul ca pe masina? gen la spalatorie? sau doar curatat frumos cu carpa? ( si ceva produse de curatat m-ar interesa ) 2. Unde si cum schimbati vitezele? m-ar interesa plaja de rpm si daca inchideti de tot gazul cand schimbati sau mentineti la un 3-4k rpm motoru. Eu am obs ca daca inchid de tot gazu ma cam infig in furca si apoi il bruschez cu acceleratia, iar daca il tin turat merge foarte lin si nu mai am parte de smucituri. 3. Daca a schimbat careva saua la si cu ce model 4. Se merita un windshield? 5. M-ar interesa un pinten si niste crash pads. Am vazut unele la Louis cand mi-am luat echipamentul dar nu aveau suruburile in Viena ( What ?!? ), ci pe undeva prin Hamburg ) si am renuntat sa le iau atunci, erau unele de la SLS sau ceva asa, pe rosu. Ideea este ca pe site, la modelul RJ071 nu apar alea si vroiam sa stiu daca le-a luat careva si se potrivesc. Plimbari placute si asfalt uscat, curat si bine turnat !!!
  7. Salutare, Am reusit cu toate actele, motorul este inmatriculat, am facut deja 2 iesiri cu el, ma simt super bine pe el, mai putin partea cu saua ( pe care o stiu toti posesorii de FZ6 ), in rest nu am ce ii reprosa. Pantaloni nu am de unde face rost, am o promisiune de ceva protectii. Eu oricum vin duminica macar sa ma uit . Voie buna!!!
  8. Latinu

    Garaje in Timisoara

    Salutare, Caut pe cineva interesat sa impartim un garaj in zona Lipovei, Holdelor langa Blitz, pretul 50 euro, in aprox 10 zile - 2 sapt Ms
  9. Salut, Mega incepator, as vrea sa stiu daca pot participa fara pantaloni, poate gasesc niste protectii genunchi, si fara ghete, am ceva casual de oras din piele peste glezna. Sa nu ma injurati, o sa imi iau si restu dar inca nu stiu ce vreau si cum vreau si de aia am preferat doar casca, geaca, braul si manusile. Liniste si pace!!!
×
×
  • Creează nouă...