Sari la conținut

Adandu

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.adandu.ro
  • Skype
    adandu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Triumph Rocket 3 GT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Triumph Rocket 3 GT

Vizitatori Recenți Profil

425 citiri profil

Adandu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Multumesc de site, o sa imi arunc un ochi p-acolo. As vrea ceva ~1000cmc, fie sport dupa 2008, fie naked dupa 2010. Spre ex un CB1000R, Z1000, CBR1000RR. Nu sunt hotarat pe un model anume.
  2. Salutare, stiti vreun magazin care face buy-back moto cu SH-uri? Ma intereseaza sa dau motocicleta mea (Vulcan VN900 LT 2013) si sa iau altceva SH la schimb. In tara stiu ca sunt Motomus sau CocMotors, ceva asemanator m-ar interesa. Multumesc anticipat.
  3. Salutare din nou. As vrea sa apelez din nou la cunostintele voastre legate de Z750 (model 2009). V-ati pus vreunul din voi suporti pentru side-case si/sau topcase? Daca da de unde as putea lua si cam la ce pret? Vreau sa incep sa ies in weekend-uri cu cortul + pasager prin tara si as avea nevoie de ceva spatiu pentru bagaje. Multumesc anticipat.
  4. Multumesc mult pentru raspunsuri!
  5. Salutare, Am un Kawasaki Z750 din 2008 iar la primavara trebuie sa schimb cauciucul de pe spate. Stiu ca trebuie 180/55 ZR17 M/C (73 W) asa cum zice manualul. Tot in manual se recomanda ca model DUNLOP, SPORTMAX Qualifier NK. Toate bune si frumoase, am gasit si de unde sa iau (mai mult informativ). Acum am Michelin Power Pilot 2CT (asa am cumparat-o de la fostul proprietar). Uitandu-ma pe acelasi site am gasit urmatoarele modele dar nu stiu ce sa aleg, nu am idee de ce l-as lua pe unul si nu pe altul. Varianta 1: Cele recomandate de producator - Dunlop QUALIFIER Rear TL Varianta 2: Acelasi model doar ca are un "II" in coada - Dunlop QUALIFIER II Rear TL Varianta 3: Ce am acum pe mobra - Michelin PILOT POWER 2CT Rear TL Diferenta de bani intre ele n-ar fi asa mare, este doar 100 ron intre cea mai scumpa si cea mai ieftina. Vreau sa incep sa caut de pe acum, poate chiar sa imi si iau in iarna, ca probabil o sa apara ceva oferte. Ca si stil de mers, in sezon cand vremea permite, fac comuting prin Bucuresti iar in week-end ies pe undeva prin jurul orasului la un drum de max 500km intr-un week-end. Nu am de gand sa ies la drumuri mai lungi. Imi place sa ma dau un pic la ea, dar fiind incepator imi cam este frica sa ma las pe curbe, nu am ajuns sa o cunosc asa bine. Se intampla sa mai merg si pe ploaie, dar de obicei evit. Acum as avea urmatoarele intrebari: 1. Care este diferenta intre diferitele modele de cauciucuri? 2. Trebuie/este recomandat sa fie acelasi model de cauciuc si pe fata si pe spate? 3. Indiferent de raspunsul de la 2, daca totusi pe fata nu este uzata complet anvelopa, ar trebui sa o schimb? 4. Din punct de vedere al aderentei, sigurantei si franarii, ce model imi recomandati? (si daca se poate si un motiv impreuna cu recomandarea) Multumesc anticipat!
  6. Multumesc mult pentru informatii!
  7. Salutare, aveti idee ce kit de lant imi trebuie pentru un Z750 din 2008? In manual scrie: Standard Chain: Make ENUMA Type EK520MVXL1 Link 112 links dar nu am gasit nimic cu acel "Type". Si cam tot ce am gasit este de la DID. De la un importator local am gasit asa ceva: KIT LANT COMPLET DID GOLD & BLACK Pinion fata 15, pinion spate 43 si lant 112 zale (450RON). Fara alte detalii. Nu imi dau seama daca este ceea ce imi trebuie si/sau cat de performant este. Kit-ul pe care il am acum m-a tinut un sezon (nu este cam putin?). As vrea ceva mai durabil Daca aveti ceva link-uri sau informatii cu privire la kit-ul de lant v-as fi recunoscator. Vreau sa mentionez ca sunt incepator, am motocicleta de 4 luni. Este prima oara cand schimb kit-ul. Multumesc anticipat! Alex
×
×
  • Creează nouă...