Sari la conținut

Dan71

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1994
  • Motocicleta
    Suzuki
  • Numar Moto
    TM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk

Dan71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In realitate e mult mai rosie decit pare in poza si asta doar dupa 3-4 min de stat pe cric cu socu tras putin si acu e destul de racoare. Nu stiu cum o fi aratat asta vara pe intuneric. Si sa stii ca nu e nici bricheta si nici radiografie E UN XF PROASPAT REGLAT !!!. sau nu ???
  2. Dan71

    Facerea de bine...

    Eu mi-am intreptat janta aici https://www.google.ro/maps/@45.764414,21.232433,3a,15y,256.64h,86.1t/data=!3m4!1e1!3m2!1sA-KclRE8fEtFS1N5_CgzPQ!2e0?hl=ro si am fost multumit.
  3. Nu mi separe ca a coborit foarte mult dar am inceput sa pun toata talpa jos la telescoapele din fata trebuie mutat un spacer si se scurteaza cu 3 cm. Pina sa o cobor din fata statea pe cricul lateral inclinata foarte putin spre stinga. Acu sta inclinata spre dreapta
  4. Am coborit motorul de la telescopul din spate si acu nu mai pot folosi cricul lateral. Stie cineva cit ar trebui sa fie de lung pt. pozitia low ????
  5. Am si eu probleme cu kilometrajul. Am dat roata jos si in carcasa de la speedometer am gasit o gramada de bucati de magnet suruburi si vaselina. Rotorul ala cu codul 34983-14G01 intra in carcasa fara nici un rulment sau semering ???
  6. Apropo...am nevoie de un echivalent aproximativ la o bujie ( cr6hsa) singura conditie este ca diametrul filet sa fie de 12 nu de 10....ma poate indruma careva unde sa intreb sau unde sa caut? http://www.ngksparkplugs.com/tech_support/spark_plugs/faqs/faqcode.asp?mode=nml Gasesti un pdf cu ce inseamna cr6hsa. Poti alege una putin mai rece
  7. Am gasit furca cu la Rycymoto. Cred ca de la dr650 merge butucul dar roata aia de 21 n-o sa mai incapa sub aripa si mi-e frica ca daca o sa pun o alta aripa sa nu se loveasca de galerie sau radiator. Azi mi-a zis mecanicul ca butucul e OK si doar discul e strimb. Cind m-am dis la mecanic alt chior era sa-mi tuneze iar motoru'.
  8. Salut anul treecut mi-am luat un Freewind. Anul asta dupa ce m-am intilnit cu o dacie am un fostwind. Stie cineva daca se potriveste roata din fata de la alt model ?
×
×
  • Creează nouă...