Sari la conținut

andi.ere

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda Hornet 2002
  • Numar Moto
    B --- ERA

andi.ere's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pare frumoasă vremea în weekend. Se iese pe undeva?
  2. Am fost zilele trecute la Razvan ca sa schimb cauciucul spate. Foarte atent si foarte de treaba. Mi-a facut si o inspectie de inceput de sezon. Si pretul mai mult decat decent.
  3. A a fost o zi foarte faina. O parte dintre filmari si cateva poze: http://we.tl/fN2yjYOrJc . Filmarile de pe urcarea spre Cheia sunt mult prea mari (fac inca doua arhive pentru ele daca vreti neaparat) iar filmarile de la Siriu sunt stricate toate de o musca fix pe obiectivul camerei.
  4. N-am apucat sa urmaresc thread-ul. Mersi. Ne vedem maine.
  5. Deci se merge maine (duminica) undeva? Ca as iesi si eu.
  6. Incerc sa ajung si eu dar depinde cand termin la serviciu.
  7. Da, cred ca ma vazuse. Dar prefer sa fiu si eu atent si sa incetinesc. @sarpee: Cu placere!
  8. Aici este filmarea cu plecarea: http://we.tl/Wkv5KFQrTX . La min 5.20 se baga ala peste mine. Il vazusem dinainte si incetinisem. Poate ar fi trebuit sa trec pe banda 1 ca sa fiu mai safe dar nu m-am gandit ca o sa se incapataneze sa iasa chiar asa.
  9. Exact ) Aici e o arhiva cu mai multe clipuri scurte: http://we.tl/SyCvEmUtqQ Urmeaza maine cealalta parte, inclusiv faza cu A4 care a intrat peste mine si imi cer de acum scuze pentru limbajul licentios
  10. Ok. O sa pun si video. Intre timp, insa, virajul care ne-a luat pe nepragatite: http://i.imgur.com/zJ8FmGy.jpg http://i.imgur.com/Ne8yoYl.jpg http://i.imgur.com/ZZwKMF1.jpg http://i.imgur.com/4ZrIhP5.jpg
  11. Am dar sunt mai mari si nu le-am uploadat. M-am gandit ca n-are nimeni rabdare sa se uite. Dar pot sa fac o arhiva separata daca vreti.
  12. Cu mare placere. Sper ca aveti de unde sa alegeti cateva.
  13. Mi-a placut traseul! Am ales cateva poze de azi si le-am pus intr-o arhiva (180 mb): http://we.tl/V8ux8t4PN2
×
×
  • Creează nouă...