Sari la conținut

nevis

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti -> P-ta Alba Iulia
  • Motocicleta
    Un FZ6-S Fazer accidentat
  • Numar Moto
    CL-75-AXP

Informații profil

  • Motociclete detinute
    una si-nca una si tot asa

nevis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Atata timp cat e forum public,accesul este free 4 all...in concluzie,printre noi,pe aici, mai sunt si oameni pe care voi ii injurati cand primiti o amenda sau cand ii vedeti in intersectie dand din maini si incercand sa ii civilizeze pe "jmecherii" din trafic. Treaba cu rca-ul si itp-ul a fost strict informativ si am tras o alarma pentru a deschide ochii sa nu o muscati de doua ori cand iesiti pe doua roti...cat despre circumstantele accidentului,fiecare are partea sa morala de vina...ca degeaba respecti reguli si se urca altul pe tine daca nu anticipezi eventualele pericole din trafic. Ca finalitate a comentariilor inutile,biker-ul a fost norocos(cat se poate spune asta) si ii doresc sa aibe nervi de otel pt ce il asteapta in solutionarea problemelor legate de accident,am fost implicat intr-un accident in martie,unde am iesit mai sifonat decat el si stiu ca are de alergat... O zi faina tuturor!
  2. Destul de ironic,dar na,suntem pe forum si intotdeauna se vor gasi comentarii rautacioase... Am vrut doar sa dau cateva informatii referitoare la situatia lui si ca poate unii dintre noi vor fi cerebrali si nu vor avea de suferit de doua ori in astfel de cazuri pe care nimeni nu si le doreste. Sanatate rider-ului!!
  3. Si mai adaug pe langa asigurarea lipsa si faptul ca avea itp-ul expirat de la jumatatea lui iulie,anul acesta...am aflat ca il cheama Alexandru,30 ani..
  4. Gracias amigos pt urari ) "nevis"? acum multi ani,intr-o zi de la inceputul liceului,am avut o imaginatie foarte bogata si mult prea mult timp liber...asa s-a nascut numele asta si inca imi este drag sa-l folosesc pe ecranul pc-ului. O veste mai putin placuta pt mine este aceea ca voi fi nevoit sa sufar o interventie chirurgicala la genunchiul stang(artroscopie),am meniscul rupt si o contuzie la femur(condil femural). Ma inspaimanta mai rau gandul ca daca era vremea frumoasa(gen vara) atunci cand s-a intamplat accidentul si ma manca undeva sa nu port toate protectiile(din cauza caldurii si a comoditatii)...nici nu vreau sa ma gandesc in ce stare eram acum,fizic,poate nici nu puteam sa mai scriu in momentul asta...
  5. Mobra era cumparata de la L.U.V. in vara lui 2014, acum 3 zile ii pusesem gume noi, michellin pilot road 3...o pusesem la punct pt sezon...ma doare sufletul (si diferite parti anatomice)ca e julita...aproape 2 luni voi sta pe concediu medical si recuperare, oricum vremea frumoasa se lasa asteptata.Ma voi urca pe 2 roti imediat cum ma lasa organismul .Fiti atenti in trafic si purtati echipament
  6. Eu sunt motociclistul in cauza...am o fractura de omoplat si posibil niste probleme pe la genunchiul stangul, dar astept sa fac un R.M.N...am fost inconstient aprox 30 min...am avut protectii full si am scapat oarecum usor la cum a fost accidentul...domnisoara care m-a lovit(avand undeva pe la 60km/h) nu stie ce culoare avea semaforul indreptat inspre ea(ii batea si soarele in fata), asteptam inregistrarile din intersectie ca sa nu ne certam precum primatele...ea este ok, eu cat de cat, masina mototolita destul de rau, mobra, surprinzator, destul de neatinsa(mi.a trimis niste foto utilizatorul yusuf care a fost langa mine dupa accident), niste plastice sparte din carena(fz6 fazer), zgarieturi pe rezervor, crash pad-ul si scarita dreapta, rupte...ii multumesc lui Yusuf pt ca m.a ajutat si inca o face!
×
×
  • Creează nouă...